МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 215
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
Момичета записах се на ЖК при д-р Минчев. Края на месеца ме вика на БХС и ако някой е ходил при него да ми каже дали е добър в това изследване или да търся друг за него? За ФМ моля също да дадете мнения.  bouquet

# 196
  • град-държава
Кръвта взета за БХС се изпраща в София и там провеждат изследването,  но мислех, че ФМ и БХС се правят от д-р Мануелян, а от скоро май има и втори специалист в Св.София.

# 197
Здравейте момичета  Simple Smile
Аз имам.въпрос към вече родилите мами. Някоя от вас ходи ли на детски платени месечни прегледи в Девата? Аз като че ли искам да си ходя веднъж в месеца...все пак знаят цялата ни история от раждането но исках да чуя и друго мнение  Peace

# 198
Момичета, влизам набързо да споделя най-прекрасния момент от живота ми и с вас. Станах мама на прекрасно момченце благодарение на д-р Татарова и екипът ѝ. Снощи ме хванаха болките и се оказа, че това вече не е фалшива тревога. Родих нормално с епидурална упойка и не съжалявам, че я избрах. Всичко мина за има няма 4-5 часа. Сега се любувам да слънчицето ми. Когато ми остане време пак ще пиша. Леко раждане и на останалите бременни в групата.  Hug

# 199
Честито Гери. Пожелавам бързо възстановяване и много здраве и щастие.

Аз за 26. 10 съм записана за ФМ и БХС тогава ще съм 12гс+2дни. Знаете ли как протичат двете неща, в какво се състоят и кога разбирам резултата?

# 200
Честито  gerry_g1! Жива и здрава да ти е рожбата и много късмет в живота да има. А за теб бързо възстановяване.  Hug

Sun13 феталната морфология е ултразвуково изследване, обикновено се прави с ехограф - вагинален или коремен. Лекарят ще огледа основните органи и системи на плода и ще ти каже как се развива. БХС за него се взима кръв, а резултатите са готови до седмица някъде. Лека бременност  Hug

# 201
gerry_g1 честито  bouquet Здрав и усмихнат да е твоят малък мъж и разбира се да те кара да се гордееш винаги с него  bouquet

# 202
Честито Гери! Бързо да се възстановиш и много да те радва малчо!

# 203
Честито момченце, Гери. Пожелавам ти бързо възстановяване, прекрасно майчинство, а на бебчето - да е здраво и много усмихнато, без колики, без болки при изникването на зъбчетата и без да прави много пакости - това последното доколкото му е възможно  bouquet bouquet bouquet

# 204
Здравейте момичета! Имам въпросче- на сестра ми и престои ФМ и БХС 11-13г.с. знаете ли колко струва това изледване  в Дева Мария при Др Мануелян и доволни ли сте от прегледа при докторката?

# 205
Д-р Мануелян работи в болница Бургасмед, не в Дева Мария!

# 206
  • град-държава
Д-р Мануелян работи в болница Бургасмед, не в Дева Мария!
Но прави ФМ и БХС в Дева Мария.  Peace
http://www.devamaria.com/bg/medical/team/10 

# 207
Благодаря момичета! bouquet

# 208
Здравейте момичета! Имам въпросче- на сестра ми и престои ФМ и БХС 11-13г.с. знаете ли колко струва това изледване  в Дева Мария при Др Мануелян и доволни ли сте от прегледа при докторката?

Да, д-р Мануелян прави само ФМ в Дева Мария, но си работи в Бургасмед. На въпроса ти - и ФМ с БХС 11-13 г.с. и втората ФМ си ги правих при д-р Мануелян и съм много доволна. Сестра ти спокойно да си запазва час при нея в която болница и е удобно и си прецени, това е човека. Успех, дано всичко да е наред и да кара много спокойна бременност.  Peace

# 209

За д-р Мануелян съм чувала хубави неща от приятелки. А за цените на ФМ и БХС може да погледнеш на този линк: http://www.devamaria.com/bg/medical/prices/10

Общи условия

Активация на акаунт