Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 719
  • 866
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ние се завърнахме след дълга ваканция, минаха РД и на двамата и сега ми трябва малко почивка от почивката.  Mr. Green

Гледам сериозни теми сте започнали.  Моят си е дечко отвсякъде - и на вид и на акъл, още се боричка със сестра си и по-малките хлапета, когато има възможност. ooooh!
Далеч съм от мисълта,че няма да иска да се доказва, правейки се на мъж. Но се нядявам здравият разум да надделее и да може да се пази. От цигарите засега изпитва отвращение, за алкохола - проявявал е желание да опита в наша компания глътка вино или бира, но спира дотам - определено не му харесва. Искрено се надявам в новия клас да случи на среда и  да намери добри приятели, с които заедно да преминат предстоящата трудна възраст.
Засега 1ЕГ не е дала инфо за разпределението по паралелки, та чака да стане 1-ви и да види дали ще познава някой в класа.
Тези дни видях и проекта за ваканциите догодина - еми голяма глупост се заформя. #Crazy

# 616
  • нейде там, където ....
Моите все още не смятат, че ги излагам, като правим заедно нещо, пу-пу. Големия синковец казва, че не плащаме данък хорско мнение и винаги има собствено мнение, което отстоява.  Laughing

# 617
  • София
Ние не пием, само мъж ми от време на време си купува бира. Дребната твърд алкохол не е пробвала, надявам се скоро и да не го направи.
И двамата с баща ѝ сме пушачи и много ни мрънка за това.

Помня една случка преди много години. Отишли сме с вуйчо ми на море. И двамата с брат ми сме били може би все още в детската градина. И проявяваме любопитство - какво е цигара и защо го пуши. И той ни дава да си дръпнем, но обяснява и как да го правим. Нямаше такова кашляне, за други неща не помня. Аз пропуших като студентка, но брат ми май още в училище.

И щерката не мисли, че я излагам ако сме някъде заедно. Но като цяло не обича да излиза с нас по кафета. Зависи от настроението.

# 618
  • София
Моят категорично не се притеснява от нас навън, даже често ме хваща за ръка и на мен ми става неудобно заради него Crazy За сега изгражда собствено мнение и не се влияе от мнението на масата, дано остане така и занапред Praynig
Малкия отсега се съобразява как се държи, като има други наоколо, и много се влияе от действията на околните ooooh! Даже още  в детската градина ми направи забележка да внимавам как го наричам пред децата, защото му се изсмя едно девойче, като го нарекох "сладкишо"  Flutter  baby_neutral
 И ние ходихме до метро, но май взехме по-малко от нужното та може да се наложи да докупуваме през годината. newsm78
Списъците с паралелки и яснота относно смените ще чакаме на 14ти септември Rolling Eyes

# 619
Здравейте, изтървах ви , почиваме активно.Извинявам се , ако се повтарям , но не съм чела назад , видях че ЕГ Пловдив са качили на сайта си  учебниците за 2015/2016 година, от тази година всички учебници сами ли си купуваме?

# 620
Доколкото знам, да.

# 621
Доколкото знам, да.

Да,да,да. Peace

# 622

Списъците с паралелки и яснота относно смените ще чакаме на 14ти септември Rolling Eyes
Това значи ли ,че детето ще учи в 91НЕГ ?

# 623
  • София
От 31.08 в гимназията започва предварителен подготвителен курс по езика, така че на ваканцията ѝ се видя края.
Обикновено в началото на септември ходим за няколко дни в планината, но тази година ще се наложи да пропуснем. Заради записването и морето ни беше по-кратко от обичайното. С една дума не успяхме да си заслужената почивка.  Sad

# 624
От 31.08 в гимназията започва предварителен подготвителен курс по езика, така че на ваканцията ѝ се видя края.
Обикновено в началото на септември ходим за няколко дни в планината, но тази година ще се наложи да пропуснем. Заради записването и морето ни беше по-кратко от обичайното. С една дума не успяхме да си заслужената почивка.  Sad
Ще посещава ли този курс? Аз мисля, моя да не го записвам.

# 625
  • София
Този курс сякаш специално за него е организиран. Досега не е учил езика сериозно, има една година в Британика. Затова и първото ни желание беше АЕГ.

# 626
  • София

Това значи ли ,че детето ще учи в 91НЕГ ?

Да  Simple Smile

# 627
Моят си е харесал такива шарени кецове, че вече един месец се боря с него, но ще се предавам.
От първи клас е с униформа и то сериозно носене, сега му предстои същото, та явно гледа да навакса с обувките  Joy

# 628
  • На черешата
 Купихме едни кецове и толкова, отдавна си мърмори за тях. За друго ще чакаме.
 Заедно си излизаме най-редовно, не се срамува от мен, даже съм ги водила с дружките и на басейн, на повечето места все още не ги пускат сами. Гледам да не и се натрапвам много, за сега сама търси компанията ми. Споделя си почти всичко. За цигарите сме се разбрали и съм сигурна, че ако пропуши сама ще ми каже. Понякога и купувам Съмърсби, към друг алкохол няма интерес към момента.

# 629
  • Варна
Ох, не остана много време, пак влизаме във въртележката на учебната година Crazy
След първи ще отидем да  вземем униформата и да видим в коя паралелка е разпределен. На 4ти тръгваме за Турция и ще се приберем на 12ти.

Общи условия

Активация на акаунт