За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 676
  • 920
  •   1
Отговори
# 465
Анна, защо когато някой напише опит по-различен от общият тук се започва едно убеждаване ,че не е така?
И мъже се изказаха и поне 4 жени тук споделиха ,че изчакват и това е довело до щастливи обстоятелства при тях ,но не

Ти и Мамасита сте най-големите хардлайнери тук. И мъже, и жени се изказаха и споделиха, че е възможно всякакво развитие, и с чакане, и без чакане, но ти ги подминаваш, тези мнения, които не са ти угодни на тезата.

# 466
Контеса, ти правиш същото. Обобщаваш на едро. Аз като съм спала с мъжа си още като се запознахме пречи ли ни сега да имаме дете и прекрасно семейство?
Имаше много примери и за едното и за другото. Както се вижда има здрави семейства със секс почти веднага има и разпаднали се семейства след изчакване. И?

# 467
Никъде в поста си не съм казвал, че моят опит е меродавен.

Ана-Бел, специално за теб слагах сума ти тъпи и ненужни уточнения, за да стане ясно всичко това.

В скоби са сложени.

И примерът, който давам е изолиран. Никога не съм казвал друго.

Но ти пак откриваш топлата вода и казваш, че "има и други примери"

Ма кой е казал, че няма Simple Smile

Давай примерите и нека си спестим непрекъснатото уточняване, че примерите на другите не са единствени.

Всички знаем, че не са.

Иначе казано, давайте по същество.

Аз не казвам на жените колко време след първа среща да си отварят краката.

Само казвам, че за МНОГО мъже прекалено скорошното отваряне на краката не е добър знак.

И жените просто трябва да знаят това.

А мигът на отварянето на краката, естествено, си остава тяхно лично решение.

# 468
Аз на Мамасита спрях да и чета "бисерите" още на 10-та страница Crazy

# 469
Контеса, ти правиш същото. Обобщаваш на едро. Аз като съм спала с мъжа си още като се запознахме пречи ли ни сега да имаме дете и прекрасно семейство?
Имаше много примери и за едното и за другото. Както се вижда има здрави семейства със секс почти веднага има и разпаднали се семейства след изчакване. И?
Аз не обобщавам , пиша го за пореден път. Обяснявам какво е при мен .

Никой не убеждава другите да правят както са направили те , но тенденцията да се осмива избора и опитите за принизяване и обясняване на какво е в реалност са излишни.
 Всеки си носи глава на раменете и преценява кой избор до какво го е довело.
[/b]

Няма нужда нито аз да ви категоризирам  ,нито вие мен (  хардлайнери ) .Споделяме ,но не е нужно да се убеждаваме ,защото всеки е убеден ,че е постъпил най-добре за себе си и никой няма да отстъпи от позицията си .  Peace

# 470
Темата изначално беше за изчакването в "нова връзка". След това тук се обърна на "първа среща" или веднага след запознанството. Разликата е огромна.
Предполага се, че новата връзка не се започва току така с някого, който познаваш от месец например.

# 471
Темата изначално беше за изчакването в "нова връзка". След това тук се обърна на "първа среща" или веднага след запознанството. Разликата е огромна.
Предполага се, че новата връзка не се започва току така с някого, който познаваш от месец например.

В случая първата среща се припокрива с нова връзка.
Контеса,  Peace

# 472
Според мен технологията е следната и зад съвета "не пускай твърде рано" стои съвсем здрава и доказана във времето логика - и социална, и чисто физиологична:

Мнозинството мъже се влюбват с очите си, мнозинството мъже на първо място пожелават тялото на една жена, а не същността й, мнозинството мъже започват преследването, за да легнат с нея (не мислят напред), мнозинството мъже искат на първо време просто да е*ат, мнозинството мъже са ловци, които търсят трофеи. Мнозинството.

Това мнозинство мъже не може да бъде спечелено със скорошно пускане. Защото, взел си своето твърде скоро, той просто няма време да прояви интерес към другото. Той е получил толкова бързо това, което е търсил, че може дори и да не е опознал жената въобще (защото в началото предимно мисли само за онова между краката й).

Аз, когато бях млад преследвач, просто исках да чукам и да завладявам. Единственият начин жена да ме задържи около себе си, бе, ако известно време не ме допуска до "центъра", но през това време успее да ми разкрие такива части от своята душевност, че да започна да проявявам интерес към нея като човек (а не просто като сексуален обект). Не го ли направи, аз скачам в леглото й с идеята, че просто искам поредната бройка и ... нищо сериозно. Пусне ли ме твърде скоро в леглото, шансът е огромен не просто да не й се обадя по-нататък. Не. Шансът е, че след седмица дори няма да помня името й. Защото в краткия период на познанството ни, аз съм се вълнувал само от едно нещо и то.... ми е било дадено твърде бързо и твърде лесно.

О, и не ми казвайте, ами ако сексът с мадамата ти хареса, пак ли така? Не влагам чувства в секса и двете неща са тотално разделени за мен. Т.е. мога да правя хубав секс с всяка жена, която ми харесва на външен вид. Т.е. няма как да седя при една жена, само защото прави прекрасни свирки. Опитът ми сочи, че 99% от жените го могат. Не е кой знае какво Simple Smile

Това съм аз, разбира се, уточнявам Simple Smile Други мъже нека си кажат своята мая. Моята е такава.

# 473
Колкото и да е обидно за феминистично настроените жени, открай време до днес е валидно правилото, което сте чували от бабите си: "жената позволява секс, а мъжът позволява връзка", така че има смисъл да се изчака поне докато мъжът разреши връзка, стига целта да не е просто секс, иначе е малко обидно - дай да видим пасваме ли си сексуално, пък тогава да решаваме. А сексът с партньор, който не е влюбен в теб, не струва 5 стотинки и ако толкова не може да се издържи без секс, а партньор няма, мастурбацията е 300 пъти по-добър и безопасен вариант.

# 474
  202uu
Колкото и да е обидно за феминистично настроените жени, открай време до днес е валидно правилото, което сте чували от бабите си: "жената позволява секс, а мъжът позволява връзка", така че има смисъл да се изчака поне докато мъжът разреши връзка, стига целта да не е просто секс, иначе е малко обидно - дай да видим пасваме ли си сексуално, пък тогава да решаваме. А сексът с партньор, който не е влюбен в теб, не струва 5 стотинки и ако толкова не може да се издържи без секс, а партньор няма, мастурбацията е 300 пъти по-добър и безопасен вариант.

# 475
Не го ли направи, аз скачам в леглото й с идеята, че просто искам поредната бройка и ... нищо сериозно. Пусне ли ме твърде скоро в леглото, шансът е огромен не просто да не й се обадя по-нататък. Не. Шансът е, че след седмица дори няма да помня името й. Защото в краткия период на познанството ни, аз съм се вълнувал само от едно нещо и то.... ми е било дадено твърде бързо и твърде лесно.

Не си ли си представял поне за момент, че има жени, които принципно или в даден етап от живота им може да искат просто секс и не държат да им запомниш името, вероятно и те твоето няма да запомнят. Каквото са дали, са си го взели оте теб.

А иначе не могат да се планират нещата. Ако тръгнеш предварително да планираш - с този ще правя секс след 6 месеца, ще заживея с него след 1 година, ще се оженим след година и половина, 9 месеца по-късно и дете, значи не си адаптивен и въобще подобни дългосрочни планове са противоествени. В природата има ли действие, което довежда до дразнене, има и ответна реакция, която може да е друг вид действие, което отново да е дразнене и да доведе до друга реакция и т.н. Не може да предвидиш всяка една реакция и как ще се развият нещата, не може да предвидиш и външните намеси, които са дразнене и подобно настояване да се придържаш към план за сериозна връзка на всяка цена, значи да пренебрегнеш всички сигнали, които не ти се вписват в целта. Човек трябва да е динамичен и адаптивен, да се приспособява.

Да не навлизам в подробности, ама тези планиращите, ако толкова успяваха да ги планират нещата, да разчитат далечни сигнали и да разшифроват партньора си, ако толкова полза имаше от великото чакане и великата девственост,  нямаше все пак да избират погрешно и да се окажат разведени/разделени и с 1 или повече деца, разчитащи на някой друг да ги измъкне от кълчищата след рухването на връзката.

# 476
В случая първата среща се припокрива с нова връзка.
Thinking
В такъв случай явно аз съм назад с материала. За мен това са два коренно различни етапа.

# 477
................само защото прави прекрасни свирки. Опитът ми сочи, че 99% от жените го могат. Не е кой знае какво Simple Smile

..............................

Laughing Laughing Laughing Кое могат, да го лапат или да свирят, защото има разлика. Струва ми се, че много ти е занижен критерия. Или просто толкова си зажаднял за цигу мигу, че, която и да е все ще те довърши. В тоя ред на мисли - ти лапал ли си пишка, за да знаеш кое как. Не, не да даваш съвети, а да свириш. Laughing Laughing Laughing

# 478
  • София
Скрит текст:
Не го ли направи, аз скачам в леглото й с идеята, че просто искам поредната бройка и ... нищо сериозно. Пусне ли ме твърде скоро в леглото, шансът е огромен не просто да не й се обадя по-нататък. Не. Шансът е, че след седмица дори няма да помня името й. Защото в краткия период на познанството ни, аз съм се вълнувал само от едно нещо и то.... ми е било дадено твърде бързо и твърде лесно.

Не си ли си представял поне за момент, че има жени, които принципно или в даден етап от живота им може да искат просто секс и не държат да им запомниш името, вероятно и те твоето няма да запомнят. Каквото са дали, са си го взели оте теб.

А иначе не могат да се планират нещата. Ако тръгнеш предварително да планираш - с този ще правя секс след 6 месеца, ще заживея с него след 1 година, ще се оженим след година и половина, 9 месеца по-късно и дете, значи не си адаптивен и въобще подобни дългосрочни планове са противоествени. В природата има ли действие, което довежда до дразнене, има и ответна реакция, която може да е друг вид действие, което отново да е дразнене и да доведе до друга реакция и т.н. Не може да предвидиш всяка една реакция и как ще се развият нещата, не може да предвидиш и външните намеси, които са дразнене и подобно настояване да се придържаш към план за сериозна връзка на всяка цена, значи да пренебрегнеш всички сигнали, които не ти се вписват в целта. Човек трябва да е динамичен и адаптивен, да се приспособява.

Да не навлизам в подробности, ама тези планиращите, ако толкова успяваха да ги планират нещата, да разчитат далечни сигнали и да разшифроват партньора си, ако толкова полза имаше от великото чакане и великата девственост,  нямаше все пак да избират погрешно и да се окажат разведени/разделени и с 1 или повече деца, разчитащи на някой друг да ги измъкне от кълчищата след рухването на връзката.

Laughing  Напълно съм съгласна с това, но си представям как сега ще се появи някой  Whistling  и ще обясни как всъщност разводът бил едва ли не планиран и колко хубаво е това.

ПП Ти как си представяш да съществува жена, която да не иска да запомни името на Нофелет? Говорим за Нофелет, все  пак.

# 479
Нофелет, ти си майка ми, нали? Simple Smile)) Абсолютно същите неща, особено от първата част на поста ти, ми ги набиваше ежедневно:) Консервативна до немай къде. Лошото е,(а може би не)  че и аз пея същата песен, е, в леко по- софт вариант на дъщеря ми. Сега коментирах темата с мъжа ми, дали ако по- рано го бях допуснала в височайшето Simple Smile)ми легло, щеше да се ожени за мен. Каза да, щял. Той това го знаел от първия миг, в който ме видял, особено, като чул, че нося името на майка му:))) Но каза също, че е щастлив от факта, че не съм си поживяла на малдини....Simple Smile Егоиста му с егоист:)
Имаме близки приятели, консумирали са връзката си на първа среща, заедно са 16 години, много се обичат. Жената е имала много връзки преди брака, говори си спокойно затова. Та тя все плаши моя, че природата не търпяла празно и съм щяла да наваксвам на стари години, всички се смеем, само той не:)
Надявам се да не ме перне кризата на средната възраст и да стана за резил на стари години, оглеждайки се по съученици на детето, пу пу Stop Шегувам се:)
Лайк Смоук е права, други камъчета преобръщат брачната кола, в повечето случаи.
Гаранция няма в любовта и в брака, ако се тръгва със задни мисли, не се стига далеч.

Общи условия

Активация на акаунт