Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
dundi73, благодаря много! Ще пратя поста ти на детето, току виж мнението му се промени.

don domat, Честит Рожден Ден и от мен! Само поводи за усмивки желая! Simple Smile @-->--

# 241
  • София
 Дон Домат, ЧРД  newsm59. Пожелавам ти много здраве и само хубави и щастливи моменти.

Имате ли информация с какъв бал са се класирали момчетата в свободните места за трето класиране в 73 СОУ? Надявам се ganis да се включи, ако не се е отдала активно на почивка вече.  Praynig

Чоко, вече почти цяла седмица съм в активна почивка и нямам идея за бала на децата, приети на трето класиране. Надявам се от РИО да изнесат статистика.

# 242
  • Варна
Дон домат, честит рожден ден! Да илядиш, както се казва и да ти е здраво и щастливо семейството!  Hug
Да ми беше тортата на живо... Twisted Evil

# 243
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Дон Домат  bouquet! Бъди здрава и щастлива Hug!

# 244
  • Варна
Честит рожден ден, Дон Домат  bouquet! Бъди здрава и щастлива Hug!
Ох, Мариета, сетих се, че си майстор-сладкар. Тюх, що не си ми наблизо, като спретнеш торта.  Laughing
Доматче, ще се ходи съвместно на сладкарница, то е ясно.  Laughing

# 245
  • ГОре на черешата...
Стейси, черпя виртуално тогава с последната, която правих:
Скрит текст:

# 246
  • София
Мариета, сигурна съм, че освен прекрасна визия, тази торта е наслада за небцето. Респект! Винаги съм се възхищавала на хора, които освен въображение имат и златни ръце, с които могат да сътворят красиви неща. Hug

# 247
Лелее, прекрасна торта!  Аз като скарана с готвенето много се възхищавам на такива умения от висшия пилотаж  Laughing
Честит рожден ден на патерица на всички рачета!

# 248
  • Варна
don domat Честит рожден ден! Нека имаш поводи само за усмивки!   bouquet

marieta Прекрасна торта! Респект  smile3501

# 249
  • Варна
Мариета, след 10 дена бих искала да почерпя виртуално в темата с твоя торта, а?  Hug

# 250
  • Варна
Благодаря момичета! Hug
Стейси, отиваме на сладкарница, само кажи кога. Grinning

# 251
  • Ланкър, планините Овнерог
Мариетка, Мариетка, що не си ми под ръка, а не да зяпам по разни сайтове за торта за Емма.

Дон Доматеее, жив/а и здрав/а да си Simple Smile

# 252
  • out of space
Честитоооооо!  Heart Eyes

# 253

Чоко, вече почти цяла седмица съм в активна почивка и нямам идея за бала на децата, приети на трето класиране. Надявам се от РИО да изнесат статистика.

Значи правилно съм предположила, че отдъхваш вече. Grinning  Пожелавам ти добре да си починеш и да се заредиш с много енергия за предстоящата учебна година.

Относно третото класиране и аз се надявам РИО да изнесе информация, но честно казано се съмнявам. От прочетеното във форума останах с впечатление, че до сега това не се е случвало.

Дон домат, хайде и от мен честит рожден ден, макар и с ден закъснение.

# 254
  • София
Мариета, прекрасна торта Wink)) Възхищавам се на хора, които умеят да творят по този начин и да изразяват себе си Wink За моя радост, сестра ми е една от тях и имам удоволствието и да дегустирам, не само да въздишам по тези красоти Wink))

Общи условия

Активация на акаунт