Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 701
  • 866
  •   1
Отговори
# 690
[

Доголкото чух в 2ра АГ е за 400 лева - но после не се носят- какъв е смисъла. 
[/quote]

140 лева струва цялата униформа, а не 400. Някой доста е преувеличил  Wink Част от нея се изисква и се носи всеки ден, в училището има проверки всекидневно. Другата част е само за официални случаи.
[/quote]
Може, не съм купувала, родител на 8класник ми каза- сега незнам. newsm78, но ако цените ги пише на сайта на у-лището, нямаше да има повод за това недоразумение, както сега е модерно да се казва - прозрачност, трябва!

# 691
  • Ланкър, планините Овнерог
Само аз ли нямам идея още нито за родителска, нито за каквото и да е? Всеки ден проверявам сайта на у-щето, ама нъцки.

# 692
  • София
Едва ли има останали некласирани, но да споделя все пак
http://www.ibbcervantes-bg.com/?cid=16&NewsId=269

# 693
  • ГОре на черешата...
Само аз ли нямам идея още нито за родителска, нито за каквото и да е? Всеки ден проверявам сайта на у-щето, ама нъцки.

+1, не че бързам де Whistling...

# 694
Доголкото чух в 2ра АГ е за 400 лева - но после не се носят- какъв е смисъла.  

В тази цена предполагам са забравили да спомент, че са включени и учебниците по английски език, а най-вероятно и тези по математика.

# 695
  • Варна
Има си светофар и изобщо не е опасно там да се пресича ,ако разбира се девойката е нащрек. Обаче си има и подлез . Peace
Деска, за какъв подлез говориш? Няма бре.

Има подлез на спирката на ХЕИ то.

# 696
  • Варна
Тюх, аз пак за подлеза.  Laughing
Детето го издирвало по гугъл мапса-няма, моят мъж и той мисли, че няма такъв. Далече ми е да отида да проверя и да го видя. Ами то май само веднъж годишно ходя до ХЕИ по работа и аз не помня да съв виждала подлез.
Даже си мисля, че нещо говорим за различни спирки.
Значи идвам откъм мол Варна с автобус №7. Той подминава кръстовището до ХЕИ и спира на спирката.
За да отида на отсрещната страна(срещуположната спирка), накъде да гледам за подлез-към ХЕИ или към Дубровник?

# 697
  • Варна
Стейси ,онзи ден  снимах в движение ,че вече взех да не си вярвам на очите  Mr. Green Подлеза е зад спирката .

Скрит текст:

# 698
  • Бургас
При нас има яснота по всички въпроси.Родителската среща е на 7-ми 09.Излязъл е списъка с нужните учебници/моето е в езикова и са малко/ които най-вероятно ще купи от приятелки в по горен клас.За езиците ще поръчват общо,предполагам на срещата ще съберат паричките.
Униформата отдавна поръчахме и вече си взехме,то всъщност са три ризи с пришита емблема на у-щето и един пуловер.Долна част няма,предложиха ни пола,но моята категорично отказа тъй като не са задължителни.
През идващата седмица ще ходим да вадим и лична карта,преди десет дена навърши 14 а времето си минава.

# 699
# 700
Аз съм фен на униформите, но в новото училище ще е цивилен.
Учебниците се купуват организирано от училищното настоятелство, та и с това няма да имам ангажименти.
Имам само организиране на РД на 13 септември, следващия ден ще ходим до районното за лична карта. За 15 септември ми е забранил да ходя с него Mr. Green
Има ли някъде информация за родителска среща?

# 701
  • No Line On The Horizon
И аз да попитам дали има информация за родителска среща в ЕГ Иван Вазов, Пловдив?

# 702
Дами, ако не сте се сетили, можете да ползвате високите тинейджъри за закачване на пердета:35:
Само казах и ги оправи а с баща му са едни молби  Mr. Green

# 703
  • Sofia
Хаха, ползвай го, докато се вързва...

Ох, на мен ми е едно свито - за пръв път девойката ще лети сама. Преди минута мина проверките, извикаха ги за boarding, дано всичко е наред Praynig

# 704
  • Варна
Наред ще е, не се притеснявай ... не, че ще стане де:-)
Всичко ще е ОК. Peace

Общи условия

Активация на акаунт