Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 4

• 22 299
  • 421
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
рецептата на пролет неземна е от мен но не се усетих че не съм влязла във форума с името

# 151
Снощи пиле с ориз и зелена салата, а днес ще пробвам фикса за картофен огретен на Maggi и таратор

# 152
  • София
Снощи мъжът ми прави телешко варено, но той друга мярка освен пълна тенджера не признава, та ще има и за днес  Heart Eyes
А за десерт композирах ягоди с бита сметана /ох, вчера не се сдържах да купя и в интерес на истината не само изглеждаха и ухаеха чудесно, но бяха и сладки/.

# 153
снощи имахме картофена супа и пица,а днес скумрия на фурна с варени картофи Wink

# 154
Снощи печени кюфтета,днес постен гювеч.

# 155
снощи бабекови кюфтета с кълцаните ми сърми eat,салатка ;
днес -незнам

# 156
Снощи пиле с ориз,днес спагети  chef

# 157
Вчера зелен фасул на фурна.
Днес пържоли с лук и гъби, картофена салата и таратор.

# 158
Днес салата с домати, краставици, зелен лук, яйце, кашкавал, сирене и печен пипер и шницели.
Утре вече съм го измислила:
Сутринта: Баница с кисело мляко
Обед: Крем супа от картофи и крутони и салата с марули
Бисквитена торта (отдавна не съм правила)
Вечеря: Кюфтетата със сметана от тука и таратор

# 159

Вчера правих пица- за мен куатро формаджио /4 сирена/, но не такива според стандартната рецепта, а мой микс от синьо сирене, нашенско, топено и моцарела. За мъжа ми- мийт ловерс - с разни месца.
Днес правя ньоки със сос от синьо сирене. Има я рецептата тук във форумчето. Най накря се наканих.

# 160
Снощи хапвахме бобец с кюфтенца и доматена салатка,а за днес  още не съм решила  Mr. Green

# 161
  • София
Вчера зелена салата и сарми. Днес за детето- мусака и крем супа от тиквички а за нас ориз с гъби.

# 162
тъй като по цял ден ни няма остава да готвя основно за вечеря,и да остане сина да яде през деня като се върне от у-ще.снощи изведнъж ни хрумна и си изпекохме кебапчета и кюфтета на скарата,пържени картофки,салата зеле,сок-сега има един нов пунш Вишна.Взехме от него да го опитаме.Хич не е хубав.Но пък се наядох ............ badscale

# 163
Свинско с ориз и питки(имаше темичка за такива като от пицария),салатка от краставички.Плодове за десерт.

# 164
Снощи - огретен от картофи и салатка, днес - пържолки на тиган пак със салатка. Е, и ракийка със салатката разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт