За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 796
  • 920
  •   1
Отговори
# 330
Гълтат.

Показват че има и после че няма. Wink

Айде сега и ти, никой не е толкова глупав, за да вярва на една режисура.

Ми то в тая ситуация да тичаш до банята, за да плюеш не е ли по-неприятно?

Иначе няма лошо да реализираш веднага сексуалното влечение, стига по принцип то да е към свестни мъже. Щото има жени, дето го реализират, ама се връзват само с идиоти и си докарват драми.

# 331
Да чуете и  мъжко мнение,  колкото по-рано, толкова по-добре, тия дето се правят на трудни ги прескачам, ясно ми е, че  само се правят, спестявам си излишни усилия. Simple Smile

# 332
На мен пък ми е идеално, че са ме прескачали тия като теб. То това е и идеята на цедката.

Да не говорим, че подхождаш предубедено- тая се прави. Вместо да я погледнеш като човек. Ми може да има нужда от 6 месеца, наистина, може да не се прави.

# 333
А как става отлагането ?

Много си готин ама си запиши час след 6 месеца защото дотогава съм ангажирана с други чакащи от по рано.  Laughing

# 334
Някои неща няма как да се разберат.
Както например аз не разбирам как някой ще ми харесва супер много, ще започнем връзка, допадаме си и изведнъж се оказва пълно дърво в секса. Та нали това ще си проличи все по нещо, по самочувствието му, по поведението му, по отношението му към жените като цяло, ако щете.

Е, ама той не знае, че е пълно дърво в секса, даже си мисли, че жената е такова. За това няма как да му проличи. Laughing
Ето че пак не разбирам. Как няма да знае?
Но да вметна, че никога не съм си падала по някакви мачовци със супер самочувствие. По-скоро по мъже "средна хубост". Които се оказват винаги доста на ниво в леглото. Един мачо, чието поведение крещи "голям съм тъпкач", ми е ясно, че ще има проблеми в секса.

# 335
Интересно ми е, все едно всички тия отворени съвременни момичета някой е пропуснал да ги научи да са хитри, нюансирани и флуидни.

Отлагането става фино и неусетно, ако се прави както трябва.

Иначе има безотказна рецепта: търсиш мъж-интроверт. Те всъщност по-добре забелязват и опознават другите и са по-чувствителни любовници. А интровертите имат нужда от време, за да те допуснат в пространството си.

# 336

Иначе има безотказна рецепта: търсиш мъж-интроверт. Те всъщност по-добре забелязват и опознават другите и са по-чувствителни любовници. А интровертите имат нужда от време, за да те допуснат в пространството си.
Точно. Разни лигльовци и самохвалковци са добри в секса само на приказки. Де факто са добри в самостоятелния секс и за това си мислят, че ще са добри и в другия.  Peace

# 337
Да де, може не само ти, но и мъжът да има нужда от време, може просто обстоятелствата да не позволяват да се метнете в леглото на първа среща. Може и на 15 да не сте правили секс, не виждам защо трябва да се слагат някакви граници. Както дойде - искаш, правиш, искаш да отлагаш, отлагаш. Няма това правилно, всичко останало - грешно.

# 338
На мен пък ми е идеално, че са ме прескачали тия като теб. То това е и идеята на цедката.

Да не говорим, че подхождаш предубедено- тая се прави. Вместо да я погледнеш като човек. Ми може да има нужда от 6 месеца, наистина, може да не се прави.

А, хич не е предубедено, вместо да го погледнеш като човек, да го вкараш в ролята на Гюро Михайлов.

Аз ако бях мъж, също бих отрязвала жени, които ме въртят месеци наред. Не съм на принципа да се награбиш с някакъв непознат веднага, макар че и това си е възможно и вероятно си има някакъв чар, но и двете възможни причини, ако няма здравословни проблеми, някой да не ми пусне след един умерен срок, не ми харесват - опит за дресировка и театър или възможността наистина да има доста по-ниско сексуално желание от моето, което мисля, че би било пречка в по-нататъшен евентуален сексуален живот и следователно няма смисъл да задълбочавам нещата. Също и мъж не бих позволила да ме мотае твърде дълго с изчакване, но това не се е и случвало.

# 339
А иначе много анти-възбуждащо ми действа мъж, който драпа за секс. Може да ми показва, че иска, ама не експлицитно. Даже съм имала случай нервничко да ме подсетят, че "ние няма само да се държим за ръчичка". Което ме накара веднага да натисна копчето за прекъсване на мисията. Нямам нужда да ми напомнят, ако има да става, ще става, ама да ми тропат с краче...това е невротично поведение и не прилича на мъжете. Отсвир.

Ама Кукумицинка, аз говоря за "като човек" в смисъл на емоции и характер, не на физиология. Иначе той може да поиска и да му готвя, че е бил само на сухоежбина. Не съм сексуално благотворително дружество, та да се грижа кой кога е загорял. Въобще не става въпрос за това. Освен това смятам за доста грешен починът за "взаимна мастурбация", в която двама използват телата си, за да си начешат нагона. Прилича на секс, но не е баш секс, а си е точно мастурбация с помощта на чуждо тяло.

Сори, ама не се прежалвам за нечии физиологични нужди.

# 340
Някои неща няма как да се разберат.
Както например аз не разбирам как някой ще ми харесва супер много, ще започнем връзка, допадаме си и изведнъж се оказва пълно дърво в секса. Та нали това ще си проличи все по нещо, по самочувствието му, по поведението му, по отношението му към жените като цяло, ако щете.

Е, ама той не знае, че е пълно дърво в секса, даже си мисли, че жената е такова. За това няма как да му проличи. Laughing
Ето че пак не разбирам. Как няма да знае?
Но да вметна, че никога не съм си падала по някакви мачовци със супер самочувствие. По-скоро по мъже "средна хубост". Които се оказват винаги доста на ниво в леглото. Един мачо, чието поведение крещи "голям съм тъпкач", ми е ясно, че ще има проблеми в секса.

Вярвай ми, няма да знае. 98% от хората смятат, че вината е в другият и то не само в секса, а по принцип. Така че, да няма да знае, ще мисли, че жената е пълно дърво. Това съвсем реално е. Всеки си мисли, че е нормата за света и щом нещо е против него, значи просто е извън нормата.

# 341
Както дойде - искаш, правиш, искаш да отлагаш, отлагаш. Няма това правилно, всичко останало - грешно.

А, ето това е истината. Чак се чудя как някой може да се опитва да създава "правила" в сека точно.

# 342
Анабел, склонна съм да се съглася.  Peace

# 343

А, хич не е предубедено, вместо да го погледнеш като човек, да го вкараш в ролята на Гюро Михайлов.

Аз ако бях мъж, също бих отрязвала жени, които ме въртят месеци наред.

И аз също.

# 344
Хахаха, кой мъж като хареса някоя и ще иска да отлага, това ще го каже само ако ви е набройкал и твърдо е решил да ви свали.

Общи условия

Активация на акаунт