Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави микционна снимка и какво представлява процедурата?
Какво е урбазон и за какво се използва?
Какво представлява рефлуксът и как се лекува?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави микционна снимка и какво представлява процедурата?
-
Какво е урбазон и за какво се използва?
-
Какво представлява рефлуксът и как се лекува?
-
Какво представлява хомеопатията и какви са нейните възможности за лечение на уринарни проблеми при деца?
-
Какво представлява книгата „Детска урология“ на Мариан Минков и как може да бъде полезна?
Успех на всички ви! 
А няма ли как да и вземеш урина направо в стерилното шишенце? То верно че колекторчетата са стерилни (между другото, за първи път чувам че някоя майка успешно е взела урина с колектор...) , но все пак като е направо в шишенцето си е друго. Аз доколкото съм запозната урината не бива да се прелива от един в друг съд, но мисля че като се вземаше с колектор това не важеше
. И все пак е хубаво да е средната струя от урината, а в колекторчето отива цялото количество урина... А каква е урината на Калина? Какъв цвят, има ли примеси? Калина с памперси ли е? Защото ние махнахме памперсите още като ни изписаха от болницата тук в Ямбол. За една седмица успях да я отуча от тях. Предполагам, че са ти казали че не бива да е с памперс детето при такива заболявания...Обаче каквото и да си говорим, на мен ми се струва странно че след операцията, пак прави рецидиви...Незнам, дано са ти напразни притесненията
Вече не знам какво става. Дали пък хомеопатичните лекарства са подействали?! Болестта при този метод се изчиства отвътре навън и лекарката ме предупреди, че може да се появи зацапване по бельото и болки при пишкане... Айде да се връща хомеопатката, че аха да започна с Баклофена и Уростима.
и бам! Три месеца лекарства нон-стоп. А нашата урина си е мътна сутрин и бестра следобед. Последните няколко дни е бистра и сутрин. Казват, че щом не вдига Т, може би проблема е ниско долу . уретра, мехур, ама защо.. "ами ще го израсте". (може би?!) А аз до тогава ще вляза в лудница.