Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • При вещиците
Честита месечинка на Ида.
Честита годишнина на Тита. Да се обичате още мноооого дълго.
Честит имен ден на именниците.
Лелелеее Пате, дано не си изпати на млади години синчето. Моя колежка и тя изплаща кредит, по който щерка й влезла гарант в името на любовта.

# 646
Много бързам ма само да ви кажа. Не мрънкайте докато ги има и дават е добре  #Cussing out Ние с ММ имаме само майка ми и се виждаме на месец - два по веднъж. А как жадувам в поне едно готвене или просто миене на чинии някой да ме отмени. Мир на праха им поне да работим са ни научили   bouquet

Хайде лека и спокойна от мен   bouquet

# 647
# 648
Честит празник на именниците  bouquet
Честита втора месечинка на прекрасната Ида Heart Eyes
Честита годишнина на Тита  bouquet
Ината, чудесни новини за бебка - ама давай го малко по-спокойно де, само като те чета и се уморявам Mr. Green
Дари, питаш ли ме - ММ никога през живота си не е ял толкова тиквички, колкото изяде преди две седмици hahaha дори не питаше какво има за ядене - знаеше си Joy Сега сме на домати с кофите, краставиците за съжаление привършиха, пък аз обичам да си ги хрупам така - студени от хладилника. Днес се увлякох и накупих сума ти огромни чушки, та утре ще пека ooooh!

# 649
Рансън,я пак се развихри и съчини някое друго готино заглавие Joy

Елица да се яви на отчет,да не би да е родила и да не сме разбрали newsm78

# 650
То се видяло, че ще ги раздам. Утре и без това една съседка ще викам - да я уговоря да пазарува на баща ми и да идва да го вижда докато ни няма, на една колежка дето ми носи от тяхното село и понеже сме стоплили отношенията със сестра ми - и на нея. Мн се изморих - и сестра ми и баща ми, докато не тропна с крак, не разбират от дума  newsm78

# 651
  • На остров
Даре днес си мислих за теб и сестра ти, хубаво е, че има напредък !
Честита 2 месечинка на Ида Hug !

Цвети това, че родителите са живи не означава, че биха се втурнали да поамгат  Mr. Green

# 652
  • София
Дзак жега, а! Изпих две ледени бири, половин кутия сладолед и ми е топло!
Да честитя на всички с поводи:  чувствайте се поздравени и от мен.: -)
Ние с маймуните се гледаме, огромно изпитание на нерви са, понякога си мисля,  че съм куку. .

# 653
Цвети това, че родителите са живи не означава, че биха се втурнали да поамгат  Mr. Green
Уанче,но предпочетох да премълча Blush,че наскоро ме разкатаха в една тема,като рекох да похваля свеки,ама наистина да похваля.

# 654
  • На остров
Шери така и така аз също си мълча по темата Sunglasses .
За прегръдките и целувките абсурд да се случи с моя скорпи, но аз си знам. Важното е че е пътувал жив и здрав. Разбрах, че са пуснали метро до летището и струва на цената на нормално билетче, много похвално  Simple Smile .

# 655
Дари, моите родители са същите. Толкова труд и толкова продукция вадят. Уж всяка година обещават, че ще сеят по-малко, да има колкото да не купуваме, а то раздаваме и пак остава. Труд и пари на вятъра. А не са в първа младост, че да работят толкова и в тия жеги. А аз искам просто да не се трудят и да си гледат живота. Говоря, говоря, не ме чуват. Те си мислят, че за хубаво, аз в чудо се виждам ooooh!
Пате, честита ви придобивка. За младежа – не знам какво да кажа, не му се ядосвай Hug

# 656
Честита втора месечинка на Ида Heart Eyes
На Тита-честита ви годишнина  bouquet Да се обичкате Hug
Даре, как ги премъкна ТМ тез яйца в жегата без да се излюпят ooooh!
Моя юнак днес се върна с някви синки, ударено, на 2 места, ама не можа да ми обясни от какво са точно, само разбрах, от училище, та чакам някой да ме осветли, не съм толкоз страшна, просто е хубаво родителите да знаят, може и сам да се е ударил я на пръчка, а при разходка, я друго дете...просто да знам.
Уанче, стискам палци да има хубави последици от интервюто  Hug И младежа по-малко да те ядосва. А че няма да се промени, то ясно, за съжаление днк то се наследява и от двамата родители, че и по пътеката Whistling
Пате, момчето е влюбено и хич не разсъждава, нормално няма житейски опит, не е очукано от няколко мацки още, дано и не му се случва де Hug Наистина с възрастта става все по-сложно...

# 657
Уанче,като ви чета с вашите Скорпита,за това целувам и "хапя" сега-докато мога Mr. Green
Правя проста съпоставка-Мими изобщо не можеше да я гушнеш или целунеш без да се разплаче.Сега,колкото повече расте,толкова повече се сърди за гушкане ,внимамие и целувки(още преди да го има Алекс)
Алекс сега му е хубаво само когато само някой го гушка,закача,целува или му говори.Ако не дай Боже го оставя в кошарата са отида до WC и не вижда никой край него(телевизора е включен)наддава един вой,сякаш го колят.Снощи няколко баби от входа ме питаха,какво го правим  това дете  ooooh!.Сигурна съм ,че като се осъзнае,няма да дава да го пипнем.

# 658
  • На остров
Пате  Hug през целият път си мислих да ти пиша, че те разбирам, и че мен това ме чака и забравих  Embarassed.
Много извинявай, дано не си изпати твоето момче, но май колкото и да говорим сами ако не препатят няма да ни чуят.

Звездичката Hug дано получиш отговор, че иначе човек само се чуди.

Шери действай докато можеш Hug

# 659
Поздрави за Ида и Тита и всички именници  bouquet
Дидка, в Испания бяхме, голяма жега, последните седмици и на сянка на терасата не се стоеше. Ти големи екшъни на работата? Дано се успокоят страстите, де
Мамаса, направо те разбирам, как я карате вие? Като изключим пътуването (решихме с ММ никакви полети в близките години с целия цирк  Mr. Green ) много ни хареса и лятото в Испания. Препоръчвам на изток от Малага между Нерхя и Салобреня, ваканционни жилища под наем колкото искаш, ако не е юли-август не са и много скъпи, този район са главно испанци летуващите и е много спокойно и приятно. Бебетата всички им приказват, целуват ги, радват им се на децата много испанците Simple Smile
Уанче  Hug дано стане за работата, пък за пазаруването - ей сега на 31 като почнете и ще  трябва скоро наистина сериозно да пазаруваш
Магнет, честно, много често те мисля как се оправяш, ти си направо герой особено с всичките болести последната  година(дано ви е отминало поне това)
Даре, и аз бих раздала, поне да се изяде
Шери  Hug
Мира, браво за разходките с Момо, ти на ръце ли го носи само? И ти си герой Simple Smile
Венци, големи преживявания сте имали и вие. Тук показват все за бежанци пристигащи по островите, при вас има ли също?
Кали, на теб или на ТМ успехс тиквичките, на мен все не ми се получават тия във фурната
Ние взимаме ключ сега в четвъртък, българска бригада ще боядисва от петъка и другата седмица четвъртък се местим....още ми е много нереално...

Общи условия

Активация на акаунт