МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 220
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
АГ Кабинет Д-р Мирослав Минчев - ул. "Михаил Герджиков " 21

Някой посещавал ли е кабинета. Мнения , каква е цената на прегледа знаете ли? Доктора още ли работи и в Дева Мария ?

# 211
АГ Кабинет Д-р Мирослав Минчев - ул. "Михаил Герджиков " 21

Някой посещавал ли е кабинета. Мнения , каква е цената на прегледа знаете ли? Доктора още ли работи и в Дева Мария ?
Д-р Мирослав Минчев работи и в Девата - имам записан час, но също не знам цената.
Препоръчаха ми го за проследяване на бременност и раждане и ако всичко е наред и ми допадне ще се запиша при него.

# 212
Д-р Мирослав Минчев си работи в Девата.За цена на преглед в кабинета му, не знам с точност. Това което знам от него е, че това е частен кабинет и там няма да преглежда по Каса.

# 213
Щи преглежда по каса, но след февруари. Основен преглед - 30лв.

# 214
Днес на две места прочетох за нов лекар гинеколог, който ще преглежда в Девата от другия месец. Някоя да знае подробности за този д-р Иван Иванов, дали ще е гостуващ или ще си е кадър на болницата,  ако имате и лични впечатления ще е полезно.

# 215
в началото на декември съм около22 г.с ,колко време предварително трябва да си запазя час за Фетална морф.,не виждам в списъка д-р Мануелян и д-р Панайотова ,кой прави там ФМ

# 216
  • Бургас
в началото на декември съм около22 г.с ,колко време предварително трябва да си запазя час за Фетална морф.,не виждам в списъка д-р Мануелян и д-р Панайотова ,кой прави там ФМ

charlie, предполагам щом не се показват в сайта имената им, сигурно часовете за месеца им са запълнени, а за следващия месец може би още да не са сложили графиците им в сайта. Най-добре се обади в болницата и си запази час по телефона. bouquet

# 217
  • Burgas, Bulgaria
Д-р Зафиров хирург - не ходете при него , некадърник е .Един липом не може да диагностицира,вместо това слага смешни диагнози .

# 218
  • град-държава
Искам да попитам при кой специалист сте правили фетална ехокардиография? В Св. София при д-р Шивач или при д-р Панайотова в ДМ?

# 219
Днес звънях на рецепция да питам за БХС и ултразвук, казаха ми цена 140 лв като изпращали кръвта в София в Майчин дом, от Майчин Дом вчера ми казаха, че е безплатен БХС в момента. В коментарите по- назад видях една мама която казва че е платила 50 лв за двете преди около 20 дни  newsm78. Нещо се обърках, аз ли не мога да смятам или ще платя 100 лв за взимане на кръв, вярно, че трябва да се печели, но все пак нещо не ми се връзват. 50 лв ли е, 140 лв ли е. някой правил ли е въпросните изследвания тези дни, за да ми внесе яснота. Благодаря предварително  bouquet

# 220
аз ходех при лекарката която ми следи бременността на преглед направи прегледа и написа необходимите данни на документ с които  ,от там тя ме прати с искане за изследване в лаб.Рамус там ми взеха 44 лв това е ,къде следиш ти бременността си ?В Девата цената включва сигурно всичко заедно -прегледа ,взимане на кръв и изготвянето на изследването предполагам.

# 221
  • град-държава
Аз платих 50лв за  ФМ и БХС в 11-13гс, в началото на септември. Също бях изненадана, когато на рецепцията ми казаха цената след прегледа и взетата кръв (в ДМ и изпратена в София), тъй като на сайта цената е 144лв.
Така и не разбрах причината.
Освен, ако няма общо с това, че ме проследява лекар от ДМ на частно. Не се възползвам от това, че съм здравно осигурена.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 14:09 от Vermilion`

# 222
Аз си я  следя при др. Татарова, тя ми препоръча ултразвука да ми го направи др. Панайотова или др. Троянов. Иначе за самото бхс не е дала конкретни предпочитания. Между другото онзи ден пак звънях на рецепция със съшите въпроси и ми казака цена за БХС 120 и ултразвук 80 ( вероятно 4д, не бяха много наясно).  newsm78 #Crazy

# 223
  • град-държава
Аз не съм питала предварително кое колко струва, има си цени на сайта.
Предполагам, че ако се следиш при техен лекар има разни условности. Ако отиваш само на изследване, а не се следиш и пр при тях, цената ще е обявената на сайта. Не съм сигурна, предполагам.
Аз ФМ и БХС първите ги правих при д-р Мануелян.
Точно днес се ориентирам за ф.ехокардиография и фетална в 20-22гс. и се чудя кое-как, че мислех пак да е при д-р Мануелян, но тя не прави ф.ехо. Crazy

# 224
Аз не съм питала предварително кое колко струва, има си цени на сайта.
Предполагам, че ако се следиш при техен лекар има разни условности. Ако отиваш само на изследване, а не се следиш и пр при тях, цената ще е обявената на сайта. Не съм сигурна, предполагам.
Аз ФМ и БХС първите ги правих при д-р Мануелян.
Точно днес се ориентирам за ф.ехокардиография и фетална в 20-22гс. и се чудя кое-как, че мислех пак да е при д-р Мануелян, но тя не прави ф.ехо. Crazy
и вече е в болнични, днес др. Татарова ми каза

Общи условия

Активация на акаунт