Звездни компромати - 253 част

• 67 745
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • Австрия
Хубава е роклята, но без Николета. А обувките и лакът върху ноктите е  Sick

# 316

Изрусили са я ужасно. Изглежда супер изгоряла и рядка. Не бих ползвала продуктите на тази фирма след такава реклама.
Изрусяване не се прави за 1 ден и с 3 обезцветявания!  #Crazy
Красивия, секси, блестящ, ЗДРАВ рус цвят се прави постепенно.  Peace

# 317
А какво означава логото на тортата на Хрисито!? Гледам, че сред снимките на Галена има някакви скрийншотове от сайт(?) със същото лого и името duvamis? Някакво бизнес начинание на Гущеровите ли е? Thinking
Да, социална мрежа някаква. Но от няколко години все е Beta и все ще "пробива".  Laughing
На снимката на НиЛо и Анита втората ми харесва много повече. Но то по презумпция усмихнатите хора ми се струват по-красиви, не знам дали и сега това е причината.

# 318
Е как Кулагин е гримирал Анита за снимката с Найлона. Анита е на 50 години, Найлона на 28. Whistling Whistling Whistling

# 319
Топузакова и тя надула джуките, как си го причиняват тези жени просто не мога да си го обясня  Rolling Eyes Зорлем да се правиш грозна, а тя не че някога е била голяма красавица, но сега е ужасна  Sick
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11696 … f&oe=561D97AD

Венета Харизанова не можах да я позная
https://instagram.com/p/49cs3ahOv6/?taken-by=venetaharizanova

# 320
Изрусили са я ужасно. Изглежда супер изгоряла и рядка. Не бих ползвала продуктите на тази фирма след такава реклама.
нали точно това рекламира?! Rolling Eyes Нов вид щадящо и пълно изрусяване с препарат, новоизмислен и много дружелюбен към косата. Това да не ти е изрусяването с перхидрол или оня синкав прах от едно време, та да е постепенно.

А какво означава логото на тортата на Хрисито!? Гледам, че сред снимките на Галена има някакви скрийншотове от сайт(?) със същото лого и името duvamis? Някакво бизнес начинание на Гущеровите ли е? Thinking
Името DUVAMIS произлиза от старогръцката дума "dunamis" (Δύναμις), което означава "вътрешна сила, мощ, способност". DUVAMIS Astral Media е уеб платформа за свободна комуникация и обмен на различни мнения, интереси и идеи, която работи на базата на нов философски и технологичен модел за регулиране на потребителската анонимност.

# 321
Хубава е роклята, но без Николета. А обувките и лакът върху ноктите е  Sick
Тя обикновено слага снимка от ревюто на дадена дреха в гардероба си. Явно сама не може да измисли съчетание. Тук може да е пропуснала да снима, напънала се е да си спомни и хоп - обувки и бяла чанта същата марка и разбира се прическата.
Дженифър Гудуин, крачка.
Ким К  Laughing
Майли и Стела
Джордж Майкъл  Shocked

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 11:47 от карамелена

# 322
# 323
нали точно това рекламира?! Rolling Eyes Нов вид щадящо и пълно изрусяване с препарат, новоизмислен и много дружелюбен към косата. Това да не ти е изрусяването с перхидрол или оня синкав прах от едно време, та да е постепенно.

Вижда се колко е щадящ и какъв положителен УАУ ефект има!  Stop
Дългата и лъскава тъмна коса се е превърнала в къса изгоряло-бяло-оранжева перушина.  Stop

# 324
  • До морето
Къде видяхте чантата и обувките на Николета, аз виждам само лака  newsm78

# 325
  • Пловдив

какво стана с тази жена  newsm78 къде ми избяга хубавата Снежанка

# 326
# 327
Ето я в пълната си прелест, пристигнала направо от ревюто на ДГ
Къде видяхте чантата и обувките на Николета, аз виждам само лака  newsm78
Кучкова, много я харесвам, като за плеймейт ми е идеална. Дано не тръгне по николетиния път!

# 328
  • Варна
На профисионалните снимки изглежда
по приемливо косата на Златка, ама
без фотошоп нещата не са същите май.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1672924126269503&set … ype=1&theater
Ха, ха Азис кефи с изказването си
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=725047230934985&set= … ype=1&theater
Отивам да гледам албума на Хайлайф  Laughing
не издържам просто то е прелест...

# 329
  • София
Реално Олаплекс сам по себе си не изрусява, той е само добавка. Така че прах за обезцветяване, оксидант и т.н. пак се използва за целта. Три обезцветявания за ден с или без Олаплекс е прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт