Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 658
  • 866
  •   1
Отговори
# 795
Между 45 и 50 лв без музиката и английския, втора употреба, в цената двете учебни тетрадки по математика, първа употреба

# 796
  • Ланкър, планините Овнерог
Ооо, ако са толкова, добре ще е.

# 797
  • София
Има промяна в първоначално планираните ваканции и не учебни дни за 2015/2016г
Ето новият списък: http://www.119sou.com/sites/default/files/Zapoved_grafik_uchebno … eme_2015_2016.pdf

# 798
  • Някъде там
Гита , нашите излезнаха 70-80 лв. без английският , но не ми се занимаваше да обикалям и взех някои нови и втора употреба каквото имаше налично към момента в книжарницата  . От у- щето ми казаха , че английския е 50 лв за учебник + уч. тетрадки .

# 799
  • Ланкър, планините Овнерог
За английския и др. езици сигурно има значение дали е ЕГ или не? Това за цената на учебника. Или поне така се надявам, защото подозирам голямо ръсене по специалните предмети.

# 800
  • у дома
За английския и др. езици сигурно има значение дали е ЕГ или не? Това за цената на учебника. Или поне така се надявам, защото подозирам голямо ръсене по специалните предмети.

Не само за чуждия език,а по принцип има значение дали детето учи в ЕГ,МГ или ПГ,защото в ПГ в 8 клас си се учат и разказвателните предмети и цената скача .

# 801
  • Варна
Според детето догодина ще имат друг класен ръководител.
Така ли е?

Днес се заиграх с гугъл стрийт вю- маршрутът от спирката до гимназията бил много лесен.  Laughing
И подлезът видях. Mr. Green

# 802
  • Пловдив
Принципно в ЕГ класен в 8 клас е учителят по езика. Той обаче на 95% от случаите преподава само на 8 клас и в 9-ти децата с друг класен.

Аз съм платила учебниците по английски - 111 лв за три учебника и три учебни тетрадки. Нищо че паралелката е професионална, успявали да минат и трите учебника, както са в ЕГ.
Другите учебници ще ги взема на куп /без математиката/ от друго дете. За 50 лв. Майката ми каза, че по корична цена излизат 85, но тук говорим за всички учебници, защото имат и разказвателни.

Ще видим какво друго ще е нужно да се купува, след като се видят с всички учители.

# 803
До сега  в края на предишната година получавахме допълнителните помагала и тетрадките, сега освен няколко тетрадки и химикали нищо не сме взели и ми е малко нервно.
Дано РС да е преди 15.09, като го записвахме казаха да не купуваме учебници преди РС.
Поне новата униформа е по-хубава от старата, утре ще го изпратя за вратовръзката и ризите и сме готови.
Малкия има РД на 15.09, днес ми обяснява, че бил странен този ден не знае да се радва ли или да му е тъжно Joy

# 804
  • София
На сайта на Испанската вече има качен списък на учебниците за всеки клас.
Тази седмица има среща на УН, на която ще организираме купуването на учебници за цялото училище.
Тъкмо ще се запозная с родители и учители. Синът ми хич не се радва, че се включих в състава на настоятелството, но аз мисля, че ще е полезно.

# 805
  • Гр. Пещера
Здравейте,

Тази сутрин се обадих в ЕГ "Иван Вазов" Пловдив, да ми потвърдят, както бяха казали при записването, че трябва да отидем на 14.09. от 9:00 часа. Отговориха ми, че класните ще прозвънят на всяко дете, да кажат кога ги искат. Не ми отговориха и в коя паралелка е дъщеря ми. А понеже сме и на общежитие, трябва да се обадя след 10.09. за разпределение и стая... а няма никакво време #Crazy за реакция с този един почивен ден на 13-ти, но ще се справим.
Има ли някой с английски език от ЕГ Иван Вазов, а някой на общежитие там?

Успех на децата ни през новата учебна година, да са здрави и удовлетворени от избора си! Hug

# 806
Моята се договорила с една от горните класове и взе 3 учебника от нея + три докупих. Равносметката 5 втора употреба и 1 нов = 44лв. Това е без учебниците по немски и речници и каквото и да било. Тетрадки имаме купища и няма да купувам нищо. Щяла да си ходи с мешката и точка.  Thinking

# 807
  • София
На мен преди малко ми звъннаха от училището да ми кажат, че има РС на 14ти вечерта. Били звъняли и на дъщеря ми.

# 808
  • Варна
Днес взех униформата след 45 минутно висене на опашка пред магазина. ooooh!
Що за организация не знам, но докато висях разбрах, че всяка година било така.  Twisted Evil

Аз не водих модела с мен, та мери преди малко.
Забелязах,че на ризата с дълъг ръкав липсва емблемата ма 1ЕГ, та да попитам някой от там,  ако може да погледне неговата как е? Hug Гледам и вратовръзката е без емблема...

# 809
  • Варна
Ние купихме 2 с къс и две с дълъг ръкав, и четирите имат бродирана емблема. Вратовръзката е без емблема.

С униформи трябва да са на 15ти нали?

Ходихме да търсим черна пола в единия МОЛ. Ми не намерихме... само една дето да става като модел и тя модерна - отгоре ластик, отдолу без подгъв а отрязан плата ... трико. ooooh! Ужас, отказах да дам и лев за подобно нещо. Накрая харесахме едни панталонки/пола от Зара и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт