Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Инатче, Ида е на 2 месеца  Mr. Green Да бъде жива и здрава и малко по-тиха  Heart Eyes
Тита, честита годишнина! Дълги години да се обичате и да сте си упора  bouquet
Ние с патето решихме да си вземем каракачанка. По принцип искаме порода куче,което да се привързва и да не е агресивно,че мен ме е страх от кучета и коне.
Дидка, куче ли ще си вземаме, не съм разбрала hahaha

# 631
Инатче, Ида е на 2 месеца  Mr. Green Да бъде жива и здрава и малко по-тиха  Heart Eyes
Чудна съм! Разбира се, че е на 2 месеца, а на мен ми е яко изветрял парфюмът! Wink  #Silly

Ами... Перу, отново, да ви е честита двумесечната Ида! Wink  Hug

# 632
Ох, да се оплача от свекървата .... Сто пъти говорихме, че не могат вече да гледат толкова много в градината и да я намалят - само за тях да садят. Пак са засазили на цялата. ММ се прибира днес с толкова много домати и краставици, че да се чудя какво да ги правя. И й казах 10 яйца ... 3 кори е изпратила. Ние след 2 седмици отиваме към тях. То да раздавам, ама за какво нейния труд да отива по разни други хора. А не обичам да хвърлям храна. Хич .... Сега в най-голямата жега варя царевица.

# 633
Честит Илинден и от мен на всички именици, ако има такива  bouquet
Честита 2-ра месечинка на Ида!Здравичка да е! Hug
Честита годишнина Тите, обичайте се винаги с тм bouquet
Ината, браво на беболина, все така да расте Hug  а ти не се притеснявай, толкова си фина, няма как да се затъркаляш Laughing
Дидка Мони, hahaha  Laughing , а кучо е супер, домачка ми се куче като го гледам Hug
Заглавието на Шери ми хареса много Peace
Мимче, как са малчуганите,общото впечатление от почивката, завидях ти за прохладата  Hug
Ививка,  като снимаш тумбака, може и твоя кучо да ни покажеш  Wink
Даре, пълни фризерите и бурканите Wink такива са старите хора - залудо работят, залудо не стоят

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 19:05 от MamaSa

# 634
  • Варна
Ох, да се оплача от свекървата ....

Да те посъветва патило - откажи се. Няма да я убедите, каквото и да направите. Научих се и да хвърлям, и да раздавам и така.

# 635
Ами това ще правя.
МамаСа - яйца и краставици как да прибера във фризера?

# 636
  • На остров
Тите честита годишнина   bouquet! Още много години да се обичате!
Мимче добре дошла  Hug
Моето интервю мина ще видим резултата Mr. Green .
Дидке вие в Холандия ли ги гледате всички животинки?
Аз пък без да съм бременна дай ми да купувам и избирам bowuu
Сега сме на летището да си приберем домочадието  Wink

# 637
Тите,честита ви годишнина.Дълги години да се обичате и да се уважавате.Да си отгледате децата в сговор и любов  bouquet

Мимче,добре си се завърнала.

Уанче,да си прегърнеш и да си нацелуваш момчето Hug

Даре,направи крем-карамел.А краставиците нарязани на кубчета,в кутийки и във фризера.

Пате,как е твоето момче?

Магнет,как са твоите съкровища?

Коте,Перу,как сте с вашите принцеси?

МираБу,поне сте си направили разходка и сте отдъхнали.

# 638
За какво се ползват така краставиците?
Крем карамел - 6 яйца. До 60?
Царевицата сурова я прибрах - една приятелка така си я съхранява във фризера.

# 639
Даре,за млечна салата или таратор през зимата.

# 640
Даре, започваш по-често да правиш питки, кексове, два пъти в седмицата основно с яйца и сте готови. Само внимавайте с холестерола Mr. Green
Шери, благодаря, че питаш. По-добре е , но много ме ядосва.
Моята свекърва ни даде пари за нов телевизор и взе за нея стария. Та си имаме нова придобивка, много е хубав Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 12:29 от white duck

# 641
Пате, за 2 седмици няма как да стане. Карай, ще измисля ....

# 642
  • В градината...
Ние бяхме у нашите, там е даже хладно.
И ние се чудим какво да правим домати, крсатвици, тиквички, боб  ooooh! Особено пък като не мога да готвя.
Ами да почерпя за месечинката ни

Скрит текст:

# 643
Перу, честито на гласовитката  Heart Eyes
Тите, честита годишнина и на вас, вси така да се обичате  Hug
И моята свекърва се олива, ама оставям ММ да се мъчи с яденето, а аз колкото ми душа иска  Mr. Green
На яйцата и доматите бих намерила приложение, краставиците не знам  Thinking

# 644
  • София
Даре, да ми беше наблизо, щях да си купя малко зеленчук и някое яйце, ама ти ще намериш на кого да ги раздадеш Wink

Честита месечинка на Ида и годишнина на А-тита! Добре сте си дошли, Мира Бу и Мимче и прекрасна почивка на Манди, Ленивик и Ава!
Креми, надявам се, че сделката е вече факт и гнездите в новия апартамент Wink

За бебето на мен количката ми потрябва на втори ден от изписването - веднага тръгнахме по разходки. То през юли грехота, ако си стоиш вкъщи, а и вит.Д трябва да се събира. Не бих си го причинила тепърва да си образувам нерви в избиране и обикаляне за покупки в първите дни след раждането. Почти всичко купих онлайн като Котето.

Толкова запомних от скростния преглед на печата.

Наша баба си заминава утре. За цяла седмица само в неделя го погледа повече (иначе само по час-два на ден беше у нас), та се облажихме с едно кино с ММ и днес успях да отида един преглед. Колкото толкова.
Най-после ще си почина от гости  ooooh! И дано тази жега не продължава дълго, че само рано сутрин се издържа навън.

Общи условия

Активация на акаунт