Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 407
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 335
Оффф и аз се чидя как да се измъкна от тия тиквички, ама обещах!
Да ти се залепят на дупето, дано.  Mr. Green
Стига ме майтапи, срам нямаш ли.  Naughty
Не й се смей,че готви,ти самата вчера ми искаше рецепта за лучник Peace

# 1 336
Даун, съжалявам много  Hug Представям си какво ти. Не се самообвинявай за нищо, нямало е как да предвидиш, че ще се случи.
Аз пък обожавам жегата. Слънцето ме зарежда много и ставам рано, а вечер се чувствам толкова енергична, че до един -два не мога да заспя. А зимата едва издържам до десет и половина Embarassed
А и спомнете си какво беше миналото лято и мигом ще заобичате това.
Ние тази вечер също сме на тиквички, салата и пържени картофи.

# 1 337
  • София
Осмичке, исках рецептата за лучник, че да ти го наложа върху кокошия трън.  Heart Eyes

# 1 338
Осмичке, исках рецептата за лучник, че да ти го наложа върху кокошия трън.  Heart Eyes
Е защо така с лошо? Аз бях сериозна Peace

# 1 339
  • София
Оффф и аз се чидя как да се измъкна от тия тиквички, ама обещах!
Да ти се залепят на дупето, дано.  Mr. Green
Стига ме майтапи, срам нямаш ли.  Naughty
Не й се смей,че готви,ти самата вчера ми искаше рецепта за лучник Peace
Стига ме разсмивали, че ме засърбяха веждите!

# 1 340
  • Ямбол
Тонка днес е решила да раздава клетви. На Цвети тиквичките, на Осмичка лучника. Дали знае, че понякога се връща. Всички знаем какво обича да пие. За матрака да не отварям дума....

# 1 341
Обожавам лучник . Не съм правила от зимата голям и хубав .
Скрит текст:

# 1 342
  • ту тук, ту там
Понеже имам около 50 домашни яйца, реших да връча тигана на мъжа ми да извърти един омлет!  Laughing
Тараторът ни е задължителен за обяд. А салата за обяд и вечеря също винаги има!
Ох, като ви чета, стигам до извода, че май само аз готвя толкова много. Все гледам да има някаква манджичка, да става и за детето. Пък и то си е ящно, на майка си прилича! Откак се е събудил около 16 през половин час ми сервира, че иска нещо за хапване... Crazy

# 1 343
  • София
Лиле, тия гадинки са решили да ме подхващат на кулинарна тема, понеже са наясно как обичам да си разменям рецепти, то това ми е призвание и хоби.  Mr. Green Не барай бейлиса и матрака. Всъщност с второто са ме проклели и без това.

# 1 344
Има ли безалкохолен бейлис за мен някъде Grinning

# 1 345
  • Mediterraneo
И аз готвя  Confused Ей вчера им правих пилешка супа. В горещото не им се яде готвено, но не мога да ги оставя децата само на салати и скара. Напоследък намалих готвенето до минимума; в тая жега не ми се влиза в кухнята, какво остава да се въртя около печката. Искат ми памук пита да им правя, много я обичат- не знам кога ще се прежаля да им опека.

# 1 346
Жармен, този лучник изглежда страхотно. Аз никога не съм яла такова нещо. Мисля, че няколко пъти съм яла баница със съставка лук, но не така като пита.
elleni , моите деца хич не са по манджите през лятото. Способни са по цял ден да изкарат на плодове, домати,  краставици, хляб. Ядат и много риба, варени яйца и май само това ....
п.п сетих се и за друго - сега почва варенето на царевица...

# 1 347
  • ту тук, ту там
А, те тези неща си вървят паралелно, Вал. Но обядът и вечерята са неотменни! Детето може да не е спряло да яде цял ден по нещо, но не ляга без да е вечерял, т.е. да е бил на масата!

# 1 348
Слънцето ме зарежда много и ставам рано, а вечер се чувствам толкова енергична, че до един -два не мога да заспя. А зимата едва издържам до десет и половина Embarassed

Moже би в предишния си живот си била мечка и още ти е нужен зимен сън, друго обяснение нямам.
А аз не разбирам как е възможно всеки, който срещна, да ми казва как в жегите не му се яде, а на мен да ми се яде. За поредна година чакам и на мен да не ми се яде през лятото и като моите приятелки да карам само на салата и таратор, но това така и не се случва.

# 1 349
Янечек, възможно , доближавам се и сега до прародителите Laughing
Според мен си има и научно обяснение- повече светлина, витамин Д, повече енергия и т.н
И на мен лятото ми се яде, даже повече отколкото през зимата. Защото има по-вкусни неща, а и плодовете възбуждат допълнително апетита.

Общи условия

Активация на акаунт