За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 713
  • 920
  •   1
Отговори
# 420
Камилка скрита лимонка ли е била? Или за Англия тя спада към красивите?  Embarassed Embarassed

# 421
А-Б, спорът ни е на съвсем базово ниво. Според теб Макдоналдс е боклук.

Споре мен Макдоналдс е Мерцедес в категорията си.

Там не се разбираме.

А за леките жени... не знам кой как ги рекламира и за какво ги желае.

Аз ги гледам и ги желая за секс. За партньор или съпруга не ги ща.

Според те Макдоналдс е връх, но според медицината не е. Пълен боклук е.
Ти може да ги желаеш само за секс, но не си мерило на всички нали? Предполгам, че и те на теб едва ли ще обърнат внимание, защото си имат стратегически цели.
Аз много точно написах кой ги желае за съпруги - българските богаташи.
Да, навсякъде е пълно с тип "леки" разголени жени. От най - малките рекламки, до билбордовете.

# 422
Няма такова нещо като "русло" на връзката. Връзката може да е сериозна със или без русло. Може да е несериозна и пак да е по твърд сценарий. Всъщност и за несериозните връзки си има няколко утвърдени сценария.

Иначе аз още не съм намерила жената, която е 100% като мъж и може да прави секс дори без най-малка сянка от мисъл за някакво що-годе обвързване.

# 423
Мисля, че говорим за различен тип "желание". Както и за различна дефиниция на "качествена жена".

Лека жена няма шанс да е на мястото на Кейт Мидълтън. Примерно...
Кейт Мидълтън не,ама виж Камилка как стана дукеса и жена на наследника на Англия Grinning пък хич не е от най- целомъдрените Laughing

Стана ВТОРА жена. Но никой нямаше да я пусне да развали гена на принцовете.

А българските бизнесмени не са точно дефиниция за качествени мъже...

# 424
Мамасита, като вземеш да ги говориш така...аз пък познавам такава жена!

# 425
Някои изпитват, макар че се дърпат, а други са толкова препрограмирани, че не могат, защото за тях това е "жертва".

Мамасита е права за различното приемане на секса, но не и от биологична гледна точка. Различно е, защото с години се е насаждало това мислене, което си има обосновката, в годините, в които жената е била зависима. Тя и сега е донякъде зависима, защото тя забременява, но пък в днешно време има нормална контрасепция , а и тя сама може да отгледа поколение.

Няма логика да се мисли, както преди 200 години. От друга страна, хората са с различна сексуалност и възпитание и при някои работи дългия период на ухажване. Аз при пръв поглед знам, кой ме привлича и не мога да излизам с някой, който не ме е привлякъл от самото начало. Това не означава, че е правилен подход, защото много рядко ми се е случвало и вероятно не съм дала шанс на някой, който би ме привлякъл в последствие.

Няма правилна рецепта, за това е дразнещо някои да изкарват собственото си възприятие като единственото вярно.

Ох, пак си ми прочела мислите. Няма как тогава да не се съглася с теб. Особено пък болднатото от мен последно изречение, съм абсолютно съгласна. Винаги съм се чудила как хората не приемат, че не са център на света?

# 426
Камилка скрита лимонка ли е била? Или за Англия тя спада към красивите?  Embarassed Embarassed
Да ти кажа,не знам дали спада към красивите.Аз хич не я намирам за красива  Laughing Ама е антипод на благовейната Кейт,пък станА дукеса и може и да стане принцеса -консорт.
Значи можело и без да си целомъдрена в мисионерската и да възкликваш ''О,милорд'' Grinning.То май Чарлз точно от това избяга  Whistling newsm78

# 427
Мисля, че говорим за различен тип "желание". Както и за различна дефиниция на "качествена жена".

Кейт Мидълтън не,ама виж Камилка как стана дукеса и жена на наследника на Англия Grinning пък хич не е от най- целомъдрените Laughing

Ми, не знам какво е дефиниция за "качествен" мъж. Кой я дава тази дефиниция? Очевидно щом бъка при тях от кандидатки може и да са качествени, кой знае? Или викаш те и кандидатките не стават за "качествени" жени.

# 428

Добър отговор  Joy
Кво му е доброто?

Камила майка на престолонаследници ли стана или просто втора жена на престолонаследника?

Камила никога не би могла да бъде първа жена на Чарлз. Дори и той не би си го помислил...

# 429
Би ли казала, че ще издържи така цял живот? И че всъщност не дава яка фасада за пред хората?

Между другото това, което смятате за "мое" възприятие не е мое. То е извън мен и ме е оформило, но не съм го измислила аз. То е просто една от възможностите. Според някои хора е да кажем по-здравословно за човека да се придържа към него.

За качествен мъж...ами има нещо, което се нарича "морален облик". Доста бизнесмени го нямат.

Също така произход, а не издигане от нищото с въпросни методи.

# 430

Добър отговор  Joy
Кво му е доброто?

Камила майка на престолонаследници ли стана или просто втора жена на престолонаследника?

Камила никога не би могла да бъде първа жена на Чарлз. Дори и той не би си го помислил...

И какво като не е първа? Нещо не разбирам. Ожени ли се Чарлз за любимата? Ожени се. Тогава? Първа, втора, трета какво значение има? Никакво.

# 431

Добър отговор  Joy
Кво му е доброто?

И какво като не е първа? Нещо не разбирам. Ожени ли се Чарлз за любимата? Ожени се. Тогава? Първа, втора, трета какво значение има? Никакво.
Да кажеш, че в аристократично семейство няма значение дали си първа, втора или трета жена на принца as opposed to майка на децата му, е признак за прекалено ниска обща култура, най-мекичко казано.

# 432
Ами някак говори добре за една връзка, ако не е безплодна. Щото иначе голяма либофф, фойерверки...и след 2-3 десетилетия изгасва в пенсионерска скука и не оставя следа след себе си.

Защото връзката е покана да твориш бъдещето, а един добър начин да променяш бъдещето е, като пуснеш децата си да живеят в него.

Затова са ми доста странни ей такива страстни, близки, невероятни и трансцендентални връзки между двама, в които има луда паника да не се роди дете.

# 433
Би ли казала, че ще издържи така цял живот? И че всъщност не дава яка фасада за пред хората?

Между другото това, което смятате за "мое" възприятие не е мое. То е извън мен и ме е оформило, но не съм го измислила аз. То е просто една от възможностите. Според някои хора е да кажем по-здравословно за човека да се придържа към него.

За качествен мъж...ами има нещо, което се нарича "морален облик". Доста бизнесмени го нямат.

Също така произход, а не издигане от нищото с въпросни методи.

"Качествено" е относително понятие, особено що се отнася до мъж или жена. "Морален облик" пък още повече.
За теб са некачествени, за друга са направо супееер качество.

# 434

Мда...Даяна е като еталон за трагична съдба,използвана за инкубатор на принцове.Пък Принца цял живот си обичаше парясницата и накрая си я взе за жена,като се разчисти пътя.А и тя да не би да го е чакала невъжделено  Mr. Green Кефи ме Камила - не стига,че не е загубила нищо ами накрая и получи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт