В момента чета ...40

• 65 412
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Може и по-скоро да успее да излезе на български - това е потенциално печелившо заглавие и "Колибри" ще направят всичко възможно да го изкарат по-бързо. Но зависи кога са получили текста, за да го дадат на преводача, а също зависи и кой ще превежда... Но наистина за коледния панаир вероятно ще бъде готова книгата, ако не успеят по-рано.

# 721
  • Belgium
Силните заглавия се пазят точно за панаирите обикновено  Laughing

# 722
На фейсбук страницата си, Колибри писаха, че се предвижда да излезе около 23 ноември.

# 723
  • Belgium
Дам, а Панаирът почва на 8-ми декември  Laughing

Точно да понаберат скорост продажбите.

# 724
Вече почти приключвам, останаха ми няколко страници от"Лятото преди мрака" на Дорис Лесинг. Хареса ми. От библиотеката си взех още 3 книги- "Бунтовници" на Вероника Рот, "Сапфирено синьо" на Керстин Гир и "Дивиият живот и бесният гений на Мик Джагър" на Кристофър Андерсън. Чудя се коя да започна. Май ще е за Мик Джагър Simple Smile

Сапфирено синьо е втора книга от трилогията Скъпоценни камъни. Не знам дали си чела първата, но на мен страшно много ми хареса цялата поредица.  Simple Smile

# 725
Вече почти приключвам, останаха ми няколко страници от"Лятото преди мрака" на Дорис Лесинг. Хареса ми. От библиотеката си взех още 3 книги- "Бунтовници" на Вероника Рот, "Сапфирено синьо" на Керстин Гир и "Дивиият живот и бесният гений на Мик Джагър" на Кристофър Андерсън. Чудя се коя да започна. Май ще е за Мик Джагър Simple Smile

Сапфирено синьо е втора книга от трилогията Скъпоценни камъни. Не знам дали си чела първата, но на мен страшно много ми хареса цялата поредица.  Simple Smile
Не съм я чела, но ще видя дали я има и нея в библиотеката Simple Smile

# 726
Книгите в трилогията "Скъпоценни камъни" са свързани и трябва да се четат последователно. Ще е хубаво, да не кажа задължително, да започнеш с първата - "Рубинено червено"  Peace

На мен също ми хареса много трилогията. Не би могла да се кандидатира за Пулицър, разбира се, но е супер интригуваща и бързо се чете.

Споменах ли, че прочетох "Черно мляко" Е. Шафак и като видна феминистка Mr. Green с 5-6 Палечки вътре в себе си, много я харесах.

След нея прочетох "Очи от Рая" Алис Сиболд и искам да я препоръчам на сектата, мисля, че ще се хареса Peace

А в момента съм на "Сестра" Р. Лъптън. Накара ме да се замисля за кой ли път, колко благодарна съм, че ви открих. Благодарение на вас, чета страхотни книги  bouquet

# 727
  • на североизток от Рая
Кости, видях, че имаш "Когато кипарисът шепне". Иска ми се да я прочетеш по-скоро. Тази книга не знам защо, но винаги ще я свързвам с теб.  Heart Eyes

# 728
Нел коментарът ти от онзи ден ме провокира да си я поръчам Wink Hug
Може би ще е следващата книга, която ще започна.

# 729
  • Пловдив
В момента чета "Ние" на Дейвид Никълс (автора на "Винаги в същия ден") В анотацията на книгата пише: "Какво научаваме за себе си, когато всичко е на път да се разпадне". Книгата е за семейството, проблемите свързани с брака, борбата за запазване на любовта и хармонията, въобще пътя, който изминава едно семейство във времето на брака ... Харесва ми за сега, препоръчвам я Simple Smile

# 730
Днес смятам да започна :

# 731
  • София
Започнах "Дете 44". Добре ми тръгна, да видим как ще свърши.
Отбелязах си и романа на Дийн Кунци, който препоръчахте преди няколко странички.

# 732
Буик 8 на Ст. Кинг
 Rolling Eyes За втори път я чета, и още три пъти да се случи, пак няма да ми хреса. Но страдам от липса на четива и няма да съм придирчива.

# 733
Буик 8 на Ст. Кинг
 Rolling Eyes
.....
 Но страдам от липса на четива и няма да съм придирчива.
А Мейлбукс не ползваш ли, за да си набавяш?
И аз на Ст. Кинг не всичко му харесвам. Имаше една, "Играта на Джералд" (или Джером?) - доста гадна; преполових я и не я довърших.

# 734
Аз си припомням старите книги на Стивън Кинг. Миналата седмица прочетох "Дългата разходка" - една от най-най-най-добрите му книги за мен.
Прочетох и "Дръж се здраво" - Харлан Коубън. Пълно разочарование, само си загубих времето. Плоска, неубедителна и разхвърляна история, която ме отегчи толкова, че нямах търпение да стигна до последната страница.

Общи условия

Активация на акаунт