Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А ако си занесъл отпусното вече в новото училище, може ли да изтеглиш документите си ? Размишлявам си просто...и ми е любопитно...
Можеш де изтеглиш документите на детето по всяко време. Аз лично ги теглих и след 2 , и след 3 класиране , за да участваме в последното 4 директорско класиране. Рисковано е , но ако не пробваш няма как да знаеш дали шансът е бил на ваша страна.
liani , Честит рожден ден на порасналото ти момче. Да ви дава много поводи за радост и гордост!

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 18:45 от dgudganka1

# 376
  • Варна
Честит празник на Росен и на теб, ЛианиHug
Все така да сте горди родители, а той да е здрав и много щастлив!
Да е много доволен от новото училище и да попадне в страхотен клас!

# 377
  • софия
А ако си занесъл отпусното вече в новото училище, може ли да изтеглиш документите си ? Размишлявам си просто...и ми е любопитно...
Можеш де изтеглиш документите на детето по всяко време. Аз лично ги теглих и след 2 , и след 3 класиране , за да участваме в последното 4 директорско класиране. Рисковано е , но ако не пробваш няма как да знаеш дали шансът е бил на ваша страна.
liani , Честит рожден ден на порасналото ти момче. Да ви дава много поводи за радост и гордост!
Поздравления за смелостта!

# 378
  • София
liani, честит рожден ден на младежа на патерица! Да е жив и здрав, все така успешен! Щастливи гимназиални години и много приятели!

# 379
  • Варна
Liani, честит ти рожденик!  bouquet
Темата е в унисон с картинката. Всичко е замряло и лежи по плажовете Mr. Green

# 380
  • София
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване.

Ние вчера се прибрахме от морето, ще пратя младежът за седмица при прабаба му, а после с ММ отново на море. Не е прочел и една страница от книгите за осми клас. Мързелува много качествено.

А от началото на следващата седмица започва и моята почивка, въпреки че се връщам на работа след 4 месеца болнични - няма да има нито един от мъжете вкъщи, ще си правим компания само с кучката през целия август. Mr. Green

# 381
  • Варна
И аз да почерпя-и моето дете порасва, днес.  Grinning
Хайде и тя вече е от отбора на немалолетните!  Laughing
Понеже е огромна жега при нас, заповядайте по един коктейл:
Скрит текст:

don domat, имаш leet публикации(1337). Преди да публикуваш нова може да си снимаш сегашния профил за спомен.  Grinning

# 382
Честит Празник,Стейси-да ти е жива и здрава щерката,само радост да ти носи!  bouquet

# 383
Честит празник! Здраве, щастие и много, много успехи й пожелавам.  bouquet

# 384
  • Варна
Честит празник и от мен!
Здрава и щастлива, много приятели и желая!  bouquet

Да не забравите личната карта, ние подадохме документите.Simple Smile

# 385
  • ГОре на черешата...
Стейси, честит рожден ден на щерката  bouquet! Да е здрава, щастлива и успяваща във всичко Hug!

# 386
  • София
Стейси, честито на девойчето! Да е жива и здрава и все такава отличничка!

Моите изкараха 3 седмици на село при едните баба и дядо. Сега заминаха с другите баба и дядо на морето, където ние ще се присъединим живот и здраве след 7 август.

# 387
  • Варна
Стейси, да ти е живо и здраво момичето!  bouquet Hug
Желая й само положителни емоции в новото училище и много нови и добри приятели!

don domat, имаш leet публикации(1337). Преди да публикуваш нова може да си снимаш сегашния профил за спомен.  Grinning
Какви са тия leet публикации? newsm78

# 388
  • Русе
Да попитам в осми клас, какви тетрадки ще използват децата голям или малък формат, какви да купувам?

# 389
  • София
Всеки учител си казва изискванията, но аз като учител и мама на две момичета препоръчвам голям формат. Има и друга опция, която гимназистите възприемат. Пишат на листа и после прикачват в папки. Така не носят тежки раници или чанти.

Общи условия

Активация на акаунт