МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 228
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
  • град-държава
Явно всички излизат в отпуск.. Crazy
И аз не знам вече, за колко време ще отсъства д-р Мануелян, ако имаш представа, че съм им запалила телефоните днес и да не звъня пак?  Laughing

# 226
някъде четох ,че Мануелян е бременна и най -вероятно болничните са дългосрочни  Peace
кой сега прави ФМ 22 г.с ,трябва ми час началото на декември ,незнам кога да звъня ,вие колко време предварително запазвате .

# 227
Аз си я  следя при др. Татарова, тя ми препоръча ултразвука да ми го направи др. Панайотова или др. Троянов. Иначе за самото бхс не е дала конкретни предпочитания. Между другото онзи ден пак звънях на рецепция със съшите въпроси и ми казака цена за БХС 120 и ултразвук 80 ( вероятно 4д, не бяха много наясно).  newsm78 #Crazy
аз ходя при Костова ,направо тя ме ме прегледа на ултразвук и ме прати в Рамус за кръв това в 11-13 г.с ,а вече в 22г.с ми каза да отида за ФМ -4Д,та сега се колебая при кой  newsm78

# 228
Аз си я  следя при др. Татарова, тя ми препоръча ултразвука да ми го направи др. Панайотова или др. Троянов. Иначе за самото бхс не е дала конкретни предпочитания. Между другото онзи ден пак звънях на рецепция със съшите въпроси и ми казака цена за БХС 120 и ултразвук 80 ( вероятно 4д, не бяха много наясно).  newsm78 #Crazy
аз ходя при Костова ,направо тя ме ме прегледа на ултразвук и ме прати в Рамус за кръв това в 11-13 г.с ,а вече в 22г.с ми каза да отида за ФМ -4Д,та сега се колебая при кой  newsm78
Честно казано живот и здраве като дойде време за фм 22 г.с мисля да запазя час за др Даскалов в Пловдив, но имам време да размисля де  Mr. Green и то няколко пъти

# 229
https://www.facebook.com/drmiroslavminchev/?fref=nf
д-р Минчев е обявил ,че прекратява договора си със Света София.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 08:56 от charlie

# 230
  • град-държава
Остава д-р Панайотова в такъв случай - някакви мнения?
Но днес ми казаха, че още няма график дори за следващата седмица. Става въпрос за Дева Мария.
Аз съм за средата на ноември и исках днес да приключа този въпрос. Също се следя при д-р Костова и тя ме насочи към д-р Мануелян и си бях запазила час 10дни предварително(доколкото помня), но пак имаше разни драми с графиците. Следващият път като ми се обадят за оценка  Crazy... имат страхотен проблем с актуалната информация - кой работи, в отпуск и пр.

# 231
И аз очаквам някакви мнения за др. Панайотова  Rolling Eyes

# 232
да така е с те графици ,Костова ми каза ,че часовете бързо свършват ,ама явно сега проблема е с графика ,щом Мануелян е няма .Панайотова знам ,че само определени дни идва ,явно пак не се знае кога.

# 233
Ха, стана ми много интересно за д-р Минчев, каква е причината, нали се водеше от главните там??

# 234
ами най-вероятно,защото има чисто нов кабинет ,където сигурно ще  преглежда ,а за ражданията още незнам,чакам инфо .
писал е ,че продължава да води раждания в Девата

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 21:54 от charlie

# 235
Фетална ехокардиография до колкото знам се прави по препоръка на доктора след проведена Фетална морфология. До колкото разбрах няма нужда да се прави, ако не те насочат по време на ФМ.
Д-р Мануелян не е в отпуск, а в болничен, аз по принцип си следя бременността при нея. Тя ми прави и първата ФМ със скрининга и втората ФМ. Прекрасна е, аз съм с много добро впечатление от нея, но и се е наложило на жената да излезе в болничен.
Д-р Панайотова до колкото знам идва през определен период от време, примерно веднъж в месеца - може и да се бъркам. Може би трябва да се пита на регистратура кога ще е в Бургас и ще прави морфологии и да се запази час.

# 236
мои познати ми препоръчаха ФМ в 22 г.с при Калчева,та взех да се замислям,някой ходел ли е при нея,аз до сега не съм я посещавала нито веднъж.

# 237
Много е вярно това, че на рецепцията не знаят нищо. Аз така откозах да си запиша час, след 5минути ми се обади една лекарка и с нея се разбрахме. През септември платих 120лв.за БХС+ФМ.

# 238
Преди три дни платих 126лв за БХС+ФМ, направи ми го др.Татарова след тричасово чакане. Имах час при Мануелян, но ми се обадиха, че няма да дойде, а изследването може да го направил всеки друг.
Днес вече си изтеглих от интернет резултатите.
Също се следя при Костова и ако знаех, че и тя прави ехографската част от БХС, нямаше да се замисля и да чакам толкова в Девата.

# 239
Момичета, аз си водих женската консултация и раждах при доктор Татарова, тя ми направи и БХС и съм изключително доволна и благодарна на д-р Татарова. А феталните морфологии ги правих при д-р Троянчев-и той е много добър и внимателен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт