За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 758
  • 920
  •   1
Отговори
# 345
На мен пък ми е идеално, че са ме прескачали тия като теб. То това е и идеята на цедката.

Да не говорим, че подхождаш предубедено- тая се прави. Вместо да я погледнеш като човек. Ми може да има нужда от 6 месеца, наистина, може да не се прави.

А, хич не е предубедено, вместо да го погледнеш като човек, да го вкараш в ролята на Гюро Михайлов.

Аз ако бях мъж, също бих отрязвала жени, които ме въртят месеци наред.

И аз също.

Съгласна.
Едва ли има нормален мъж, който ще чака месеци една жена да отвори мидата.

# 346
А как дефинирате "добър в леглото"? Защото един човек може да е много опитен и техничен, но именно тая опитност да е много неприятна. Обратно, някой може да е непохватен, но да се получава.

Освен това има разлика между това човекът да е ентусиазиран, защото му е ново и да иска секс, защото така е свикнал от многото си връзки. Първото е яко, второто- неприятно.

# 347
Лично мнение.

Не ме влекат жени, които пускат лесно. Никога не са ме влекли. Много отчаяната за секс жена рязко ми пада като стойност в очите.

И факт. Всичките ми сериозни връзки + брака ми се заформиха с жени, които ми "бягаха" и не ми пуснаха секс от първа среща.

А тези, които пускаха от първа среща, с тях нищо сериозно не се е получавало. И не съм и искал да се получава.

# 348
А как дефинирате "добър в леглото"? Защото един човек може да е много опитен и техничен, но именно тая опитност да е много неприятна. Обратно, някой може да е непохватен, но да се получава.

Освен това има разлика между това човекът да е ентусиазиран, защото му е ново и да иска секс, защото така е свикнал от многото си връзки. Първото е яко, второто- неприятно.

Добър в леглото - опитен/опитна, да умее да разчита езика на тялото и да не страда от задръжки.

# 349

Ми аз лично, "добър в леглото" го тълкувам като някой, с когото ми се получава сексът и оргазмът, а защо не и оргазмите. Някой, с когото сме на една вълна и една химия.

# 350
..................

Ми то в тая ситуация да тичаш до банята, за да плюеш не е ли по-неприятно?

....................

Малко ме намързява, ама, като не искам да поумнявам, така ще е. Пък и има хавлии за тази цел, както и хартиени кърпи и так дале.  Wink

ПП Добър в леглото за мен е този, който ме кара да се чувствам себе си. Техничарите не са ми по вкуса.

# 351
В тоя ред на мисли, ако един мъж е много навикнал на секс скоро след първата среща, значи има доста голям опит с по-леки жени. Това за мен е дисквалифициращ признак. Не искам поведението на другите жени да диктува и моето. Това, че сто са дали не значи, че и аз трябва да го направя. Ако искам, ще отлагам.

Някои мъже са се развалили и са неспособни да комуникират с истински жени.

# 352

И факт. Всичките ми сериозни връзки + брака ми се заформиха с жени, които ми "бягаха" и не ми пуснаха секс от първа среща.

А тези, които пускаха от първа среща, с тях нищо сериозно не се е получавало. И не съм и искал да се получава.

Между секс на първа среща и секс след 6+ месеца връзка има безброй много положения.

Не бих излизала и не бих се натискала за връзка с човек, който смята, че проявява някаква благотворителност, ако прави секс с мен. Нито като жена, нито като мъж бих желала подобни отношения. През цялото време говоря за взаимно желаение.

# 353
  • някъде из Врачанско
Къде срещате истински и свестни мъже?Моля ви напишете ми адреса....
Ако кажа истинското си мнение дали ще бъда линчувана? newsm78
Ами любовта къде остана?Тя не е ли свързана със секса по-някакъв начин?
Любопитно ми е как казвате на един мъж че искате само секс от него?
Моля ви мъжете - а вие как предлагате на жената?
Наистина ми трябва малко помощ в това отношение.

# 354
Добре де, а ако прекарате 6 много интересни месеца, пълни с преживявания? Толкова много неща има за правене, като си млад и незает. Сега съм с две деца и дето се вика, да си стоим у дома и да правим секс е най-достъпното забавление. Ама да сте свободни и да не се пуснете по разни рафтинги, алпинизми, ресторанти, изложби, концерти, гори и планини...да дегустирате бири, вина, красоти...

Пък пука ми, ако после не стане- поне ще ми е било интересно 6 месеца. А и ще мога да разказвам на хората. Иначе какво? 6 месеца мърсуване. Не е много стилно и неповторимо.

# 355
Лично мнение.

Не ме влекат жени, които пускат лесно. Никога не са ме влекли. Много отчаяната за секс жена рязко ми пада като стойност в очите.

Те на са ти пускали, ама ти си го искал. Това са остарели разбирания, щом не ми пуска значи е свястна, но не знаеш на колко преди теб е пускала и кога, а теб те върти на малкия си пръст, говоря образно.

# 356
..................

Защото не си търсел повече. Искал си секс, получавал си го. Моята истинска среща беше онази в която мъжа не попита - у нас или у вас. И всичко си дойде на мястото.

# 357
Добре де, а ако прекарате 6 много интересни месеца, пълни с преживявания? Толкова много неща има за правене, като си млад и незает. Сега съм с две деца и дето се вика, да си стоим у дома и да правим секс е най-достъпното забавление. Ама да сте свободни и да не се пуснете по разни рафтинги, алпинизми, ресторанти, изложби, концерти, гори и планини...да дегустирате бири, вина, красоти...

Пък пука ми, ако после не стане- поне ще ми е било интересно 6 месеца. А и ще мога да разказвам на хората. Иначе какво? 6 месеца мърсуване. Не е много стилно и неповторимо.

Защо е нужно насила да мачкаш либидото си в тези 6 месеца? Какво пречи да правите всички тези неща плюс секс? Надявам се няма да ми кажеш, че желанието се появява след 6-ия месец а преди това го няма.

# 358
Къде срещате истински и свестни мъже?Моля ви напишете ми адреса....

Ами благодарение на развитието на световната икономика, има едни структури от хора, наречени "екипи от програмисти". Обикновено съдържат голям процент разбрани и умни типове, които повечето кифли подминават.

Ма аз не си мачкам либидото, аз го сублимирам. А уж в тоя форум бяха големи разбирачи на Фройд...

Между другото, някои неща се усещат по-добре и по-пълно без секс.

Колко пъти обясних, че желание и напрежение ИМА през тия месеци, не е седене и чакане с плетка в ръка. Просто съзнателен избор да се отложи удоволствието.

# 359

Защо е нужно насила да мачкаш либидото си в тези 6 месеца? Какво пречи да правите всички тези неща плюс секс? Надявам се няма да ми кажеш, че желанието се появява след 6-ия месец а преди това го няма.

Е, и аз това питам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт