За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 665
  • 920
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Не го ли направи, аз скачам в леглото й с идеята, че просто искам поредната бройка и ... нищо сериозно. Пусне ли ме твърде скоро в леглото, шансът е огромен не просто да не й се обадя по-нататък. Не. Шансът е, че след седмица дори няма да помня името й. Защото в краткия период на познанството ни, аз съм се вълнувал само от едно нещо и то.... ми е било дадено твърде бързо и твърде лесно.
Не си ли си представял поне за момент, че има жени, които принципно или в даден етап от живота им може да искат просто секс и не държат да им запомниш името, вероятно и те твоето няма да запомнят. Каквото са дали, са си го взели оте теб.
Скрит текст:
А иначе не могат да се планират нещата. Ако тръгнеш предварително да планираш - с този ще правя секс след 6 месеца, ще заживея с него след 1 година, ще се оженим след година и половина, 9 месеца по-късно и дете, значи не си адаптивен и въобще подобни дългосрочни планове са противоествени. В природата има ли действие, което довежда до дразнене, има и ответна реакция, която може да е друг вид действие, което отново да е дразнене и да доведе до друга реакция и т.н. Не може да предвидиш всяка една реакция и как ще се развият нещата, не може да предвидиш и външните намеси, които са дразнене и подобно настояване да се придържаш към план за сериозна връзка на всяка цена, значи да пренебрегнеш всички сигнали, които не ти се вписват в целта. Човек трябва да е динамичен и адаптивен, да се приспособява.

Да не навлизам в подробности, ама тези планиращите, ако толкова успяваха да ги планират нещата, да разчитат далечни сигнали и да разшифроват партньора си, ако толкова полза имаше от великото чакане и великата девственост,  нямаше все пак да избират погрешно и да се окажат разведени/разделени и с 1 или повече деца, разчитащи на някой друг да ги измъкне от кълчищата след рухването на връзката.
Извинявай, но... в темата става дума за друго. Нямам никаква представа защо на теб ти се говори за жени, които искат просто секс.

Заглавието е съвсем друго.

Иначе, понеже питаш, никога не съм срещал жена, която иска просто секс. Може и да е имало такава, но не си го е признала.

Цялата ми младост мина в търсенето на тази жена. Е, не я открих.

Почти съм сигурен, че и синът ми няма да я открие  Joy Ама кой знае...

# 481

Извинявай, но... в темата става дума за друго. Нямам никаква представа защо на теб ти се говори за жени, които искат просто секс.

Иначе, понеже питаш, никога не съм срещал жена, която иска просто секс. Може и да е имало такава, но не си го е признала.

Извинявай, ама помислих, че в темата става дума за факта колко важно е да е запомниш ти името на дадена жена. Чисто хипотетично допускам, че има жени, които са правели секс с теб без да планират и да мечтаят как след време ти перат чорапите и ти правят мусака, ами заради самото сексуално удоволствие. Ако не е така, значи вероятно сексуалното удоволствие не е сред твоите най-големи активи.

# 482
................само защото прави прекрасни свирки. Опитът ми сочи, че 99% от жените го могат. Не е кой знае какво Simple Smile

..............................
Laughing Laughing Laughing Кое могат, да го лапат или да свирят, защото има разлика. Струва ми се, че много ти е занижен критерия. Или просто толкова си зажаднял за цигу мигу, че, която и да е все ще те довърши. В тоя ред на мисли - ти лапал ли си пишка, за да знаеш кое как. Не, не да даваш съвети, а да свириш. Laughing Laughing Laughing
Изключително впечатляващо и показателно за нивото ти е това, че от целия ми пост, който е посветен на темата за пускането в скорошна връзка, ти се хвана точно в свирките и прие някак си лично коментара ми.

И понеже го приемаш лично, ще повторя.

99% от жените го умеят.

Ако това за теб е новина и те разочарова.... съжалявам.

Изтрий си сълзите, съвземи се и развий и други умения Simple Smile
Само с духане няма как да изпревариш, която и да е съперничка.

# 483
Скрит текст:
[/size]
Извинявай, ама помислих, че в темата става дума за факта колко важно е да е запомниш ти името на дадена жена. Чисто хипотетично допускам, че има жени, които са правели секс с теб без да планират и да мечтаят как след време ти перат чорапите и ти правят мусака, ами заради самото сексуално удоволствие. Ако не е така, значи вероятно сексуалното удоволствие не е сред твоите най-големи активи.
Виж. Цялото ми изказване бе по темата. Просто разясних една (моята) мъжка логика за технологията на пускането в нова връзка. Съвсем ясно и добронамерено споделих вижданията си и се опитах да обясня защо въобще съществува този дебат. Никой дебат не се ражда просто така. Има си крушка опашка.

Пълно е с мъже като мен, за които ПЪРВОНАЧАЛНО жената е просто сексуален обект и трофей за завладяване. Какво толкова? Такива сме си. Има ни. И винаги ни е имало. И винаги ще ни има. Това нито е лошо, нито е добро. Просто си е. Не може да ни обвиняваш, че сме такива. Не може да обвиняваш лъва, че яде месо, пък кравата, че пасе трева. Просто си е така.

И затова чуденката "кога да му пусна" - не е измислена чуденка. Има си причини много жени да си я имат.

Ако темата е за жените, които искат само секс, ОК. Ама не е.
Темата е за "за и против чакане за секс в НОВА ВРЪЗКА".

Тонът ти придобива лична изостреност. Винаги личи и е напълно безмислено.

"Мусака", "чорапи", "сексуалното удоволствие не сред активите ти"...

Хващаш се в някакви мои думи, които бяха просто подробност на фона на общата теза - че много мъже искат просто секс и ако не ги подмамиш с нещо друго, а им сервираш основното на мига, просто ще продължат напред без въобще да помнят, че са сядали на масата ти.

То пък голямото "добро утро". Мнозинството жени знаят това много добре.

А ти веднага стана кисела?

И това защо? Защото споделих, че ако някоя жена ми пусне на първа среща, няма да помня името й след една седмица?

Ами какво да направя като е така. Аз казвам истината и каквото чувствам.

Не разбирам как може да те дразни мнението на непознат и то дотам, че да го удариш на опити за лично засягане....

Недей така. Просто си говорим.

Ако имаш проблем с някой мъж, изкарвай си го на него, моля. Аз нямам нищо общо Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 19:52 от nofelet

# 484

Виж. Цялото ми изказване бе по темата. Просто разясних една (моята) мъжка логика за технологията на пускането в нова връзка. Съвсем ясно и добронамерено споделих вижданията си и се опитах да обясня защо въобще съществува този дебат. Никой дебат не се ражда просто така. Има си крушка опашка.

И чуденката кога да му пусна - не е измислена чуденка. Има си причини много жени да си я имат.

Мнооого се съмнявам чак толкова да се чудят кога да пуснат повечето хора. Обикновено не се консултират с книги, списания или форуми за това, а го правят, когато е настъпил моментът и когато са се опознали достатъчно, за да се чувстват комфортно, и това за болшинството не е нито в първия ден от запознанството, нито след месеци безсексие и държане само за ръчичка.

Не се вживявай излишно. Определено не държа да те засегна на личностна основа, а разсъждавах хипотетично, но явно имаш някаква фикс-идея около собствената ти личност и затова всеки намек за непомнене на името и излизане извън орбитата на личността ти, ти изглежда като опит за обида.

# 485
Скрит текст:
И чуденката кога да му пусна - не е измислена чуденка. Има си причини много жени да си я имат.
явно имаш някаква фикс-идея около собствената ти личност
Не съм знаел, че даването на личен пример е = фикс-идея около собствената ти личност.

Напротив, мисля, че колкото повече хора дават лични примери, толкова повече реална информация дава форумът.

Спирам спора на личностна основа и се надявам и ти да не продължиш.

Тезата ми е ясна с две думи - има много мъже, които на първо време търсят просто секс и завоевание от жената. Тия мъже нито са лоши, нито са нещо бъгави, просто мъже. И ако някоя жена си харесва такъв мъж, е по-добре малко да си поиграе с него и да му покаже повече от себе си, защото ако му сервира основното ястие на мига, той ще изгуби интерес и ще си продължи с преследването на нови и нови ястия.

Всичките ми сериозни връзки са били с жени, които определено не ми пуснаха скоро след започването на срещите. Съпругата ми също не бързаше... Simple Smile

И съм й много благодарен за това.

Скрит текст:
(Между другото именно последната страница е добър пример защо мъжете рядко посещават женски форуми. Не, не е защото не са им интересни, а защото жените приемат нещата твърде лично. Аз просто споделих мнението си. Дори не съм искал никого в нищо да убеждавам. Дори не казвам, че мнението ми е меродавно и единствено. Не. Просто си казах личното мнение. Дори не съм защитавал някаква теза. Просто мнение. Лично. И.... на мига бях нападнат от 2 форумки с кисели постинги изпълнени с лични намеци за мен като човек....)

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 20:15 от nofelet

# 486
На мен точно ти си ми пример-еталон какви са малцината мъже, посещаващи доброволно женски форуми. Ако действително държиш да си кажеш мнението по темата, нямаше да обвиняваш събеседниците ти, че имали  проблеми с други мъже и затова така ти отговаряли и нямаше да изпишеш 2 страници ферман с опити за уязвяване и после да казваш, че се надяваш да се приключил спорът на личностна основа, който ти си започнал. Ако сега ми отговориш, значи надеждите ти не са искрени.

# 487
Nofelet, щеше да е смешно мъж в женски форум, ако не беше жалко. Особено като знаеш, (условно казано), че там където си мерят пишките не е добре да си завираш задника(освен, ако Laughing Sunglasses Wink ). Това в мъжки форум, в женски си мерим словесните атаки и не е добре да се навираш, не за друго, ами за да не ставаш жалък. Защото повярвай ми, жалко е. Истински мъж не би си причинил това.

# 488
Анна, защо когато някой напише опит по-различен от общият тук се започва едно убеждаване ,че не е така?
И мъже се изказаха и поне 4 жени тук споделиха ,че изчакват и това е довело до щастливи обстоятелства при тях ,но не
..... Според мен причината да не са заедно едва ли е точно, че не те е послушала. По дълбока е.

Никой не убеждава другите да правят както са направили те , но тенденцията да се осмива избора и опитите за принизяване и обясняване на какво е в реалност са излишни.
 Всеки си носи глава на раменете и преценява кой избор до какво го е довело.

Жаки, в темата съм на същото мнение като теб .Приятно съм изненадана от теб   bouquet

Оооо, не бъркаш. Точно от моя страна опит за убеждаване, абсурд. Така ти се е сторило. А пък са осмиване на избор пък да не говорим. Точно аз никога не съм го правила. Не ме рабираш и ти се струва нещо, но не е така. Хубаво, че повдигна този въпрос, за да няма друг заблудил се, че нещо осмивам или убеждавам. Поне два пъти написах, че правила в секса не може да има и няма нормално и ненормално, всичко си е индивидуално.

# 489
  • Canada
Мамасито, сериозно ли не си срещала жена, която мисли като мъж ? Как ще я познаеш ако я срещнеш?  По адамовата ябълка или по нещо друго?
Аз пък намирам присъствието на Нофелет за доста свежо.

# 490
Какво ви пречим мъжете тук ?

# 491
Чакате ли още?

# 492
На мен ми се изчака чакалото  Crossing Arms

# 493
Мамасито, сериозно ли не си срещала жена, която мисли като мъж ?

Срещала съм, но е било ясно, че е по-скоро краткосрочен период. Например сезонът на свободната любов хич не е свободен, а си има доста строг срок на годност. Ако на 21-23 или някъде около тия години се е смятала за свободна и неограничена, то към 27-29 нещата започват да придобиват друг вид и едва ли са й приятни същите неангажиращи връзки.

Иначе съм срещала доста жени, които дават вид, че не им пука, но всъщност искат дори случайните връзки да са поне афери, поне да има някакво усещане за изключителност. Не знам коя точно жена ще е куул, че е просто поредната дупка за мъжа. Като минимум поне ще си мечтае да му е сред по-забележителните тръпки.

Нали знаеш какво казват? Всичко е секс, освен самия секс. Сексът е власт. Така че дори една жена да използва мъжете уж само за секс, то ако се позагледаш, ще видиш друга динамика на силите. Например достатъчно богата и независима жена. Или вече преминала възрастта, в която да й излиза име.

Но рядко ще намериш младо момиче, което да си пилее младостта като сексуално благотворително дружество. Може да го направи, но бързичко ще се усети. Както казах, дори и да ти се иска секс, дори да е позитивно за теб, пак няма да ти е приятно да си със 100% използвач.

# 494
  • Galaxy 13197853088
Защо да няма такива. Достатъчно е да
си мисли,че тя използва мъжа за секс.

Общи условия

Активация на акаунт