За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 629
  • 920
  •   1
Отговори
# 570
Обаче никоя не си признава баш за тия връзи, в които са ги използвали само за секс. Поне не с гордост. Говори се само за тия, в които е имало ранен секс, но И успешна връзка.

Човек рядко тръгва с нагласата за връзка когато скоропостижно си ляга с някого. Идеята е да се забавляваш а не да мислиш в перспектива. Нещата са обратни на това, което проповядваш. Хората се опознават (посредством секса освен всичко останало) и тогава решават дали ще има връзка. Постановката, която развиваш не е издържана, както и да я погледнеш.

# 571
Всъщност, във форума има доста теми, в които става въпрос за връзки само за секс. Не разбирам как така никой не си признава. Аз съм имала такива връзки, писала съм го в няколко подходящи теми, но тази не е от тях.

Само да отбележа нюанса. Никоя жена няма С ГОРДОСТ да отбележи, че са я хванали за връзка и са я зарязали, защото са я ползвали само за секс. Може да го каже като леко горчив опит, като "няма нищо!". Но не би го пожелала за дъщеря си, примерно.

Всъщност това ми е еталонът: бих ли била щастлива, ако на дъщеря ми й се случи същото. Хубав мисловен експеримент, дори да нямаш дъщеря.

# 572
Бих била щастлива, ако дъщеря ми не мисли за секса като за голямото чудо, подарък, средство да те използват и т.н. Всъщност се почувствах наистина добре със себе си, когато се освободих от идеята, че да правиш секс без да влагаш чувства, е нещо лошо.

# 573
  • София
Всъщност това ми е еталонът: бих ли била щастлива, ако на дъщеря ми й се случи същото. Хубав мисловен експеримент, дори да нямаш дъщеря.
А аз бих си пожелала това да е най-лошото, което евентуално да се случи през целия живот на дъщеря ми.
Кой знае пък каква драма, ако някой легне с теб заради секса. На мен ми се е случвало и то на етап, когато подобно нещо изобщо не съм го взимала присърце. Е, и?! Не е като да е умрял някой.

# 574
Темата прекалено дълго се застоя върху (неправдоподобната) разделителна линия, че жените искат непременно връзка и са склонни да принесат секса като някакво жертвоприношение само в този случай; а мъжете искат един гол секс и само в някакви изключителни поводи се навиват на обвързване.

Слава богу, в живота е доста по-различно Simple Smile

# 575
  • София
Всъщност, във форума има доста теми, в които става въпрос за връзки само за секс. Не разбирам как така никой не си признава. Аз съм имала такива връзки, писала съм го в няколко подходящи теми, но тази не е от тях.

Само да отбележа нюанса. Никоя жена няма С ГОРДОСТ да отбележи, че са я хванали за връзка и са я зарязали, защото са я ползвали само за секс. Може да го каже като леко горчив опит, като "няма нищо!". Но не би го пожелала за дъщеря си, примерно.

Скрит текст:

Теб кой те направи говорител на жените? Не ми обяснявай дали пиша с гордост или някой ми е опрял пистолет в челото  Stop  

# 576
Ох, сетих се за една книга, дето едно девойче обясняваше, че е порядъчна жена и няма как чужда мъж да ѝ вижда косата. От доста време порядъчността не се мери с това правиш ли секс или не.

# 577

Да, различно е, но това не значи, че няма играчи и бройкаджии. Мен са ме учили да ги разпознавам и избягвам. Не че е нещо особено, наистина- но е по-добре да не се случва по този начин, нали?

Освен това не става въпрос само за секса. Става въпрос, че понякога ранен секс искат токсични типове мъже. Не сексът е проблема, а срещата с такива мъже, особено ако жената свикне, че такова поведение е нормално и е стандарт. 

# 578

Да, различно е, но това не значи, че няма играчи и бройкаджии. Мен са ме учили да ги разпознавам и избягвам. Не че е нещо особено, наистина- но е по-добре да не се случва по този начин, нали?

Това важи само ако ти самата си нещо изключително, тоест, има кой да те бройка. Ако се окаже, че никой не те таргетира като бройка е възможно да изпаднеш в глупава ситуация. Тоест, да виждаш играчи а всъщност те да не са такива.

# 579
Ти нали имаше момчета? Според мен бройкаджийките и играчите от женски пол са ти по-важни в случая Simple Smile

# 580
Ти нали имаше момчета? Според мен бройкаджийките и играчите от женски пол са ти по-важни в случая Simple Smile
Има момче и момиче.

# 581
Колко сложно нещо са станали връзките. Добре че се ожених докато нещата бяха доста по простички. Wink

# 582
Няма жени бройкаджийки, има златотърсачки.

# 583

Има, има.

# 584
Т.е. мъжете винаги търсят котИто, а жените - портфейла? Много опростяваш, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт