Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Даре, Рансън , поздравления   bouquet  Заглавието е супер свежо Laughing
Шери ,да ви е жива и здрава Мими, да има безгрижно детство и много късмет в живота.Да е щастлива и горда с такава мама като теб, както и вие с нея  bouquet
Честити ходещи краченца на Момо!
Днес е хубав ден, само такива новини да носите Hug
Фокси ,браво на малкото шушулче лисиче
Кали  , много се радвам за вас , до термин да сте си двойка Hug
Коте ,не сме се съмнявали , че си страхотна майка, браво и от мен Hug
Жане , Ч.Р.Д. на мама, да е здрава и щастлива и много да ви помага с беба .Много е хубаво шезлонгчето, със здраве да си го ползвате

Сега остава и Перу да каже, че Ида е спала на разходка , а Кей ,че ще ги изписват по-рано с Димана,  и идилията ще е пълна Hug
Мони, много сладурчета си имаш за гушкане и мачкане Grinning

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 14:03 от MamaSa

# 91
Коте, следващият е втората фетална на 3 август
Скрит текст:
днес питах докторката дали все пак да не направим амниоцентеза и тя ми рече "ще ми тежиш на съвестта, ако загубим бебето". ама аз още мисля по въпроса  Thinking

Мира, 16-та седмица.

# 92
  • Варна
Кали, ти по-спокойна ли си, поне малко? Hug

Да. Да видим колко дена ще ми държи спокойствието...  Blush

# 93
  • Пловдив
Коте, следващият е втората фетална на 3 август
Скрит текст:
днес питах докторката дали все пак да не направим амниоцентеза и тя ми рече "ще ми тежиш на съвестта, ако загубим бебето". ама аз още мисля по въпроса  Thinking

Мира, 16-та седмица.
Фокси,ако нямаш основателно причина-в никакъв случай не я прави!Без да те плаша...да ти споделя нещо,можеш и да не го отваряш  Hug
Скрит текст:
Наскоро приятелка загуби бебето и то в към 5-я мес.,когато е втората ФМ и то при лекарска грешка Confused Tired Ужасно е!

# 94
Фокси, защо обмисляш амнио? newsm78

# 95
Ихаа супер Кали  Hug Hug гледай по дълго да те държи спокойствието  Hug и да си говориш с човечето  Hug и го поздрави и от нас Naughty
Фокси, Коте, все тъй хубави новини да ни носите   bouquet

# 96
Жане, да е жива и здрава майка ти, много да ти помага  Hug
Кали, стига се съмнява вече в твоето борбено човече, иска си те теб за мама, не разбра ли  Hug
Фокси, и на теб супер за прегледа. За другото
Скрит текст:
щом са ти казали, че е ок всичко, не си вкарвай мухи. Ако пък си вкарала, и имаш финансова възможност, сега има и такива неинвазивни методи като пренатеста. Ако нямаш обективна причина да направиш амниото, не я прави. Аз имах проблеми в генетичните изследвания, и при мен просто беше препоръчителна. За себе си не съжалявам, че я направих, въпреки уверенията по прегледите, че всичко е ок. "Купих" си спокойствие до края на бременността. Не съм имала усложнения от нея. Но си е процедура все пак, инвазивна. Статистически риск има, и нали знаеш, като ти е в кошарата, не е 0.2, ами е 100 процента. Затова хубаво обмисли решението си, и вземи това, което да ти донесе спокойствието до края на бременността  Hug Hug Hug
Коте, браво за прегледа на малкото котенце, да я нацелуваш  Heart Eyes И що ли не ни почерпите по някоя снимка на малките бебки  Simple Smile
Шери, много интересни подаръци си измислила, сигурна съм, че ще зарадваш Мими  Hug
Танзу, почини си още малко, работата няма да избяга.

# 97
  • В полите на Пирин планина
Шери, да ти е жива и здрава Мими и много да ви радва   bouquet
На Момо честито ходещи крачета да крачи винаги уверено в живота Hug
Жане  ЧРД и на твоята майка да е жива и здрава   bouquet
Кали,много се радвам стискам палци до термин да сте си две в едно  ooooh!
Аз днес съм мама по заместване  Laughing току що се приспахме  Heart Eyes

# 98
  • В градината...
Кали, браво на детето   Hug
Фокси и всички бременни, ползвах този сайт за ориентир  Peace http://www.babymed.com/ultrasound-measurements-in-pregnancy

# 99
  • При вещиците
Шери, да ви е здрава и щастлива малката девойка.
Мира, честити ходещи крачета на момченцето.
Жана, много здраве и щастие на майка ти.
Кали, браво!

# 100
  • София
Е не мога да изчета всичко и това си е  Blush

Даре, страхотна тема, благодаря  Heart Eyes

Честит рожден ден на детенцето на Шерифка, жива и здрава да е малката чаровница!

Мира, честити ви ходещи крачета, само по светли пътища да вървят!

Жане, жива и здрава да е майка ти!

Фокси, ако лекарят смята, че няма нужда от амнио, не виждам защо да си го причиняваш. Всичко ще е наред  Hug

Кали, много се радвам, че при теб новините са добри. И още по-добри ще стават!  Grinning

Танзу, да те прегърна  Hug вярвам, че щастието ще кацне и на твоето рамо  Hug

Нямам много време тия дни, в сряда заминаваме към морето, имам още 100 неща да свърша.....  Rolling Eyes

# 101
Благодаря за поздравите за Бела. Започнах да прибирам първите омалели дрешки...
Фокси, и аз да се присъвдиня към останалите ПРОТИВ амниото, освен ако нямаш някаква много много основателна причина за него. Хубаво ти е казала лекарката. Ако много държиш, направи неинвазивен тест - Пренатест, Панорама Тест, Хармони... Лили го прави него ако не се лъжа. Аз правих Панорама.

# 102
Калиии  Mr. Green
Фокси, ти нали и днк тест прави и фетална и всичко е наред?! Амниото е рисковано изследване , а днк теста е същомтлкова сигурен . Ако там всичко е ок не го мисли Simple Smile

# 103
Ами аз правих Хармони
Скрит текст:
риск по - малък от 1:10 000
, но както каза Звездичката, бих искал да съм спокойна следващите 5 месеца. основният ми проблем е възрастта, все пак. и едно дете, което расте пред очите ми, за което лекарите не видяха нищо съмнително при прегледите.

# 104
  • На остров
Коте много се радвам за Бела  Hug

Фокси не знам какво да кажа и нямам опит на тази тема. Направи това, което те кара да се чувстваш добре. Това дете роднина ли ти е? Годините според мен не са ти чак толкова много.
А и може би най добре ще вземеш решение, ако си отговориш на въпроса дали си готова да направиш аборт. ако се открие нещо Peace .

Общи условия

Активация на акаунт