МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 095
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
tania_burgas, не съм много сигурна, но мисля че е както преди, т.е. и в Русе преглежда. Някой от болницата ще каже най-правилно, дано не те подвеждам.

# 181
Благодаря да дано някой от болницата отговори:)

# 182
Колкото по-малко остава до раждането, толкова по-кратък и неспокоен става сънят ми. При вас така ли беше? Момичета и за багажа да питам, освен изброените неща в сайта ще ми бъде ли необходимо нещо друго?  Hug

# 183
Ох и на мен ми остават 20 дни до термин и ми е почти невъзможно да спя.... Аз се чудех за помпата за кърма, как ще я стерилизирам в болницата.Вие как процедирахте?

# 184
Ох и на мен ми остават 20 дни до термин и ми е почти невъзможно да спя.... Аз се чудех за помпата за кърма, как ще я стерилизирам в болницата.Вие как процедирахте?
От болницата дават помпа, те си ги стерилизират. Ако си носиш твоя трябва да я стерилизират близките ти и да ти я дават на свижданията, което не е удобно.

# 185
Благодаря за бързия отговор  Hug А относно прегледите от кардиолог и анестезиолог - кога се правят при нормално раждане? Защото доктор Костова излезе в отпуск и консултацията ми е чак 8 дни преди термин.Та се чудех ако бебо тръгне по-рано и реално ги нямам?

# 186
При нормално раждане не се правят консултации с кардиолог и анестезиолог.С последния има такава само ако ще ти поставя упойка.Щастлив финал момичета,всичко ще е наред и скоро ще си гушкате бебоците!

# 187
Еее супер , значи документално съм готова  Party сега остава и психически да се настроя, че в последно време такъв страх ме гони - не е истина  Joy

# 188
Еее супер , значи документално съм готова  Party сега остава и психически да се настроя, че в последно време такъв страх ме гони - не е истина  Joy

А аз в последно време забравих за страха и ми се иска вече всичко да е минало. Явно ми се иска много, ако съдим по днес. Помислих че раждането започва и беж към болницата, оказа се фалшива тревога...  Laughing

# 189
Абе и аз така си мислех, докато днес на тонове , акушерката ми погледна корема, понатисна ме тук там и ми каза че до края на другата седмица ще съм родила - абсурд да изкарам до края на месеца. И сега като ми съкратиха срока такъв страх ме разтресе....А много ми се иска всичко да мине вече - по цял ден седя и засичам контракции , пък те едни нерегулярни , само ме ядосват допълнително  #Crazy

# 190
И при мен е така  Laughing

# 191
  • БУРГАС
Здравейте!Ако някой знае интересува ме,колко струва преглед в Девата при д-р Хубчев.

# 192
Здравейте,
гинеколожката ми препоръча доктор Мануелян за фетална морфология, затова реших че прави и БХС, записах си онлайн час за 26.10, но никъде нямаше поле да напиша за какво ще ходя, мислите ли, че ще е проблем?
Знаете ли цената на БХС и ФМ в Девата?

# 193
  • град-държава
Аз правих БХС и фетална при д-р Мануелян, но си бях записала час по телефона и подробностите уточних тогава. На рецепцията не бяха особено информирани и малко трябва да настояваш за какво точно си записваш час.
Онлайн не съм записвала часове досега и не знам.
За ФМ + БХС в 11-13г.с, аз платих 50лв.

# 194
Oфeлия , най-добре се обади на рецепция и им обясни за какво става въпрос - за всеки случай. Предполагам , че няма да е проблем да допълнят за какъв преглед става въпрос Wink

Общи условия

Активация на акаунт