За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 706
  • 920
  •   1
Отговори
# 435
Еми да кажем поне да не са опортюнистични главорези и да са прочели повече от една книга. Да имат някакви генетични заложби да са поне едно ниво над животните.

Комерсиалният критерий не трябва да се прилага за хора.

# 436
  • София
Опаснията че мъжът може да не е на ниво са основателни.

Предположете обаче че след дългото чакане мъжът си каже "за това ли чаках 6 месеца"

Тогава какво ?  Laughing
Аз така разсъждавах като бях на 18 - оплювах всички жени, дето ме караха "да чакам". После някак съумях да балансирам - хем да си получавам, хем да не бързам това да стане моменталически.

Ето това в най-досадното в темата. Приема се и от малкото списващи мъже и от многото жени, че сексът се "дава" на мъжете.

Сексът би трябвало да е еднакво желан и от двамата партньори и да се случва спонтанно, като спонтанноста може да не стане на 1-2-3-10 среща. Самата мисъл, че едва ли не се жертвам като правя секс ме запраща е минали векове и изтрива години уж феминизация.

Явно схващането, че жените са втора категория и не би трябвало да имат собствени потребности още е дълбоко набито.
Така е, така е - права си, но това като сме зрели вече.
На 17-18 годишни като бяхме (все едно сега 13-14) си беше баш момичето Пуска/Дава на момчето  Joy

# 437
Камила има ли собствени деца?

# 438
Мисля, че говорим за различен тип "желание". Както и за различна дефиниция на "качествена жена".

Лека жена няма шанс да е на мястото на Кейт Мидълтън. Примерно...
Кейт Мидълтън не,ама виж Камилка как стана дукеса и жена на наследника на Англия Grinning пък хич не е от най- целомъдрените Laughing

Добър отговор  Joy
Кво му е доброто?

Камила майка на престолонаследници ли стана или просто втора жена на престолонаследника?

Камила никога не би могла да бъде първа жена на Чарлз. Дори и той не би си го помислил...

И какво като не е първа? Нещо не разбирам. Ожени ли се Чарлз за любимата? Ожени се. Тогава? Първа, втора, трета какво значение има? Никакво.
Да кажеш, че в аристократично семейство няма значение дали си първа, втора или трета жена на принца as opposed to майка на децата му, е признак за прекалено ниска обща култура, най-мекичко казано.

Ок, кажи тогава какво е значението за Чарлз и Камила. ОставИ ти културата. Кажи какво е? Никакво. Нали ти е ясно, че "аристократите" се чудят как да избягат от оковите на "аристократизма". Я с марихуана, я с кокаин, я с хубави жени. Справка - принц Хари. И не само, че и покойната лейди Ди избяга с любовника си и шепи Прозак, точно оттам. А какво ще си помисли "обърканото стадо" не е от значение, защото за тази цел има медии да му оформят мнението.

# 439

Има да, даже и баба стана май.

# 440
Айдее, пак с обобщения на едро. Мамасита, ти колко  крупни бизнесмена познаваш, тези от телевизора и списанията ли? На какво почива твърдението ти? А кои са качествените мъже, по какви критерии ги определяш?

# 441
Лично мнение.

Не ме влекат жени, които пускат лесно. Никога не са ме влекли. Много отчаяната за секс жена рязко ми пада като стойност в очите.

И факт. Всичките ми сериозни връзки + брака ми се заформиха с жени, които ми "бягаха" и не ми пуснаха секс от първа среща.

А тези, които пускаха от първа среща, с тях нищо сериозно не се е получавало. И не съм и искал да се получава.

Нещо подобно ми спомена и мъжа ми при разговор как двама ;единият ненавиждащ брака ,а другият невярващ в брака са се оженили на 3тата година ..
Мъжете харесват да са ловци ,да преследват жената , да тръпнат, да има ескалиращо напрежение и отлагана градираща емоция .

# 442
Мисля, че говорим за различен тип "желание". Както и за различна дефиниция на "качествена жена".

Лека жена няма шанс да е на мястото на Кейт Мидълтън. Примерно...
Кейт Мидълтън не,ама виж Камилка как стана дукеса и жена на наследника на Англия Grinning пък хич не е от най- целомъдрените Laughing

Стана ВТОРА жена. Но никой нямаше да я пусне да развали гена на принцовете.

А българските бизнесмени не са точно дефиниция за качествени мъже...
Мда...Даяна е като еталон за трагична съдба,използвана за инкубатор на принцове.Пък Принца цял живот си обичаше парясницата и накрая си я взе за жена,като се разчисти пътя.А и тя да не би да го е чакала невъжделено  Mr. Green Кефи ме Камила - не стига,че не е загубила нищо ами накрая и получи всичко.

Ето, точно за това говоря, пък нека е втора съпруга.

# 443
Има 2 Simple Smile

# 444

Значи наистина доволно си е получила нейното.

# 445

А целомъдрената Даяна обра всички негативи като първа жена,беше инкубатор и т.н. и накрая завърши живота си като анорексичка на успокоителни...Мда...да си целомъдрена първа съпруга е супер.

# 446

А целомъдрената Даяна обра всички негативи като първа жена,беше инкубатор и т.н. и накрая завърши живота си като анорексичка на успокоителни...Мда...да си целомъдрена първа съпруга е супер.
Всяко нещо си има цена в този живот.

# 447
Айдее, пак с обобщения на едро. Мамасита, ти колко  крупни бизнесмена познаваш, тези от телевизора и списанията ли? На какво почива твърдението ти? А кои са качествените мъже, по какви критерии ги определяш?

Познавам няколко. От одиозния тип.

Критериите ми са- интровертност, висок интелект, здрав физически вид, здрав род и семейство с ценности. Да не е драпащ, да му се получава лесно.

# 448

Абсолютно, на Камила й се получиха нещата от всякъде.

quote]А целомъдрената Даяна обра всички негативи като първа жена,беше инкубатор и т.н. и накрая завърши живота си като анорексичка на успокоителни...Мда...да си целомъдрена първа съпруга е супер.[/quote]

За жалост така завърши нелекият живот на първата съпруга.

# 449
  • София
Накрая се наяждаш в капанчето отсреща,хем вкусно,хем евтино и неусетно си ядеш всеки ден там Wink Може да се окаже скъпия ресторант с ''Елате утре'' голямо разочарование като вкус.И всичко да е било една голяма празна реклама Wink
Нямаше да има листа с чакащи от месеци, ако не си струваше. Слуховете за боклука бързо се разрастват. Всеки маркетолог ще ти каже, че поддържането на високо търсене към боклучав продукт може да е само кратковременно. Рано или късно качеството му става известно на масата и оттам насетне какъвто и маркетингов трик да измисляш, все тая - народът не търси.
Скрит текст:
Пример - "Мерцедес" - държи цена от 120 години насам. Не защото го карат богати и е имиджов. А защото е прекрасен автомобил.

Та така и с твоето капанче... Wink Който не може да яде в изискания ресторант, има милиони капанчета като алтернатива. Както ти каза - хем евтини, хем вкусни.

Но  тайно всеки шеф на капанче (особено щом казваш, че е вкусно) си мечтае да се разрастне и да стане изискано, прочуто място. И народът да се реди на опашка....

Просто... не всеки може.

Някой е забравил да осведоми Макдоналдс за това.

Общи условия

Активация на акаунт