Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 694
  • 866
  •   1
Отговори
# 705
Заминаха сутринта. Намери си другарче от физиката, запознал се е и с другото момче от химията, тримата били заедно в една стая. Имало сапун, тоалетна хартия във банята, а аз бях натоварила всичко Crazy. Засега е с положителни отзиви от базата и първите контакти с децата, звучи радостен. По пътя повърнал, и други повръщали- зер Петрохан не се минавал лесно! Били се наредили отпред по стълбата голяма група с позеленели физиономии.
Няма да махнат делегираните бюджети. Същото е каквото за клиничните пътеки- всички знаят, че е недомислица и простотия, но няма мърдане. Всеки нов министър идва настървен как ще промени пътеките, после постепенно намалява ентусиазма, после съвсем спира да говори за това, а после го махат. И пак отначало.  Tired

# 706
  • София
Аз съм фен на униформите, но в новото училище ще е цивилен.
Учебниците се купуват организирано от училищното настоятелство, та и с това няма да имам ангажименти.
Имам само организиране на РД на 13 септември, следващия ден ще ходим до районното за лична карта. За 15 септември ми е забранил да ходя с него Mr. Green
Има ли някъде информация за родителска среща?

Aко питаш за Испанската, още няма. Но при записването казаха, че ще е в първите дни след 15 септември.

# 707
Вчера и моята стана на 14 Simple Smile
Отпразнувахме и чакаме заешкия лагер

# 708
  • София
Да ти е жива, здрава и щастлива, ♥ HAPPY ♥ !

За младежа ваканцията приключи. От днес е на училище.

# 709
  • София
HAPPY честита ти рожденничка! Да е жива и здрава и много щастлива!

Завърнахме се от ваканция и ние. Сега чакаме родителската среща в 9-та ФЕГ на 9 септември. Моята кифла не пожела да ходи на заешко училище. Мързелува по цял ден - спане до обед, четене на романчета, джиткане в нета и мотане с приятелки. Как ще се стегне не ми е ясно изобщо.

# 710
О, о, и ние сме в 9 ФЕГ , но мойта не познава никого и затова пожела да отиде на заешкото училище- за да се запознае
Родителска среща има на 9, нали знаеш

# 711
  • Варна
Спунк - като ти видя ника и все си мисля за Пипи Дългото Чорапче.Simple Smile
Та на въпроса де, що на училище от днес?

# 712
  • София
От днес има подготвителният курс за осмокласници, които не са изучавали или имат само повърхностни знания по езика. Точно като за моето дете, което се е занимавало само една година с английски.
Ще имат по пет учебни часа дневно и естествено ще се наложи самоподготовка у дома, затова си го броя за училище.
Спунк - като ти видя ника и все си мисля за Пипи Дългото Чорапче.Simple Smile
Точно оттам е. Като се регистрирах се чудих какво име да си избера. Викам си "Нещо, нещо..  newsm78", та накрая стана като за нещотърсач.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 10:29 от Спунк

# 713
Случайно да има от ПГИ "Иван Богоров"  Варна ?

# 714
  • София
О, о, и ние сме в 9 ФЕГ , но мойта не познава никого и затова пожела да отиде на заешкото училище- за да се запознае
Родителска среща има на 9, нали знаеш

За родителската съм на линия, ако искаш на лични да се разберем и да пием кафе предварително Simple Smile

Тъкмо ще споделиш как е минало заешкото у-ще. Моята и тя никой не познава. Едно девойче от стария клас го приеха също, но няма да са в една паралелка. Уж с нея щяха да ходят на заешкото, но в крайна сметка се отказаха, та сблъсъкът с френския ще е със старта на учебната година.

# 715
  • Варна
На сайта на 1ЕГ има раздвижване - вмъкмаха и тазгодишните балове и изкараха засега празни списъци с осмокласници. Чакам да ги запълнят скоро. Mr. Green

# 716
  • ГОре на черешата...
Хепи, на патерица - ЧРД на девойката - нека е много здрава и щастлива  bouquet!

# 717
  • Варна
На сайта на 1ЕГ има раздвижване - вмъкмаха и тазгодишните балове и изкараха засега празни списъци с осмокласници. Чакам да ги запълнят скоро. Mr. Green

Големи вълнения! Laughing
Моята утре щяла да ходи да си взима униформата. Ей, големи мераци! Crazy

# 718
  • София
♥ HAPPY ♥ честит празник на порасналото момиче newsm59 Да е много щастлива и да се вземат с френския от пръв поглед  Laughing

Моят, понеже решава по две три задачки от време на време да преговаря, се сблъска с проблем. В крайна сметка те в училище така и не взеха трапеца и сега се притеснява ако им дадат входно, без предварителен преговор какво ще прави newsm78
Няма и учебник от къде да погледне. Може ли някой да помогне с инфо  къде да търси или с няколко думи най-основното  Embarassed Praynig

# 719
  • у дома

Няма и учебник от къде да погледне. Може ли някой да помогне с инфо  къде да търси или с няколко думи най-основното  Embarassed Praynig

Ако не ти е късно до утре ще ги сканирам и пусна уроците от учебника на Архимед за трапец.

Общи условия

Активация на акаунт