Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 255
Варненци са публикували информация за баловете на трето класиране. Вероятно е въпрос на време да се появи такава и на сайта на РИО - София-град.

София-град не публикуват баловете от 3-то класиране (поне последните 3 години).
А защо ли не ги! Дали защото на това класиране записват Парашутистите?! Не виждам друга причина

# 256
  • София
Причина -мързел и незаинтересованост. Mr. Green Аз лично съм виждала  в списъците на две софийски училища през годините прибавени децата с прием  на  трето класиране със съответния бал. Тоест не е нещо, което се крие като стойност..

Парашутистите не чакат  евентуално свобождаващи се  места на трето, в които да се вместят. Те се уреждат със сигурност по разни начини, където искат и  то на всеки  един етап  - от първо класиране до края на кампанията Peace, че дори и по средата на започналата вече учебна година.

Поздрави и пожелания за много здраве, щастие и късмет на патерици за всички рачета в темата от един одъртял днес с още една година представител на същия зодиакален знак. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 17:11 от пенсионирана русалка

# 257
  • Варна
Don domat, Русалке ЧРД!  bouquet

Много здраве и любов ви пожелавам! Hug

# 258
  • Варна
Честит празник на донДомат и Русалка! Здраве и спокойно лято ви желая.Simple Smile

Аз съм в отпуск вече/пак/ за две седмици. Ще ходим в Девин и Хисаря да полежим и почетем книжки на спокойствие. После ще правим ремонт на Сиси на стаята, как ще стане само вечер и почивните дни не знам.
Днес купихме дърва за камината ... че зимата ей я къде е.Simple Smile

# 259
  • Варна
Русалката и тя от нашите!  Grinning
Честито и пак благодаря за помощта по математика през трудната година! И не само!  Hug

Поздрави от девойката:  Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 18:49 от Стейси Грей

# 260
  • Варна
Русалке, честито! Да си жива и здрава!  bouquet
Днес се размазахме на палжа, от десет до четири. Времето е прекрасно за плаж и отпуск. Grinning
Стейси,
Скрит текст:
много хубава снахата Mr. Green

# 261
  • София
Дон домат, Русалке,честит празник и от мен! Пращам ви много настроение и слънце от морето Heart Eyes Hug

# 262
  • Варна
Опи, дон домат!  pletka
 Друго си е бъдеща свекърва  да отсече и да направи комплимент.  Flutter  Hug
Има страхотни подводни снимки(такава им е страстта с приятелката в момента), ама все не е сама на снимките да покажа. Или пък снимките са с ефекти тип "излизащ огън от главата" или струя светлина от очите.  hahaha

# 263
Честит рожден ден и на русалката! Само късмет и сбъднати мечти пожелавам. Абее, честитя на всички рачета! Grinning Grinning

# 264
  • София
Дон домат, Русалке, честит празник и от мен! Бъдете здрави, честити, следвайте мечтите си и ги реализирайте! Успех във всяко начинание! Hug

# 265
  • София
Русалка, честито и от мен на патерица. Да си жива и здрава и много щастлива! И хиляди благодарности за включванията и помощта през цялата година.

# 266
  • ГОре на черешата...
Русалка, пропуснала съм - честит рожден ден, много здраве и щастие ти желая  bouquet!

Боже, моя младеж ма много стеснителен станал - днес направо със заплаха го накарах да влезе в басейна - студена му била водата и дрън-дрън...вися на бара, забил нос в часовника си ooooh!. Ужас, де ще му дирим мома, не знам Whistling...за сметка на това брат му пък гъбичаса и е така изгорял, майко мила, ще спи на закачалката...то и майка му де hahaha...че и баща му, хихи Joy...

# 267
  • София
Благодаря ви, мами. Simple Smile Много раци тук, много чудо...
Минаха всякакви класирания, записвания и сега е време  за релакс, най-вече психически. Mr. Green Хубаво лято на всички Grinning

# 268
  • На черешата
 За статистиката за третото класиране, на щерката приятел влезе в 133-о ФЕ;РЕ с бал 28,01 /момче/.  Peace

# 269
Варненци са публикували информация за баловете на трето класиране. Вероятно е въпрос на време да се появи такава и на сайта на РИО - София-град.

София-град не публикуват баловете от 3-то класиране (поне последните 3 години).

Все пак няма ли да изкарат статистиката след 3-то класиране какъв е бала

Общи условия

Активация на акаунт