МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 093
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Акушерката е по-важна при естествено раждане, ролята и е много голяма там. При секцио най-важно е кой ще е водещия АГ на операцията.Анестезиолозите са добри всичките. Иначе и Д-р Минчев и Д-р Татарова са добри лекари, за Д-р Костова също има добри отзиви.

# 166
Много благодаря за информацията   bouquet

# 167
Аз раждах секцио (по желание) при д-р Татарова. Назначи ми датата според това кога тя е на работа и не ми таксуваха парички за избор на екип. Наскоро чух от 1-2 места, че д-р Минчев процедира по същия начин (ако желаете да ви извършва операцията той, ви я назначава за ден, в който е на работа), но после в деня на изписването при заплащане на регистратура се таксува и избор на екип.  Успех с избора  Peace

# 168
Здравейте момичета, днес бях на преглед при д-р Татарова. Понеже на мен ЖК ми я водят в моя град по здравна каса. При Татарова ще ходя веднъж в месеца през фонд за допълнително осигуряване. Прегледа ми при нея беше и продължи около 5-10 мин. Измери ми талия, кг. кръвно налягане. Видя ме с видеозона. В 9г.с съм. За сега всичко е ок и се надявам да продължи все така. За сега мисля да раждам в Девата при нея, но исках да ви питам вие с какво впечатление сте от нея... Как са протичали прегледите при вас, и как протичат. Първа бременност ми е и не знам в какво се състоят.

# 169
gerry_g1 за кардиолог ти препоръчвам д-р Айрянова, прекрасен човек и добър специалист е.

# 170
Здравейте момичета, днес бях на преглед при д-р Татарова. Понеже на мен ЖК ми я водят в моя град по здравна каса. При Татарова ще ходя веднъж в месеца през фонд за допълнително осигуряване. Прегледа ми при нея беше и продължи около 5-10 мин. Измери ми талия, кг. кръвно налягане. Видя ме с видеозона. В 9г.с съм. За сега всичко е ок и се надявам да продължи все така. За сега мисля да раждам в Девата при нея, но исках да ви питам вие с какво впечатление сте от нея... Как са протичали прегледите при вас, и как протичат. Първа бременност ми е и не знам в какво се състоят.
Моят съвет е да си избереш друг лекар.Няма да изпадам в подробности.Аз също бях с прекрасно впечатление от нея при прегледите,дори се надявах тя да е на смяна, когато ме приемат.Както казах,в подробности няма да изпадам,но аз при нея 2-ри път не бих родила. Peace

# 171
Ако е нещо гадно не ми казвай, но ме притесни.... На прегледа като че ли ми се стори малко студена, не излъчваше никакви емоции и като че ли ме притупа...Имаше доста хора все пак хора сме и може да не и е било ден ама...Дано другия път е различно.

# 172
Моят съвет е да си избереш друг лекар.Няма да изпадам в подробности.Аз също бях с прекрасно впечатление от нея при прегледите,дори се надявах тя да е на смяна, когато ме приемат.Както казах,в подробности няма да изпадам,но аз при нея 2-ри път не бих родила. Peace

Споделете и ние сме на консултации при нея. От какво не сте доволна?

# 173
Не целя да те притеснявам..съвет ти давам,ако мислиш да си избираш лекар.При нея родих жива и здрава дъщеря ми и въпреки обстоятелствата съм и благодарна.  Peace Успех. Simple Smile

# 174
Няма да ви се молим, но е много несериозно да хвърляте бомба и после ама не се притеснявайте. Знаете ли колко жени се следят при нея и мислят да раждат при нея. Аз ще раждам за 1път и се притеснявам много, а такива като вас допълнително засилват стреса. Защо въобще пишете,като няма какво да кажете?

# 175
Няма да ви се молим, но е много несериозно да хвърляте бомба и после ама не се притеснявайте. Знаете ли колко жени се следят при нея и мислят да раждат при нея. Аз ще раждам за 1път и се притеснявам много, а такива като вас допълнително засилват стреса. Защо въобще пишете,като няма какво да кажете?

Аз също съм с първа бременност, ще раждам при нея и ще се следя при нея, какво те кара да мислиш че не съм под стрес и не се притеснявам? За Татарова съм чувала предимно хубави неща и затова съм избрала нея! Не разбирам защо реагира така?

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 23:53 от Sun13

# 176
Зная,че хормоните са ви в повече,но хайде малко по-спокойно. Peace Отговорих единствено,защото имаше въпрос какво ни е мнението за д-р Татарова. При положение,че някой се чуди дали да избере да роди при нея, аз се почувствах длъжна да си дам съвета.В лични подробности казах,че няма да изпадам. Не хвърлям бомба...казах,че с детето ми всички беше наред. Моето мнение е,че не е достатъчно кадърен лекар,защото имах усложнения след раждането,които не мисля да споделям с вас.Така по-добре ли е?

# 177
Зная,че хормоните са ви в повече,но хайде малко по-спокойно. Peace Отговорих единствено,защото имаше въпрос какво ни е мнението за д-р Татарова. При положение,че някой се чуди дали да избере да роди при нея, аз се почувствах длъжна да си дам съвета.В лични подробности казах,че няма да изпадам. Не хвърлям бомба...казах,че с детето ми всички беше наред. Моето мнение е,че не е достатъчно кадърен лекар,защото имах усложнения след раждането,които не мисля да споделям с вас.Така по-добре ли е?
Да, по- добре е.  Искам само да ви кажа, че поста ми се чете, както вие си го представяте, а не както аз го казвам и с какъв тон. Да притеснена съм, но не съм изпаднала в паника от вашето мнение, просто исках да уточните , какво имате в предвид, за да го имаме и ние. Те за това са форумите.

# 178
При мен всичко мина чудесно  Hug Всеки месец освен ми измерваше коремчето, килограмите и кръвното налягане. Ултразвука също беше всеки месец  Wink С всяка изминала седмица от развитието на бременността вниманието става по-голямо (по мое лично мнение). Редовно ме пращаше на кръвни изследвания (имам нисък хемоглобин). Беше си дала визитката и ми каза, че мога да я притеснявам по всяко време на денонощието (Слава Богу не се наложи). Родих секцио при нея и ако трябваше да раждам днес бих я избрала отново  Peace Изключително мила и внимателна Hug

# 179
Здравейте, момичета.

Ще следя темата с интерес. Може ли да ми кажете дали д-р Хубчев работи постоянно вече в болницата или пак пътува.

Общи условия

Активация на акаунт