Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 713
  • 866
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Змия, тези деца поне знаят, че 2 и 2 прави 4. Говоря за по-тежка ситуация...

# 676
  • София

А отговорът на дъската видя ли  Mr. Green

# 677
  • София

А отговорът на дъската видя ли  Mr. Green
Шегаджийка  Laughing ( поне пръстите са 4, нищо, че не са съразмерни )

# 678
Благодаря ви за отговорите за нова раница. Разгледахме в магазина на ул. "Антим I", имаше сравнително голям избор раници, но ученичката не си хареса там.
И накрая поръчахме раница на Dakine, която си хареса тук: https://www.orangecenter.bg/ranitsa-dakine-prom-rhapsody-25-l-610934897371.html
Пристигна тази сутрин и дъщеря ми е много щастлива.

# 679
За цигарите сме се разбрали и съм сигурна, че ако пропуши сама ще ми каже.
Евала!

Аз, ако поискам алкохол  мога да накарам брат ми, на които му дават в СВА, нищо, че е на 15 Laughing Laughing

# 680
  • Варна
Моята има опит с алкохола, повод да я подиграваме. Юли бяхме на едно събитие с коктейл на края. Беше ужасна жега, над 35С, масите на слънце под едни бели чадъри - мор. И - бяло вино разредено с вода обаче ледено студено и в големи чаши. Предупредих я да не го пие като я видях с чашата  ама кой да слуша. Изпи го и след малко я гледам пребледня, стана и лошо ... То само от жегата си беше ужасно а в комбинация дори с малко алкохол и дете ... ужас. 4-5 часа после и беше лошо. Та сега се сърди като почнем да се смеем как се е натаралянкала от чаша вино...  Laughing
Аз кока-кола и кафе не съм съгласна да пие та какво остава за алкохол. У дома няма кой да я изкушава, баща и рядко си сипва нещо а аз не пия и капка. Не, че е гаранция за нещо. Добре, че брат и не живее у дома. Че сега си беше тук и като ми замирише на бира ...откачам, гадост. Посред бял ден - плаж и бири. Tired

# 681
  • София
.... Посред бял ден - плаж и бири. Tired
Joy  Какъв ти плаж посред бял ден?

# 682
  • Варна
А де!? Laughing
Не стига, че и нощем бяха пак там.
Няма майтап, колко по-големи стават, толкова по-дразнещи са им навиците и ежедневието.
Признавам, че и аз ставам по-'голяма' заедно с тях  Mr. Green та се шегуваме у дома, да видим кое ще победи - пубертета или критическата. hahaha

# 683
  • Пловдив
При нас има съобщение, че официално съобщение за откриването на новата учебна година ще има на  12.09 след 15 часа ... ми то събота бе,  Joy в ОМГ ще работят денонощно преди началото на учебната година.  Laughing
Моята девойка си купи чанта точно от магазина на Антим първи, намалена от 70 лв. на 12 лв. Още не съм я видяла обаче, та се чудя какво ли ще представлява за тези пари. Раница за 100+ лева не купувам.  Naughty
Униформите са практично нещо, когато са в приемливи цветове и удобни. Девойката е ходила с униформа от 4 до 7 клас. Сами установиха как им е най-удобно да ходят облечени и някои блузки изобщо не ги е обличала. Добре че бяха "наследство" от по-големи ученици. Сега сме взели само ризи, така й е най-удобно, ще видим после дали ще иска и нещо друго да се купува. Униформите и на старото, и на новото училище се продават в определени магазини, та винаги може да се допълни нещо.

ганис, то туй с дисциплината, ако ставаше само с въвеждането на оценка... Трябва да се започне с драконовски мерки при най-малките и да се надяваме, че след някоя и друга година ще има някакъв видим резултат.

# 684
  • Варна
Има си светофар и изобщо не е опасно там да се пресича ,ако разбира се девойката е нащрек. Обаче си има и подлез . Peace
Деска, за какъв подлез говориш? Няма бре.
Като спомена за децата със слушалки в ушите-аз на моята ѝ се карам, а тя много обича да върви и да си слуша така музика.

Моята девойка със сигурност не пуши цигари.
От време на време си купувам някое алкохолна напитка тип "самърсби" и тя я опитва-една глътка.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 18:07 от Стейси Грей

# 685
  • Sofia
dundi,
събота било работен ден, отработвало се 21.09. май  newsm78

# 686
  • sf
Да, събота 12.09. е работен заради почивния понеделник 21.09.

# 687
Здравейте. Някой виждал ли е раниците от Джъмбо, които рекламират по телевизията? Дали са с две прегради поне? Каква е цената? По-специално ме интересува тази с подарък слушалки. Ако може някой да сподели информация ще съм благодарна. Hug

# 688
Аз съм фен на униформите, но в новото училище ще е цивилен.
Учебниците се купуват организирано от училищното настоятелство, та и с това няма да имам ангажименти.
Имам само организиране на РД на 13 септември, следващия ден ще ходим до районното за лична карта. За 15 септември ми е забранил да ходя с него Mr. Green

Доголкото чух в 2ра АГ е за 400 лева - но после не се носят- какъв е смисъла.  

140 лева струва цялата униформа, а не 400. Някой доста е преувеличил  Wink Част от нея се изисква и се носи всеки ден, в училището има проверки всекидневно. Другата част е само за официални случаи.

# 689
  • Варна
Деска, за какъв подлез говориш? Няма бре.
[/quote]

Нали за спирката на бул.Левски говориш ,до ХЕИ?! Понеже на ден минавам 3 пъти на ден оттам поне днес специално гледах  Mr. Green,ами там си е подлеза бре. И големия е минавал през него и твърди ,че е хубав .

Общи условия

Активация на акаунт