Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Ема,много сте несериозни Crossing Arms.Не мога да направя новата тема посреднощ докато спи малчо.Трябва утре пак да пиша с една ръка Whistling

# 661
Шери, утре вечер като го приспиш ще е таман за нова Wink
Освен ако не се развихрим ей сега совите Shocked hahaha

# 662
Шери, утре вечер като го приспиш ще е таман за нова Wink
Освен ако не се развихрим ей сега совите Shocked hahaha
Точно совите,най-много ме притеснявате Joy

# 663
Шери,и с право  Twisted Evil - ей сега ще скокне Котето да кърми Белла и като се разбъбрим, отиде темата Joy
Пате ,любовта е сляпа, но дано не се опари твоето момче Hug
Звездичката, скоро да разбереш какво се е случило с твоето момче и да не се повтаря Hug
Уанче, той е голям мъж вече  Mr. Green, какви целувки, та те са за бебета и мамини синчета hahaha, със сигурност много те обича, даже и да не го показва сега, като мине още време и се осъзнае,това сигурно ще се промени
Мимче , само след седмица ще сте в новото ви гнездо.Като отидете там ще свикнеш с промяната, много да сте щастливи в новия ви дом.Радвам се че сте си прекарали добре почивката, дано си си починала.Минавали сме пътьом през Салобреня и останахме с добри впечатления. Тази година едва ли, но бих отишла някой път пак в района

Ще почакам още малко Котето... мисия имаме Mr. Green

# 664
Добро утро!
Аз пък на опаки на вас мисля за сина на Патето - по-добре сега с малко да се опари и да се научи, отколкото после и наистина да е за цял живот. Не са чак толкова неразумни младите. Като една лелка да се произнеса - понякога си мисля, че по-добре дето от 18 годишна сама взимал решения.

# 665
Ама какво става с вас??? Нещо много сте се кротнали днес!
Даже Танзу я няма да сервира кафето и закуската!
Добро ви утро! Да ви е усмихнат денят!

Добро утро!
Аз пък на опаки на вас мисля за сина на Патето - по-добре сега с малко да се опари и да се научи, отколкото после и наистина да е за цял живот. Не са чак толкова неразумни младите. Като една лелка да се произнеса - понякога си мисля, че по-добре дето от 18 годишна сама взимал решения.
Дара, и аз това си помислих, че поне веднъж като се опари, завинаги ще му е обеца на ухото.
Аз като учничка поработих така едни 2 седмици без да получа нищо и от тогава без договор нищо не хващам и съответно много внимателно подбирах къде и при кого ще започна работа следващите лета.

Аз излязох в 8:30 да заведа Сава на училище и ей сега се прибирам (1ч. обедно време). Ходих на йога, после малко покупки, купих суши на Сава, защото ми е заръчал от вчера, сега хапнах и ми предстои да подремна. Simple Smile

# 666
Добро утро
Тук съм Ината, ама малко със закъснение тази сутрин  Wink
Тите, честита ви годишнина      bouquet   Пожелавам ви още дълги години да крачите рамо до рамо с ТМ, да се обичате, уважавате и подкрепяте, да се радвате на страхотните си дечица!

Перу и на Ида честита втора месечинка        bouquet    Дано всяка следваща да е по-спокойна и по усмихната, и да е здрава!

Ето го и кафето
Скрит текст:

И лека разхлаждаща закуска
Скрит текст:

# 667
Aaaa, идват си нещата на мястото! Wink

# 668
Добро утро  Hug
Мимче, много хубаво, че се нареждат нещата с новия дом. То не останало, само седмица. Много е вълнуващо сигурно Heart Eyes

# 669

😳 ???
PRM 29.06.15

# 670
Честито  Whistling

# 671
Добрутро!
Венци , от телефона нищо не виждам , момичетата да кажат
Вчера четох- четох , какво запомних  newsm78
Честита годишнина на Тита и месечинка на Ида!   bouquet
Мимче май скоро ще записваш шофьорския курс а ! Една от мечтите ми е да си купим къща, ужасно вълнуващо е !
Пате, аз пък да кажа обратно на другите каки- не се знае. Може момичето да е свястно и влюбено и да иска гаджето и да я вози напред- назад с кола Simple Smile
Ината
Скрит текст:
отворихме я , количката де . Еми , по- романтична представа си имах да ти кажа ! И бяха прави колежките, че гумите няма да стават за зима, но то и при вас няма. Не ми изглежда хич толкова лесна за манипулация колкото в рекламния клип, но няма да връщам .То май манипулацията идва с тренировката  newsm78
Пак не спах цяла вечер , обаче отивам да се трудя  Confused

# 672
  • София
Добро утро, момичета.
Аз се изгубих Sad, но не по мое желание. Новата работа ми изпива силите, а събота и неделя се стремя да обръщам максимално много внимание на ММ и приятелите ни.
Но! обещавам, че от днес пак ставам активна.
Днес или утре си чакам контролата от уреаплазмата. Дано сме убили тази гадина.
Кали, следях ви с Упоритка всеки ден и продължавам да стискам палците. Вярвам, че най-страшното е минало.
Венци, аз с моя далтонизъм нищо не виждам, но се доверявам на очите на Сигмето и ти честитя.  bouquet
довечера ще ви изчета подробно и ще пиша пак.

# 673
Венци, аз не виждам, че съм недоскив, ма се надявам да е това което искаш
По повод снощното ми изказване за родителите ни искам да до уточня. Всеки съди от собствената си камбанария. Аз проблеми не съм имала и само са ми били подкрепа и помощ. Ма хората са различни.

# 674
Венци, втора чертичка ли се мержелее тсм?  Hug ако е така да си стои там до догодина!  Peace
Тита, честита годишнина! Да се обичате и подкрепяте поне още толкова!
Честит 2 месечинка на Ода! Перу, ходихте ли пак по доктори? Поуспокоила ли се е или още плаче по много?
Пате, разбирам те и теб за малдежа, но не се бъркай щот после ти ше си лошата. И аз като Дари да кажа, по-добре сега да се пари, че по-лесно се преживява. А и момичето сигурно е свястно и много влюбено+горда Пт доверието което й се гласува - един вид гаранция за неговите сериозни чувства...
Уанче, разказва ли поне как е изкарал в Бг? Още ли си му бясна за картата?
Ината, браво на твойта беболина. Добре се гледате.
И аз да кажа за покупките - радвам се, че всичко си купих преди да се роди Бела. Единственото което съм купувала след раждането са някои дрешки, но чаках намаления в един конкретен магазин, а и тук никога не се знае какво ше е времето - като се роди шяхме да изпукаме от жега, а тя трябваше да е с дълъг ръкав и да спи в спално чувалче. После се прибрахме и настана студ и пак дебели дрехи. И изведнъж непоносима жега... Лудо време, мисълта ми е, че изобщо не ми оставаха време или сили нито за онлайн нито за пазаруване в магазин. Сега по-успявам да си подредя нещата и съм в издирване на количка за Бг.
Ина и Жана, вие май сте с еднакви колички, я кажете става ли вашата количка за легнало положение без допълнителни кошчета и др? Жана, пусни линк ти откъде я поръча моля те.
МамаСа, хич не ми останаха сили за форум нощес, че се ядосах на дреболина - има мляко, не дърпа добре, заспива и 15 Мин по-късно започва да мрънка че е гладна... Изнервих се тази нощ...
Дари, да съм там да те освободя от сериозно количество краставици... Ама не съм 😔
Мимче, как летяхте? Аз още чакам отговор от австрийците за билета на Бела.
Кали, май съм изтървала. ходи ли вчера на УЗ? Как се справяте борбено бебче и мама?

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 12:25 от pussycat

Общи условия

Активация на акаунт