Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 345
Не знам, добре че малкият шпионин утре се връща  Joy мисля да го притисна него, да не говоря, че преди една седмица,  два пъти ги заварих да решават задачи , искали да ме зарадват. Аз така се притесних два пъти огледах апартамента за нещо нередно но не открих нищо  Joy
Днес е с мен в офиса, сам поиска даже настояваше.

Ох, това с цигарите на шега на майтап, обаче ми е казвал за деца от неговото училище, за него това уж били глупости ама знам ли.

В къщи никой не пуши и ще го усетя веднага, така си мисля де  Laughing

# 346
  • На черешата
Според линка на Спунк училището на децата ми е на първо място. Като знам какъв хаос и анархия е там, направо ми е жал за българското образование.  ooooh!
Торнадо, ако става дума за 107, въобще нямам впечатление за анархия и хаос, напротив чудесна организация и стимул за децата. Чудно ми е каква е причината да мислиш така.

Там ли учат децата ви? Попитайте ги какво точно правят в часовете, как протичат? Аз доста интересни неща чух и от двете. Класната на малката например ги нарича малки чудовища и развъдник на бацили.  ooooh! Ако зимата някой кашля и киха ги държи на отворен прозорец, защото щели всички да се изпоразболеят в тази малка стая.  Whistling

# 347
  • Пловдив
Е, то и нашата химичка крещеше по тях като луда и им се заканваше, че ще ги пречука и че ще заиграе алуминият т.е. пръчката, ама си остана с крещенето, но пък резултатите по химия са им супер. Даже децата много си харесват точно тази учителка.
А за кихането и кашлянето, ами така е, стаите са развъдник на бацили. Лошото е, че учителите страдат най-много и си носят всякакви видове зарази вкъщи и ги "лепват" на собствените си деца.

охлювчетоо, развесели ме с тези френски рецепти. Стягай го да спряга глаголи, а и да учи думите с рода.  Grinning

Скрит текст:
Едно англичанче питало подпийналия си баща как се казва на френски Льо кьор /сърце - м.р./ или Ла кьор /ж.р./ Бащата помислил, помислил, пък казал - Ликьор

# 348
  • ГОре на черешата...
С риск да ме анатемосате - и моята класна стая цяла зима е с отворен прозорец, този до моето бюро - просто си нямате идея какво се случва, когато 20-25 деца се разбеснеят в междучасието, а парното е на макс - не се диша ooooh!. Моите мъници, особено момчетата, изкарват цяла зима по тениски, пък не боледуват повече, напротив.
Все едно да мърморим, когато проветряваме вкъщи...

# 349
И моята щерка ходи цяла зима с тениски, казва че стаите не се диша...

# 350
  • На черешата
И моята щерка ходи цяла зима с тениски, казва че стаите не се диша...

И моето, но седи до прозореца.  Confused И когато и станело студено госпожата и казвала да се облече или да се сърди на Х, защото кашлял и зарди него са отворили.

# 351
Е той моят края на ноември месец беше отишъл по тениска  на урок по математика, госпожата ми звъня на пожар, да говоря с него да не ходи така  Joy

dundi73 колежката е от ФЕГ и днес го е натиснала  Simple Smile

# 352
  • Пловдив

dundi73 колежката е от ФЕГ и днес го е натиснала  Simple Smile

Joy Joy Joy

Само да не му попари ентусиазма.

# 353
  • София
 Grinning Момичета , хазартната майка е на хоризонта.Днес  newsm78 с дъщеря ми решихме ,че ще се борим докрай за Строителния техникум. Рискувахме мястото и в японската паралелка на 18 училище  Joy и  вече сме приети в желаното училище ! Какво да Ви кажа,Вие знаете,че чувството детето да е щастливо е ШЕМЕТНО!

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 20:05 от dgudganka1

# 354
  • София
Grinning Момичета , хазартната майка е на хоризонта.Днес  newsm78 с дъщеря ми решихме ,че ще се борим докрай за Строителния техникум. Рискувахме мястото и в японската паралелка на 18 училище  Joy и сме вече приети в желаното училище ! Какво да Ви кажа,Вие знаете,че чувството детето да е щастливо е ШЕМЕТНО .

Прекрасен избор Simple Smile Честито! Браво на детето и на вас, за "хазарта". Пожелавам много успехи на детенце.  Hug

# 355
  • ГОре на черешата...
Честито и от мен  bouquet!

# 356
И от мен! Само успехи!

# 357
  • София
Честито, dgudganka1!

# 358
  • София
Благодаря Ви, момичета Hug за подкрепата, разбирането и споделянето на радостта ни!

# 359
  • No Line On The Horizon
Браво за смелия ход! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт