Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 418
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Янечек, не забелязваш ли, че и тук във форума ССФ яде само салати и плодове лятоска.
Абе врътнете по един лучник, не се излагайте.

# 1 351
Ако имаше за кого и два бих врътнала Grinning

# 1 352
Тонка, забелязвам, забелязвам. И искам да знам как става тази работа, за да се възползвам и аз - хем да слабея, хем да не готвя.

# 1 353
Зависи на какво му казват салата - щото ако вътре сложат пилешко, авокадо, сирене, орехи, сосове, то това вече не е салата, а като калорийна стойност - мусака.

# 1 354
Ами аз от няколко дни съм на салата - домати ,краставици , сурова чушка и лук със малко сирене . Това е и хляб със семена / от прословутия ми Лидл с който ме подиграват къде ли не Grinning /  Eдна  средна салата и две филийки ме засищат . Днес съм на една салата за късен обяд .
 Закуската ми беше кисело мляко с мюсли . Още не съм гладна -а стана късно за вечеря.
 Мляко ще е само или мляко със овесени ядки. 

# 1 355
  • София
Тонка, забелязвам, забелязвам. И искам да знам как става тази работа, за да се възползвам и аз - хем да слабея, хем да не готвя.
Аз не готвя, Янечек, ама и не слабея.  Crossing Arms

# 1 356
Аз не готвя, Янечек, ама и не слабея.  Crossing Arms
Откажи яденето,не готвенето,Тонке Peace

# 1 357
  • София
Откажи яденето,не готвенето Peace
А дишането поне да го оставя ли?  Joy

# 1 358
Да може и бейлис също Laughing

# 1 359
 По-добре дебел и щастлив - отколкото на диета и обсебен. Усмихнатите хора са щастливи .
 Тонка не я виждам дебела и да си яде с кеф .

Скрит текст:
  hahaha

# 1 360
Ние сме на свински гърди на фурна и салата. За десерт кексчета. А, и пием мента със сода пак  Laughing И аз ям много лятото, жегата изобщо не ми пречи. И съм по енергична и жизнена в жегите. Ненавиждам зимата - вечно ми е студено и ми се спи, нищо не ми се прави.
Решила съм след малко да си лягам  с книгата. Отпуската свърши и утре съм на работа. Ще изпукаме от жега в офиса, но ще имам да наваксвам и се надявам бързо да ми мине времето.

# 1 361
  • София
Не мога повече  Joy  Joy  Joy

# 1 362
Не мога повече  Joy  Joy  Joy
Цвети,радвам се че имаш чувство за хумор Hug

# 1 363
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес се прежалих и сготвих - свинско с картофи (манджа, не на фурна), че тази седмица девойките ще се самоотглеждат, та и куче ще гледат. Поне да има какво да ядат.

Даун
, абсолютно ти съчуствам. Предишното ни куче умря в деня, в който щеше да е на изследвания, но пък си беше и стар. А този дребния сега, дето няма и седмица, откак е при нас, само му се вайкам, че малко яде, че е заслабнал, вече два пъти го водих на ветеринар.... Много, много гадно е  Cry

И аз утре съм на работа, пфу. На всичкото отгоре има някакъв теч в някой от съседите (и то май в апартамента, където никой не живее и никой няма тел. на собственика) и нямаме топла вода. С канчето е много гот - къпан, недокъпан.

# 1 364
  • Sofia
При мен яденето няма общо с апетита, а с бездействието  Crossing Arms.
Днес с детето цял ден шумолим някакви пакетчета и инспектираме резервите в долапа  ooooh!.Лами  Embarassed

Аз съм от тия ,дето целогодишно готвят/пекат месо,зеленчуци,приготвям супи,салати.Тази вечер пекох месо-свинско и пилешко; моркови,тиквички и гъби и салата-айсберг,чери,рукола и синьо сирене  Shocked.Тъй изборено,'ич не е малко  ooooh!Дояждаме с ядки и меденки.Туй само за вечеря,денем-друго  hahaha.А,и напитките не пропускаме.

Жега ми е,ама аз съм жеголюбива.

Ей сега котката ми се изсипа от козирката на втория етаж,на двора  Shocked.За 4-ти път тая година.

Общи условия

Активация на акаунт