Наздраве на празнуващите!
.
/ - синът ми учи в Търново, бил е и преди в чужбина и то за една година, но в Европа. Тогава пак ми беше тежко, но все пак беше по-близо.

. Радвам се. С всичко ще се справиш, защото си личи, че летиш от щастие. Силно те прегръщам
И една песен за мама. Млади сте и може би не знаете Маргрет Николова, но песента ѝ е трогателна. За теб, Дафиново листенце и за всички майки на пораснали деца...
Днес след обяд ще ни доведат внучетата, та да може синът и снахата да отидат на купон с приятели. Аз довечера съм в НДК на мюзикълът Човекът от Ла Манча с бабите от КГБ. Дежурен по внучета ще е деди и ще гледа за съжаление волейболът по телевизията. Този път племенникът не успя да се снабди с билети за залата.
/абе аз ли съм най-голямата кукувица сред вас
?/.
благодаря за поздрава
.
, дрехите не съхнат
и не знам какво ще правя. Довечера ги изпращам. Вчера в нас беше лудница и сега трябва и да оправям

Баба ми казваше: Няма в историята неизсъхнали дрехи
По-късно аз добавих: Няма и неизваден зъб

. Наистина се гордея с момчето си. Той от години си е самостоятелен, може да върши всякаква домакинска работа, работи и учи едновременно. Да ми е жив и здрав!
. Хайде, продължавам със задачите. Тук изпече едно хубаво слънце. Лек и усмихнат ден
чудесно е да имаме свежа сила в отбора, в твое лице. 
После пак ще питаме.
И така:СРЕЩА НА 31.10.СЪБОТА, ОТ 12.00 КЪДЕ? В МИС КАПРИЗ. Дано този път се съберем повече от всякога!

.