МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 075
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, тази седмица трябва да правя ФМ виждам че има часове за д-р С. Драгнева и д-р Ж. Панайотова. Не съм ходила при тях преди, тъй че ако ми препоръчате коя от двете да избера ще съм Ви благодарна   bouquet

# 121
Благодаря ви за съветите момичета. Така като гледам епидуралната упойка е предпочетена от повечето от вас. Дано всичко мине наред, мен най-вече ме притеснява поставянето на катетъра в гръбнака, но щом при вас е нямало проблеми и при мен би трябвало всичко да е наред.  Hug

# 122
Аз имам един въпрос към мамите раждали със секцио...
След колко време ви пусна спиналната упойка и съответно кога ви раздвижиха?
Според анестезиолога упойката ще ме пусне след 1-2 часа , а за раздвижването ми каза , че зависело от мен newsm78 Нали все пак трябва да се изчака някой да дойде и да каже , че може да ставаме вече...

# 123
Ниана, упойката те пуска след около 2 часа. На следващият ден идва рехабилитатор и те раздвижва. Махат ти катетъра и вече ти сама трябва да ставаш за тоалетна. Колкото по-вече ставаш и вървиш, толкова по-бързо се възстановяваш и толкова по-малко боли.

# 124
Ниана, упойката те пуска след около 2 часа. На следващият ден идва рехабилитатор и те раздвижва. Махат ти катетъра и вече ти сама трябва да ставаш за тоалетна. Колкото по-вече ставаш и вървиш, толкова по-бързо се възстановяваш и толкова по-малко боли.
Благодаря ти  Hug
А бебетата кога ги дават?

# 125
На мен ми ги дадоха на третият ден, тъй като ги бяха сложили да ги топлят в легълцата им и бяха на системи, за да не загубят тегло.

# 126
Ясно...благодаря ти още веднъж  Hug

# 127
Мен лично упойката ме пусна изцяло след 2 часа някъде, но краката (долната част) можех да мърдам и по време на операцията Simple Smile Дадоха ми бебчо на 3-тия ден, а на 4-тия или 5-тия ден го взеха за 2-3 часа, за да си почина, тъй като бях много изморена Simple Smile Успех  Peace

# 128
  • град-държава
Момичета, малко ме озадачихте с това, че бебетата се дават след няколко дни на майката, или аз не разбирам правилно нещо...
Как стои въпроса с кърменето при това положение и няма ли вариант, при който бебето е при майката?  Thinking

# 129
  • Пловдив
Момичета, малко ме озадачихте с това, че бебетата се дават след няколко дни на майката, или аз не разбирам правилно нещо...
Как стои въпроса с кърменето при това положение и няма ли вариант, при който бебето е при майката?  Thinking

За кърмене ще ти носят бебето, но за да стои постоянно при теб, трябва и лекарите да са сигурни, че вече си в състояние сама да се грижиш за него.Щом се раздвижиш и си ок - бебето ще си е при теб.

# 130
  • град-държава
Аз съм съвсем в началото и все още се ориентирам в нещата. Разбира се, визирам положение, в което всичко и всички са Ок.
Носенето на определено време ли се случва, или това е нещо, което подлежи на уточнение?

# 131
Ако раждаш нормално, ти дават бебето още на същият ден, ако всичко е наред.

# 132
Аз съм съвсем в началото и все още се ориентирам в нещата. Разбира се, визирам положение, в което всичко и всички са Ок.
Носенето на определено време ли се случва, или това е нещо, което подлежи на уточнение?

Ако раждаш нормално, бебчето  ти го носят след 2-3 часа и си стои само при теб. Вземат ги единствено за тоалет за по няколко минутки. На третия ден си отивате вкъщи:)

# 133
Момичета, тази седмица трябва да правя ФМ виждам че има часове за д-р С. Драгнева и д-р Ж. Панайотова. Не съм ходила при тях преди, тъй че ако ми препоръчате коя от двете да избера ще съм Ви благодарна   bouquet

Днес бях при Жени Панайотова и останах много доволна! Но май ще идва пак другият месец, поне доколкото разбрах ще идва тук 2 пъти в месеца. Първият път беше миналата седмица, вторият днес. Най-добре се обади да попиташ. При Мануелян не искаш ли? Аз исках при нея, но я нямаше и щях да мина седмиците и затова си записах за Панайотова и не съжалявам!

# 134
Мъжът ми иска да присъства на раждането  #Crazy има ли мами,чиито мъже са присъствали.  Виждам, че в ценоразписа има цена. Само при нормално раждане ли може, при секция с епидурална може ли. Още не знам как ще стане при нас, аз съм за нормално,но.. Какви са впечатленията? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт