Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Ааа Кали, и аз не съм от тия дето им се прияжда! Странно, понеже ужасно обичам да си хапвам  Joy Веднъж реших че искам пиле в сладко кисел сос и след два дни ходих си купих и толкоз. Скоро ще ти мине гаденето - 2-3 седмици Wink дано се стабилизираш и да не сеналага да лежиш непрекъснато !

# 616
Цвети, нямам идея дали е от Хашимото, но отиди на лекар. Не e шега работа високия пулс. У нас баща ми и аз сме с висок, аз 90-100, той 100-110. Ужасно е ooooh!
Дидка, какви са тия премеждия на работа?
Ината, радвам се, че бебка е добре  Hug
Кали, аз това с прияло й се на бременната и трябва да яде, също не го разбирам. За мен са измишльотини. На мен от началото на бременността нито нещо ми се е прияло, нито нещо различно ям. Не съм критерий, ама ако пък не яде нещо си бременната какво ще стане?!
Уан, стискам палците Praynig
Скрит текст:
Аз почнах да се притеснявам, че нищо не сме купили за бебето. Нито списък имам, нито знам къде, какво. Нищооооо, дори име нямаме. Бях си спокойна и съм, ама като чета в отчетната хората отдавна са готови и това ме напряга  #Crazy

# 617
Иви , аз започнах преди 2-3 седмици , а ти си месец след мен не се шашкай ( въпреки че и аз се бях шашнала , та затова и започнах де  hahaha )

# 618
Иви, не си закъсняла изобщо! Ако не бях видяла, че за доставката се чака 5 седмици, също нямаше да съм започнала с тези основни покупки. В интерес на истината аз се притесних, че просто няма изобщо д ами дойде музата и използвах времето, докато ММ е тук, за да изберем някои неща заедно.
Жана, и ние поръчахме тази количка, аз от няколко месеца насам я гледам и си я бяхме решили, дано сме направили добър избор!

# 619
Ината, мм хич не го питам- поръчвам , купувам той носи , ако се налага  Rolling Eyes
За количката само го питах - лилава или червена ( и то защото не можех сама да избера  hahaha ) обаче като и двамата нищо не разбираме
Изморих се, а реално нищо не съм свършила , ужасТ  Shocked

# 620
Мацки, я дайте пак идеи за заглавие.

# 621
1.) Пясък, лято и море ще ни донесат чертички две!
2.) Черно море, много е добре, чертички две ще ни донесе! Wink

Ето две бързи предложения от мен. Първото много лесно ми се получи, та се надявам да не повтарям старо заглавие...

# 622
"В града,на море или на планина-ние "работим "за втората черта"
Това е предложение от мен

Честита месечинка на малката Ида.

# 623
Днес на климатик на 22 градуса съм добре. Излязах до поликлиниката, дето ми е на 50 метра и пак ми стана лошо newsm78 Кардиограмата добра....ЛЛ от времето е ooooh! а аз обичам да ми е жега Twisted Evil
Мира, от миналата година е така и за това аз лично се отказах от Рожен. И не само аз де.
Довечера ще наваксвам с четенето  Hug

# 624
Скрит текст:

Честит Илинден! Който е именик- да бъде жив и здрав!  bouquet
А аз ви черпя виртуално, защото днес имаме годишнина от сватбата ни!

Перу, честити 2 месеца на малката Ида!   bouquet

Лени, била съм в Тимишоара преди доста време, но си спомням, че пристигнахме много рано сутринта и тръгнахме двамата с баща ми да разглеждаме, защото имат наистина много красива архитектура. Личи си австро-унгарското влияние.

Мира бург., блазе ти за изкачването на върховете! Аз също си спомням, че изкачихме връх Вежен с дъщеря ми, тогава беше на 2 и половина, но и ние я носехме от време на време. Приятно усещане е, природата зарежда.

Уанче, какво стана? Има ли успех?

# 625
Eхо  Hug завърнахме се в неделя посред нощ...вече на хладно, след 40 гр е добре, за няколко дни поне, ще пиша после

# 626
Честит Илинден!                   
Ехеее, принесох се на нов ред!!!  newsm78 Сега да намеря и удебелен шрифт Joy
Честита месечинка на Ида.
А- тита,честита годишнина! Да извървите жизнения си път ръка за ръка,обградени от здраве и много детски смях!  bouquet
Цвети,дано е било еднократно и моментно.
Второто заглавие на Ината е трепач!  Peace
Mira bu,екстремно преживяване сте си устроили.
Уанче,мина ли прегледа?
Аз днес се изкефих върховно. bowuu Майка изкъпа отново Цезар с маркуча. Добре,че е нета да съпреживея р
адостта му.  http://prikachi.com/images.php?images/61/8246061a.png  http://prikachi.com/images.php?images/65/8246065t.png
Вече изкъпан, чува гласа ми и ще начупи опашка да я върти.http://prikachi.com/images.php?images/69/8246069s.png
Ние с патето решихме да си вземем каракачанка. По принцип искаме порода куче,което да се привързва и да не е агресивно,че мен ме е страх от кучета и коне.
Мимче, пак съм пропуснала. Къде бяхте?

# 627
Честито и от мен на малки и големи именници, ако имаме в темата!
Честита и годишнина на А-тита, пожелавам още много, много години семейно щастие и любов.
Дидка-Мони, много хубаво куче, обожавам големи кучета. За съжаление сме в апартамент и мъжа ми е твърдо против такъв любимец.
Аз пък съм за заглавието на Шери, много ми харесва, още повече, че не всички ще стигнем до морето.
Честита месечинка на Ида!
МираБу, браво за покоряването на върховете, хич не е лесно с деца. Ние с малката бяхме ходили до Леденото езеро към вр. Мусала, ама беше на 3г., а на връщане се наложи тати да я носи.
Манди, пожелавам да си изкарате хубаво във Велинград, независимо от ремонтите там, все пак е планинско и въздухът по-свеж.
За приготовленията за бебче, не знам как е при вас, но в Сф има магазин, в който е възможно да си избереш неща по списък, да дадеш капаро и да се вземат/платят след раждането. Количка аз не бях купила предварително, но реално първите седмица-две не трябва и си избрахме след раждането.

# 628
Забравих, че е Илинден! Всички именници да са живи и здрави и морето да не взема жертви Praynig
Тита, честита ви годишнина. Да сте здрави, да се обичате и разбирате Hug
Идка, Перу, честита месечинка. Кога мина това време! Пожелавам ви Ида да е здрава, кротка и послушна, а мама щастлива и спокойна Heart Eyes
Дидка, нашето куче обожава водата, страхотен плувец е, обаче от маркуча и душа умира от страх. Свива се на кълбо, като бито куче, изтърпява всичко кротко, но голям ужас преживява. А в морето беше бебе, влезе, заплува като риба и не иска да излезе. С лабрадор сме ние – много дружелюбни и обичливи, ама и много любопитни Heart Eyes
Благодаря ви, момичета.
Скрит текст:
Аз ако не чета отчетната и не ме питат познати разни работи ще съм си много добре и като се роди бебето вещи няма да има, само любов hahaha. Иначе нямам муза, нищо не разбирам, плашат ме хилядите неща, фирми, ама и нищо не правя по въпроса. Все си мисля, че като напредне времето все ще купя нещо. Ако не са околните, съм много над нещата. МираР, мен не ме притеснява купуването предварително, просто не знам какво и от къде  hahaha

# 629
Честит Илинден и от мен! Живи и здрави да са имениците, ако имаме такива в темата! Simple Smile
Тита, на вас честита годишнина! Много любов и семейно щастие да ви съпътстват още дълги години!
Брех, и Ида станала на цял месец! Перу, да ви е здравичка и спокойна дано!

Аз загледах един филм, ама нещо доскучава на моменти, но ще го догледам... като съм се хванала на хорото...

Общи условия

Активация на акаунт