За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 694
  • 920
  •   2
Отговори
# 450

За жалост така завърши нелекият живот на първата съпруга.

направи много грешен избор за следващ момък

# 451
Няма такова нещо като "русло" на връзката. Връзката може да е сериозна със или без русло. Може да е несериозна и пак да е по твърд сценарий. Всъщност и за несериозните връзки си има няколко утвърдени сценария.

Иначе аз още не съм намерила жената, която е 100% като мъж и може да прави секс дори без най-малка сянка от мисъл за някакво що-годе обвързване.

Няма нужда да се хващаш за цяла дума от мнението ми, може и за сричка само да се хванеш и да си се отплеснеш предвидимо.  Grinning Това не променя факта, че индивидуалният ти избор дали ще чакаш, отлагаш или консумираш желанията ти си остава твое собствено предпочитание. Ретроспективно можеш да вярваш, че си уцелила седмицата от галактическото тото, но не с късмет, разбира се, а с тактика,  сублимация по Фройд и малко добре прицелен маркетинг.  Grinning Никой тук няма да изпита и грам отрицателна емоция от пространните ти размишления защо точно ти си права, ако нещо в тях намекваше само дори, че някъде, по широкия свят, може би евентуално има и хора, постъпили различно и направили избор, също толкова правилен за тях, колкото твоя за теб. Но не, ти просто не знаеш къде свършваш ти и къде започва останалата част от непрестанно разширяващата се вселена.  Peace
Скрит текст:
Имаш ли приятелки? С добро чувство те питам, знаеш, че винаги съм имала добронамерено отношение към теб, макар понякога да съм директна, когато се разминаваме.  Peace

# 452
Накрая се наяждаш в капанчето отсреща,хем вкусно,хем евтино и неусетно си ядеш всеки ден там Wink Може да се окаже скъпия ресторант с ''Елате утре'' голямо разочарование като вкус.И всичко да е било една голяма празна реклама Wink
Нямаше да има листа с чакащи от месеци, ако не си струваше. Слуховете за боклука бързо се разрастват. Всеки маркетолог ще ти каже, че поддържането на високо търсене към боклучав продукт може да е само кратковременно. Рано или късно качеството му става известно на масата и оттам насетне какъвто и маркетингов трик да измисляш, все тая - народът не търси.
Скрит текст:
Пример - "Мерцедес" - държи цена от 120 години насам. Не защото го карат богати и е имиджов. А защото е прекрасен автомобил.

Та така и с твоето капанче... Wink Който не може да яде в изискания ресторант, има милиони капанчета като алтернатива. Както ти каза - хем евтини, хем вкусни.

Но  тайно всеки шеф на капанче (особено щом казваш, че е вкусно) си мечтае да се разрастне и да стане изискано, прочуто място. И народът да се реди на опашка....

Просто... не всеки може.

Някой е забравил да осведоми Макдоналдс за това.

Тезата "Макдоналдс е боклук" е може би най-нестоятелната в днешно време.

Доказателство е и това, че непрекъснато я чувам и от хора, които непрекъснато го посещават Simple Smile

Ако беше боклук, днес нямаше дори да знаем за него. Щеше да е изчезнал преди..... колко бяха? 70 години?

# 453
  • София
Ох, хора бизнесът на Макдоналд не е и никога не е бил - Сандвичи  Embarassed
Истинският Бизнес са - Недвижимите имоти - топ локации. Вътре, ако ще и стръв за риба да се продаваше (червеи, да), пак щеше да върви с добър мащаб

# 454
Няма такова нещо като "русло" на връзката. Връзката може да е сериозна със или без русло. Може да е несериозна и пак да е по твърд сценарий. Всъщност и за несериозните връзки си има няколко утвърдени сценария.

Иначе аз още не съм намерила жената, която е 100% като мъж и може да прави секс дори без най-малка сянка от мисъл за някакво що-годе обвързване.

Няма нужда да се хващаш за цяла дума от мнението ми, може и за сричка само да се хванеш и да си се отплеснеш предвидимо.  Grinning Това не променя факта, че индивидуалният ти избор дали ще чакаш, отлагаш или консумираш желанията ти си остава твое собствено предпочитание. Ретроспективно можеш да вярваш, че си уцелила седмицата от галактическото тото, но не с късмет, разбира се, а с тактика,  сублимация по Фройд и малко добре прицелен маркетинг.  Grinning Никой тук няма да изпита и грам отрицателна емоция от пространните ти размишления защо точно ти си права, ако нещо в тях намекваше само дори, че някъде, по широкия свят, може би евентуално има и хора, постъпили различно и направили избор, също толкова правилен за тях, колкото твоя за теб. Но не, ти просто не знаеш къде свършваш ти и къде започва останалата част от непрестанно разширяващата се вселена.  Peace
Скрит текст:
Имаш ли приятелки? С добро чувство те питам, знаеш, че винаги съм имала добронамерено отношение към теб, макар понякога да съм директна, когато се разминаваме.  Peace
Според мен не.Не и близки в смисъла,който се влага.Не може да понесе някой да не е съгласен с нея и спори до откат ,докато на другия не му писне.
Сега ще излезе с теориите,че тя е над тези неща и не й харесват ''женските сплетничества'' и предпочита праволинейни интроверти Wink

За протокола и аз познавам жени,които правят секс,без да искат връзка след това.Такива,които се дразнят на ограничаването,което връзките все пак ни слагат.

# 455
Накрая се наяждаш в капанчето отсреща,хем вкусно,хем евтино и неусетно си ядеш всеки ден там Wink Може да се окаже скъпия ресторант с ''Елате утре'' голямо разочарование като вкус.И всичко да е било една голяма празна реклама Wink
Нямаше да има листа с чакащи от месеци, ако не си струваше. Слуховете за боклука бързо се разрастват. Всеки маркетолог ще ти каже, че поддържането на високо търсене към боклучав продукт може да е само кратковременно. Рано или късно качеството му става известно на масата и оттам насетне какъвто и маркетингов трик да измисляш, все тая - народът не търси.
Скрит текст:
Пример - "Мерцедес" - държи цена от 120 години насам. Не защото го карат богати и е имиджов. А защото е прекрасен автомобил.

Та така и с твоето капанче... Wink Който не може да яде в изискания ресторант, има милиони капанчета като алтернатива. Както ти каза - хем евтини, хем вкусни.

Но  тайно всеки шеф на капанче (особено щом казваш, че е вкусно) си мечтае да се разрастне и да стане изискано, прочуто място. И народът да се реди на опашка....

Просто... не всеки може.

Доказателство е и това, че непрекъснато я чувам и от хора, които непрекъснато го посещават Simple Smile

Ако беше боклук, днес нямаше дори да знаем за него. Щеше да е изчезнал преди..... колко бяха? 70 години?

Оле Боже, аз ти казвам какво твърди медицината, ти не та не, хората били доказателство. Ами за съжаление не са, напротив доказателство са как наистина глупави  идеи, храни и каквото друго искаш може да бъде устойчиво като плевел. За това са доказателство, за глупостта на хората. И понеже пак не ми вярваш, ще ти кажа, за най - новата дисциплина в маркетинга - невромаркетинг. Ей там толкова ясно се вижда колко ирационален е потребителят, че направо няма да повярваш, че е възможно. И още нещо да ти кажа, тя и религията съществува хиляди години нали, но е абсолютно не вярна и не доказана, но хората вярват та се късат. Това да дадеш пример, че хората еди какво си не е пример, а анти пример или пример на ирационализъм, така може, да.
Ей Липман си го е казал "объркано стадо".

# 456
  • София
Скрит текст:

Просто... не всеки може.

Напротив, напълно състоятелна е - виж на сайта на СЗО какво пише за храните в този тип заведения. А разминаването между думи и действия на познатите ти няма да коментирам.

# 457
Правенето на секс твърде скоро (да, твърде скоро е относително понятие, знам) си е риск за жената.

Хубави, лоши, скапани, нескапани, с остарели разбирания или не, факт е, че МНОГО  мъже (не знам колко са, не знам дали са мнозинство, но знам че ги има колкото си искаш на брой такива) не гледат добре на жена, която пуска твърде бързо мъж в леглото си. Аз съм пример за такъв мъж.

Наскоро казах същото на моя позната, която беше дошла за съвет. Жената е 30+, пред мен не крие, че много иска да има връзка и се чувства самотна и дори, че я е страх, че никога няма да се омъжи (пред обществото го играе щастливата мома и пръска усмивки, естествено). Така де. Излиза с някакъв, който й харесва и я харесва, един път. Пита ме да му пусне ли на втория път? Казах й - недей. Изчакай да видиш има ли сериозен интерес.

Ако му пуснеш - поемаш риск 1. после да изчезне или пък 2. да почне да ти звъни само за секс.
Ако не му пуснеш - поемаш риск да изгубиш един секс. Ако те харесва истински този мъж, няма да спре да се обажда само заради това, че задържаш най-сладкото по-дълго.

Каза, че ще ме послуша. Не ме послуша. Отвори краката на втората среща. (ОК, все пак не беше правила секс .... доста месеци, сърбежът е бил мега)

Оказа се вариант 2.

Онзи почна да звъни само за секс.

Днес не се дишат и се отбягват тактично.

# 458
Ама аз не споря, че куп лекари казват, че МД е вреден. Къде споря по този въпрос?

Просто казвам, че очевидно милиарди хора на планетата... не хващат вяра на тези лекари.

И не считат МД за боклук.

А, и дори да го считат, милиарди пак ходят там.

Защото някой им казал, че е боклук. Ми, хубаво.

Боклук, ама вкусен.

Не знам каква е мотивацията на всичките тези миларди хора и не ме вълнува. Просто забелязвам, че не намаляват.

# 459
МД е вкусна и евтина храна. Което не е никак малко.

# 460
Правенето на секс твърде скоро (да, твърде скоро е относително понятие, знам) си е риск за жената.

Хубави, лоши, скапани, нескапани, с остарели разбирания или не, факт е, че МНОГО  мъже (не знам колко са, не знам дали са мнозинство, но знам че ги има колкото си искаш на брой такива) не гледат добре на жена, която пуска твърде бързо мъж в леглото си. Аз съм пример за такъв мъж.

Наскоро казах същото на моя позната, която беше дошла за съвет. Жената е 30+, пред мен не крие, че много иска да има връзка и се чувства самотна и дори, че я е страх, че никога няма да се омъжи (пред обществото го играе щастливата мома и пръска усмивки, естествено). Така де. Излиза с някакъв, който й харесва и я харесва, един път. Пита ме да му пусне ли на втория път? Казах й - недей. Изчакай да видиш има ли сериозен интерес.

Ако му пуснеш - поемаш риск 1. после да изчезне или пък 2. да почне да ти звъни само за секс.
Ако не му пуснеш - поемаш риск да изгубиш един секс. Ако те харесва истински този мъж, няма да спре да се обажда само заради това, че задържаш най-сладкото по-дълго.

Каза, че ще ме послуша. Не ме послуша. Отвори краката на втората среща. (ОК, все пак не беше правила секс .... доста месеци, сърбежът е бил мега)

Оказа се вариант 2.

Аз пък имам примери с мои приятелки точно обратно на твоят пример. Та, всичко е относително. Според мен причината да не са заедно едва ли е точно, че не те е послушала. По дълбока е.

# 461
  • София
В секса винаги има риск, и за жената, и за мъжа. Затова човек трябва да внимава.
Има такива мъже, съгласна съм, около мен са малцинство, но това не е показател. Въпросът е, дали тяхното мнение е от значение за друг човек? За мен отговорът е "не". Ако трябва да избирам между това да чакам със секса, за да впечатля такъв мъж, и да седя сама, то бих избрала второто. Все пак "по-добре сам, отколкото зле придружен", така ли беше?

Оказа се вариант 2.

И аз имам познати пък  Naughty Та тази моя позната и много добра приятелка, за която казах по-рано в темата, държа себе си на сухо, евентуално и бъдещото гадже е стоял на сухо, държа, ожениха се, бракът им на практика беше малко по-дълъг от сухия период.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 18:32 от milenaka

# 462
МД е вкусна и евтина храна. Което не е никак малко.

За българския стандарт не е евтин - в смисъл, че да си сготвиш здравословно ядене или да си купиш продукти за салати струва колкото или по-малко от хранене в Макдоналдс.

За вкусното, изобщо не е вкусен.

# 463
Анна, защо когато някой напише опит по-различен от общият тук се започва едно убеждаване ,че не е така?
И мъже се изказаха и поне 4 жени тук споделиха ,че изчакват и това е довело до щастливи обстоятелства при тях ,но не
..... Според мен причината да не са заедно едва ли е точно, че не те е послушала. По дълбока е.

Никой не убеждава другите да правят както са направили те , но тенденцията да се осмива избора и опитите за принизяване и обясняване на какво е в реалност са излишни.
 Всеки си носи глава на раменете и преценява кой избор до какво го е довело.

Жаки, в темата съм на същото мнение като теб .Приятно съм изненадана от теб   bouquet

# 464
Причините едни хора да не са заедно са много по-различни от това на коя среща се е случил сексът..Не можеш да обвиняваш последния, ако с човека срещу теб просто се различни и нямате особено покриване на интереси, темперамент и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт