Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Фокси, твоята запетайка вече не е запетайка Simple Smile.И аз имам спомен, че прави кръвен тест, АЦ не ти тябва.

Уанче,  държавата даде острова на концесия на община Бургас, общината го направи атракция и през час има кораби и катамарани до там и обратно.Имаме си и морска пътническа гара вече.Очаква се до края на годината да пуснат и подземния град.А на острова всяка седмица организират концерти.Събота и неделя в морската градина по алеите свирят джаз музиканти.Преди седмица пуснаха рекламен клип за Бургас, тябва да го намеря да ви го покажа, бил уникален.Снимки имам, но време нямам да стигна до комп.

Кали, браво на теб и твоята запетайка Simple Smile.

Благодаря за пожеланията за ходещото момченце, ние отлитаме за вилата да си наберем свежи зеленчуци и отпрашваме за Рожен за събора.Нет няма да имам, желаем на всички здраве и мир.

Пс към Фокси:
Хармонито ти е 99% , за какво ти е АЦ? В никакъв случай, все едно дублираш две изследвания, като второто е с риск!

# 106
Честит рожден ден на Мими и майката на Жана   bouquet
Мира, честито ти проходило момче
Кали  Praynig
Мистик, аз съм поръчвала доста от Асос, но не до Бг, какво те интересува?
Ава, къде ще карате отпуската?
Коте, дано пак да спи в колата Бела по пътя
Уанче  Hug

# 107
  • Пловдив
+1 съгласна с Уанчето  Peace Фокси,да не те притеснява фамилна обремененост или не е това...че аз нали отскоро ви чета  Embarassed

Коте,вече умалели дрешки...настина сте порастнали Hug
mimche,абе харесах на ММ едни еспадрили,а от там не съм поръчвала...четох темата и накрая пуснах и 7 и 8 р-р  Laughing Та които станат,другите ще ги мисля,ма различни модели,де  Wink

Сигма,може и така да е...ама хич не е лесно взимането на такова решение Rolling Eyes Сега след моята случка и не мен ми минават разни подобни щуротии из главицата Crazy Дали,ако пак стане чудо всичко ще е ок или...то всеки си ги мисли,ма веднъж като припатиш...

# 108
Аз не съм Фокси, но ще отговоря вместо нея от мое име.
Ако на мое дете се открие проблем аз бих го махнала. Не съм толкова силна, че да гледам такова дете. Много е трудно, повярвайте ми и не всеки е готов на това.

# 109
  • На остров
Мира много хуабво звучи, ако стигна до Бургас някой ден със сигурност ще го посетя  Hug !
Весело изкарване на Рожен Hug !

Мимче големи жеги при вас Hug . Все се чудя обяда при вас в училищата предлага ли се или сами си го носите?

Сигме така е, не е лесно но всеки си знае за себе си.

# 110
Кали- много се радвам за тази новина. Щом се държи това бебче досега, ще удържи до край, няма как, колкото повече дни се минават, по-лесно ще става, надявам се Hug
Фокси- и аз това амнио не го уважавам и освен ако нямаш много основателна причина да го направиш=> не се впускай в него. Една моя приятелка в Бургас също загуби напълно здраво бебе заради тъпото амнио Sad  Било около 1% вероятност от аборт след това, ама мисля, че не са малко такива случаи за съжаление. Hug А и бях чела за случай, при който амниото показва проблем, след аборт се оказва пак здраво бебе  ooooh! Аз лично не съм фен на това да гледаш дете с тежко увреждане, но пък защо се хващаме на някакъв минимален % риск в случая Фокси  с 1% като точно имаш такъв процент на лош изход от амниото, примерно?Малко като на рулетка е, дано все пак вземеш правилното решение.
Жанче- честита ти майчица рожденничка- жива и здрава да е Simple Smile
Шери- много интересен подарък за твоята госпожица. Ще се кефи много предполагам
Уанче- тийн му работа сигурно, после ще си наваксате със синковеца. Кво да го правиш hahaha

# 111
  • София/Стара Загора
Кали, Фокси, страхотно новини за вашите бебчовци  Hug

По отношение на амниото и аз мисля, че ако човек има възможност за неинвазивен тест е по-добре, а резултатите са същите, но с 0% риск...живот и здраве на нас също ще ни предстои при бременност и ще е задължителен, така че бих избрала варианта с 0%, вместо с 1%

Днес учудващо бързо мина срещата ми със служителите в НАП, видяхме се с Дарето на кафе и на връщане се обзаведох с една лятна рокля/пола и две нощнички за топлите вечери и двете са в червено  Mr. Green ММ пак ще се хване за глава колко пари похарчих с едно излизане  Joy Joy

# 112
Да кажа на Уанчето
Скрит текст:
и мм хич не се сеща да звъни на техните , ужас! Аз го подсещам отвреме навреме  Shocked

# 113
Да се допиша сега като прочетох всичко - Кали, Фокси браво за прегледите днес. Коте, мн добре звучи твоята лекарка
Фокси, и аз не бих правила АЦ след хармони...аз иначе бях решила ако има нужда да правя тип хармони някъде по света, в Дания не се правят
Манди, честити покупки
Уанче, горещо е, много, ама в неделя ни чака дъжд пак Simple Smile обяд - в нашето школо си носим, но някои училища имат столови, нашето е мн малко, може би затова. Та винаги е черен хляб, рядко готвено. Компенсираме с готвени закуски и вечери Simple Smile
Мистик, аз съм поръчвала много обувки и съм била доволна, кажи после

# 114
  • На остров
Аз си знам, че той си е скорпион, но човек се натъжава малко или много.
Жане твоя уж голям мъж, самостоятелен, а моя все пак живее вкъщи все още.

Мимче и аз така предположих, защото датското кулинарно предаване, което гледам мацката все обеди прави за децата и все с черен хляб  Sunglasses и пълнеж.

# 115
Коте, кога порасна това прекрасно бебе, че му омаляха дрешките Heart Eyes.
Фокси, ти си знаеш как да постъпиш най-добре. При положение, че си правила Хармони и рискът ти е нисък, аз лично не виждам смисъл да приповтаряш и то с по-рискована процедура. Но това е мое мнение Peace

# 116
  • София
Мира, между Хармони и амниоцентеза няма общо. Хармонито е скрининг, амниото е диагностично.

Фокси вземи онова решение, което те прави спокойна. Бебето има нужда от спокойствие.
Въпреки, че риска с Лили беше безумно висок, аз издържах  на напрежението и не правих амнио.

# 117
  • София/Стара Загора
Такаа, забравих да кажа нещо - понеже с Амини сме се разбрали тази седмица да се видим след работа, та днес с Дарето ни хрумна, че и някой друг може да иска да се включи за една люлинска среща на метростанция "Западен парк". Все още не сме се уговорили, но който иска да каже и Амини като се включи, ще решим дали да е в сряда или четвъртък (напр.), Дарето е навита, само трябва да й кажем ден и час

Мислете и казвайте - може да е само кафе, бира или с хапване

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 16:22 от Mandy~with~luck

# 118
  • София
Манди, този път няма да мога (както казах, в сряда сутринта тръгваме за морето), но моля да обявявате и друг път за тези срещи в западните райони на София. Метростанция Западен парк ми е близо  Wink Честити ти нови дрешки, с кеф да си ги носиш!

Уанче, и аз подсещам ММ да звънне на техните.

Мира, Бургас с всяка изминала година става все по-хубав град.

Мистик, така е, винаги има такива мисли в главата, но не бива да им се оставяме. Просто трябва да вярваме, че ще имаме живи и здрави деца!

И моя риск след БХС беше много висок за Даун - 1:400, това като се прибави и факторът "възраст". Без тоя фактор нещата изглеждаха добре. Лекарката, която ме следеше, ми каза, че според нея няма нужда от амнио, но все пак аз да си реша, като и тя ме посъветва предварително да си отгворя на въпросите: Ако се види, че бебето не е добре, ща направя ли аборт или съм склонна да гледам такова дете..... Е, аз реших, че нося здраво бебе и това е, амнио не ми трябва! Благодаря на Бога, наистина детето е здраво.

# 119
  • При вещиците
Фокси, не съм разбрала, че си правила  Хармъни. Хубави резултати. Значи вече знаеш и пола на бебчето или аз не съм те разбрала като си казала. Основните аномалии си ги направила и ако нямашчдруги обременености, а само възраст мисля не е нужна АЦ. Добър ФМ лекар може да ти каже много неща, а и дали е нужно. Аз ходех на 2 паралелни ФМ. Хармъне не е точно скрининг, все пак се извлича ДНК на плода от кръвта на майката, но не е 100 % сигурен тест, както и АЦ не е 100%.
Коте, браво на Белла. Расте!
Манди, честити придобивки. Какво да правиш като някой път дрехите те викат от витрините  hahaha
Мира, кой е острова. Аз пак неразбрала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт