За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 612
  • 920
  •   1
Отговори
# 510
С две думи пускат лесно тези които са неопитни. Има логика  Laughing

# 511
Логиката е абсолютна, иначе нямаше да има свестни мъже, дето ходят с изплезени езици и носят на ръце разни чалъмлийки, дето ще им бият шута при първа възможност.

Или като получат секс, се смятат за задължени да влязат във връзка.

Ако попаднеш на такъв мъж, може и със секс на първа среща да го вържеш за цял живот. Но както казахме вече, има рискове.

# 512
Че то има рискове и да те чака месеци наред да му пуснеш, и след това връзката да не просъществува дълго. Няма правила в тези неща. На едни им се получава макар да са заживели заедно от първия миг, на други не им се получава и години да са чакали, да са се опознавали и т.н.

# 513
Да, но едно е да пробвате и да не се получи, друго е той още от началото да си е написал стратегията за изход от ситуация.

Важно е дали има намерение за връзка. Ако има, човек се принуждава сам да направи усилие. Ако само чака да "станат" нещата, може никога да не станат.

И не че връзки и бракове не се разпадат, но е много рядко това да стане изведнъж, без предупреждение и с пълно информационно затъмнение. Щото ако приятел за секс изчезне и не се обажда, е едно. Ама ако мъжът ми изчезне така, по-скоро ще започна общодържавно издирване, защото има по-голяма вероятност да се е случило нещо, а не просто да е казал- стига, аз повече не искам връзка.

# 514
Да вържеш свестен мъж за цял живот с един секс ? Сериозно ли ? Laughing

# 515
Не е сериозно със сигурност. За да пожелае един мъж да създаде семейство с една жена, не е достатъчно само сексът да е качествен.

# 516
В редки случаи, може и да е възможно. Особено ако е от типа "късно съзряващи", които имат данни, но са малко срамежливи.

Има такива случаи- богат работохолик, хванат в мрежите на чалъмлийка. Тя като се находи, си намира един такъв и общо взето се получават нелоши семейства. Тя вече знае какво е да е в несигурност и затова не хойка и не бяга, той пък е доволен, че най-накрая вървежните каки са негови.

Не е точно с "единия секс", но сексът играе роля. Ако има още 1-2 неща и жената е общо взето усетена и знае какво иска, ще се получи.

# 517
Богат работохолик ?  Laughing

Може и само богат  Mr. Green

# 518
Работохолик, за да не ти се навърта у дома и да не те закача много-много. Ако е само богат, това е опасно- може да реши да те контролира. Може да е опасен. Ако е работохолик, ясно е, че парите са по-скоро честно изкарани.

Не знам откъде се учите, ама богатите мъже са едни от най-опасните партньори. В най-добрия случай някой ден ще може да наеме много скъпи адвокати. В най-лошия- да завършите с бетонни обувки в някой язовир, при останалите бивши.

# 519
Богатите мъже били опасни ?

Разбирам защо има формат "Милионер търси жена" а няма "Работохолик търси жена"  Laughing

# 520
Нали питахте за мъже, които могат да се вържат за единия секс? Е как си представяте богат айляк да е чак толкова необигран.

Разбира се, че дори приятелството с прекалено богати хора крие негативи. Дори на ежедневно ниво. Познавам ги, но ги избягвам.

# 521
Защото никой не ги иска и им се налага да търсят с предавания, а работохолиците ги лапват веднага.

"Опасни" по описаните начини - за жени с по-малко богатство от тях, Мамасита.
Повечето хора си избират равностойни партньори.

# 522
Всъщност повечето богати мъже са с неравностойни по богатство жени, показва опитът.

Много жени искат богатите, само че не са от най-добрия тип жени, за съжаление. Златотърсачки има много.

# 523
  • София
Ммм, защо си мисля че мъжете си имат много повече стратегии и планове от жените?
"Тази ще я тресна за една нощ, ще и поискам телефона, но няма да и се обадя"
"Тази ще я пробвам за един месец, но може да е с мен заради парите и трябва да внимавам"
"Тази май става, ще и направя дете"
"На тази ще и напиша СМС за раздяла. Ммм, може и без смс."
 Mr. Green

Всъщност, мразя игричките. Любовта не е игричка: как да прецакам другия и как да не ме прецакат мене.
А чакането за секс си е баш част от игричката.

# 524
Любовта не е игричка
Преди да стане любов си е баш игричка.

Общи условия

Активация на акаунт