МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 090
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
Много ви благодаря момичета, и аз към Татарова съм се насочила. В понеделник ще звъня за час. А консултациите в Девата ли ви ги водеше или в св. София?
Консултациите ми бяха в Св. София Simple Smile Звъниш на рецепция и запазваш час  Wink лично аз, когато се обаждах да запазвам ми даваха час за след 2-3 седмици  Naughty имай предвид, че е напълно възможно  Wink А иначе за раждане секцио с придружител... Не мисля,че ще е от най-прекрасните гледки, все пак си е операция, нооо е въпрос на личен избор  Peace

И аз съм на същото мнение за придружителя по време на секцио, но наскоро наша семейна двойка станаха родители. По мед. причини мамата роди секцио, но не знаех че ще влиза в родилна зала с мъжа си, не знам и той как се е навил, но думите му когато се видяхме да се черпим бяха "Това бяха най-добре похарчените пари през живота ми, беше невероятно изживяване, отново бих бил до нея. Това да чуя първия плач на дъщеря ми да я прегърна, уникално беше". Тъй че наистина си е въпрос на личен избор!   Peace

# 151
  • град-държава
Съпругът ми също държи да присъства на раждането, независимо дали е нормално или с операция. Гледки няма предвид, че всичко се случва зад параван. Със сигурност и аз ще се чувствам по-добре, ако той е до мен.
За лекар, аз се следя при д-р Костова в Дева Мария  Peace и часове ми дават веднага, когато е на смяна - не се е случвало за дълги срокове напред. 

# 152
Момичета, предстоят ми консултации при анестезиолог и при кардиолог преди големия ден. Вие при кои лекари минахте на консултациите? Кои лекари бихте ми препоръчали и как протичат самите консултации?  newsm78

# 153
Съпругът ми също държи да присъства на раждането, независимо дали е нормално или с операция. Гледки няма предвид, че всичко се случва зад параван. Със сигурност и аз ще се чувствам по-добре, ако той е до мен.
За лекар, аз се следя при д-р Костова в Дева Мария  Peace и часове ми дават веднага, когато е на смяна - не се е случвало за дълги срокове напред. 

При нормалното раждане ще има гледки, но щом иска значи ще ги понесе:)

# 154
  • град-държава
Разбира се всеки преценява сам за себе си за колко му стига поносимостта и след като един баща има желание да присъства, това е само в плюс.  Laughing

# 155

А при секциото гледките са още по-запомнящи се  Rolling Eyes Всеки си знае  Peace

# 156
  • град-държава
Скрит текст:
За лекар, аз се следя при д-р Костова в Дева Мария  Peace и часове ми дават веднага, когато е на смяна - не се е случвало за дълги срокове напред.  

А при секциото гледките са още по-запомнящи се  Rolling Eyes Всеки си знае  Peace
А какви гледки има при секцио предвид, че всичко се случва зад параван?  Придружителят вижда точно толкова, колкото и родилката - нищо повече от бебето в момента, в който се роди. Евентуално срязва пъпната връв, ако има желание. Това всъщност се отнася и за нормалното раждане.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 11:18 от Vermilion`

# 157
Това е хубаво,че и на секцио може да има придружител. И моя мъж иска да присъства, ако не може да издържи да си затваря очите хахахха Много хора му се чудят, защо иска да си причинява "това", но има ли по силна емоция от тази. Дано повече мъже да искат да бъдат до жените си в този момент  Simple Smile

# 158
Скрит текст:
За лекар, аз се следя при д-р Костова в Дева Мария  Peace и часове ми дават веднага, когато е на смяна - не се е случвало за дълги срокове напред.  

А при секциото гледките са още по-запомнящи се  Rolling Eyes Всеки си знае  Peace
А какви гледки има при секцио предвид, че всичко се случва зад параван?  Придружителят вижда точно толкова, колкото и родилката - нищо повече от бебето в момента, в който се роди. Евентуално срязва пъпната връв, ако има желание. Това всъщност се отнася и за нормалното раждане.

Параван? Когато аз раждах, се паднах в стая с друга родилка, на която мъжът й е присъствал на раждането (секцио). Подробно ми описваше какво е видял, за никакъв параван не ставаше и дума.
Бай дъ уей, аз също преди да забременея, имах някакви мераци мъжът ми да е с мен при раждането. Към днешна дата се радвам, че не беше  Peace

# 159
  • град-държава
Аз говоря за взаимното съгласие на родилка и придружител, а не кой какви мераци има .  Peace
От нашето обкръжение, трима татковци са присъствали при раждането на децата им - едно нормално раждане и другите две секцио, само таткото с нормално е видял по-ясна картина, защото е поискал сам по време на самото раждане, което е и снимал.
Другите са били с параван и нищо съществено не се е виждало, на братовчед ми са подали бебето за да среже пъпната връв и е гледал докато го почистват и рутинните действия на акушерките.
На страницата на Дева Мария има снимки от раждане със секцио и без придружител също се вижда, че има параван.
Не знам къде е било въпросното раждане, аз за първи път чувам.

# 160
Аз говоря за взаимното съгласие на родилка и придружител, а не кой какви мераци има .  Peace
От нашето обкръжение, трима татковци са присъствали при раждането на децата им - едно нормално раждане и другите две секцио, само таткото с нормално е видял по-ясна картина, защото е поискал сам по време на самото раждане, което е и снимал.
Другите са били с параван и нищо съществено не се е виждало, на братовчед ми са подали бебето за да среже пъпната връв и е гледал докато го почистват и рутинните действия на акушерките.
На страницата на Дева Мария има снимки от раждане със секцио и без придружител също се вижда, че има параван.
Не знам къде е било въпросното раждане, аз за първи път чувам.

Разбира се, че говоря за Дева Мария, нали пиша в тази тема  Wink Явно таткото е поискал да гледа  Peace

# 161
Съжалявам, че се намесвам, но следя темата  Peace Параванчето на секциото ако сте обърнали внимание на снимките е нисичко, колкото родилката да не вижда как я режат и и бъркат в корема. Според мен изправен човек, какъвто е придружителя, ще вижда от другата страна на паравана, особено ако стои близо до родилката. Така поне ми се струва на мен  Peace

# 162
Здравейте мамчета! Съвсем в начална бременност съм, но вече съм се насочила към тази болница. Въпроса ми е кой да ми води ЖК, Минчев или Татарова? Може би е от значение и, че ще раждам секцио по медицински причини. Друг въпрос е кой да избера за анестезиолог и акушерка?

# 163
  • Пловдив
Здравейте мамчета! Съвсем в начална бременност съм, но вече съм се насочила към тази болница. Въпроса ми е кой да ми води ЖК, Минчев или Татарова? Може би е от значение и, че ще раждам секцио по медицински причини. Друг въпрос е кой да избера за анестезиолог и акушерка?

Щом ще си секцио защо ти е да избираш акушерка?

# 164

Щом ще си секцио защо ти е да избираш акушерка?

Не знам  Rolling Eyes Мислих, че е хубаво да си избера цял екип. При секциото няма ли акушерка? Първа бременност ми е и всичко ми е "тъмна индия"  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт