Новите ви книги - 18

• 104 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
vihrogonche, започна ли я? Интересна ли е? Simple Smile И, аз много и се чудя.

Още в самото начало съм. Засега ми харесва. Ще видим по-натам.

# 61
  • на североизток от Рая
Новите ми книги от днес, от библиотеката са:

И три книги за дъщеря ми, които аз съм чела и й препоръчах:

# 62
  • София

Хехе, да не си я купила от една Лафка, на Пиротска? Няколко дни я наблюдавах, но много и се чудих. Днес, след твоя коментар реших да си я купя, но я нямаше  Peace

# 63
  • Sofia

Хехе, да не си я купила от една Лафка, на Пиротска? Няколко дни я наблюдавах, но много и се чудих. Днес, след твоя коментар реших да си я купя, но я нямаше  Peace

Не, от Лафка на Женски пазар я взех. Докладвам - снощи я прочетох на един дъх. Изглежда по-дебела, отколкото е в действителност. Хареса ми. Ще чета разказите отвреме-навреме.

# 64
  • София
Тази е една от новите ми, които забравих да публикувам, но пък вече съм почти на края и поне да споделя мнение, че едвам я дочитам. С нищо не ме впечатли, грабна, докосна. НИЩО! Толкова много ми хареса "Вината в нашите звезди", а пък тази се оказа разочарование. Но няма да се отказвам и ще пробвам с друга на автора.

# 65
  • София
Скрит текст:

Не, от Лафка на Женски пазар я взех. Докладвам - снощи я прочетох на един дъх. Изглежда по-дебела, отколкото е в действителност. Хареса ми. Ще чета разказите отвреме-навреме.
  bouquet Благодаря! Намерих я.

# 66
  • USA, Steak State

# 67
  • на североизток от Рая
 Днес получих тези два тома:

Намерих ги на много изгодна цена в Книжен пазар, но най-много ме изненада обслужването и бързината на доставката. Поръчката направих вчера по обед, а днес след 9ч. получих СМС от Еконт, че са пристигнали. Много бърз търговец, много добро обслужване. Дано и книгите да са хубави, поне такъв отзив имам за тях, затова ги купих.

# 68
Скрит текст:
Тази е една от новите ми, които забравих да публикувам, но пък вече съм почти на края и поне да споделя мнение, че едвам я дочитам. С нищо не ме впечатли, грабна, докосна. НИЩО! Толкова много ми хареса "Вината в нашите звезди", а пък тази се оказа разочарование. Но няма да се отказвам и ще пробвам с друга на автора.

На мен пък много ми хареса  Crazy Хареса ми и Множество Катрини, другите не съм ги чела все още.

Мойта нова книга е:

Party

# 69
Моите нови от пъврия ден на Алеята на книгата във Варна (не съм особено очарована от представените издателства - имам чувството, че са изкарали само най-слабо продаваните си книги. Може би с изключение на "Бард". Пък и любимото ми напоследък издателство "Изток-Запад" го няма). Повечето нямат по цял щанд - пак с изключение на Бард, а само 1/4 или в по-дбрия случай 1/2. А уж имало с 6 издателства повече от миналата година. Количество да, но откъм качество - слабо.)

[/img]
и за детето

Днес и утре сигурно пак ще се разходя, току виж си променя мнението за Алеята.

# 70
  • Belgium
От Алеята на книгата - голям зор видях да си харесам нещо, но трябваше да взема на всяка цена, че останах само по четец  Laughing

Голяма скука по щандовете.

# 71
Днес най-накрая се сдобих с Пъклена кръв на Джеймс Ролинс и нямам търпение да се излегна на диванчето с нея.

# 72
От снощи Simple Smile

# 73
  • Sofia
Днес си купих "Сватбата на Беки Б. Маниашки роман III. Защото човек се жени за първи път... веднъж. Нали?!" - Софи Кинсела - все пак е лято  Heart Eyes

# 74
  • USA, Steak State

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 17:26 от TheBlackWidow

Общи условия

Активация на акаунт