МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 253
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, този въпрос мисля беше коментиран преди но не намирам темата, извинявам се за повторението, но колко дни след раждането беше добре да се прави цитонамазка и освен намазката, секрет за МБИ добре ли е да си пусна.  Hug

# 241
Момичета, този въпрос мисля беше коментиран преди но не намирам темата, извинявам се за повторението, но колко дни след раждането беше добре да се прави цитонамазка и освен намазката, секрет за МБИ добре ли е да си пусна.  Hug

Доколкото си спомням цитонамазката я правих около 5-ия месец след раждането. По правило май че до 6-я месец беше добре да се направи, дано не бъркам.

# 242
Искам да попитам при кой специалист сте правили фетална ехокардиография? В Св. София при д-р Шивач или при д-р Панайотова в ДМ?
В Света София при д-р Шивач, доволна съм.

# 243
От месец ноември д-р Иван Иванов стартира с гинекологични прегледи в МБАЛ „Дева Мария”
http://www.flagman.bg/article/89345

# 244
Благодаря ти, Ври  bouquet Виждам че прегледите при него ще са всеки понеделник и четвъртък. Ако някоя от мамите има  лични впечатления ще е полезно, ако сподели.  bouquet

# 245
  • Burgas, Bulgaria
Д-р Минчев спира ли да работи в ДМ ?

# 246
не не спира

# 247
не не спира

спира, спира и още как, както и всеки разумен лекар, разбрал каква измама е тази "болница"

# 248
писал е в профила си ,че спира в Света София и ,но продължава да води раждания в Дева Мария

https://www.facebook.com/drmiroslavminchev/

АГ Кабинет Д-р Мирослав Минчев Д-р Минчев продължава да води раждания в МБАЛ "Дева Мария".

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 11:32 от charlie

# 249
не не спира

спира, спира и още как, както и всеки разумен лекар, разбрал каква измама е тази "болница"
А каква измама е просвете ни,щом го пишете имате някакъв опит. Като работодатели са измамници или като специалисти? Или просто така си пишете?

# 250
Аз се следя при д-р Минчев и още като пусна страницата си във фб видях, че има нов кабинет. Тогава говорих с него и каза че ще преглежда по график, но няма да работи по каса поне до февруари месец, защото чак тогава щял да има договор. Какво означава сега това, че се местят бременните при същите условия? Ако няма договор с касата, то как ще пуска изследвания, как ще дава талони за прегледи при анестезиолози и кардиолози? Това възможно ли е, да не би да има някакви вратички. Питам за да знам дали да си остана при него или да се местя, защото ми остава още малко и тези неща са ми важни. Ако някоя знае нещо ще съм благодарна да сподели.

# 251
така е нормално да си задаваш тези въпроси,Slaven@_90 най-добре да се  говори с него  ,сигурно и други си задават тези въпроси .

# 252
Здравейте, момичета!

Ще споделите ли мнение за д-р Валентин Ирмов? Доколкото разбрах от съвсем скоро е в "Дева Мария".

п.с. И да се похваля с  EFP   Blush

# 253
Честито  Ice Queen  Hug Една лека бременност ти желая. А за д-р Ирмов, при него съм била само веднъж, инцидентно, просто моят лекар беше в отпуск. С добри впечатления останах - спокоен лекар и доста подробно обяснява.  Hug

# 254
Аз също съм с добри впечатления от д-р Ирмов. Спокоен, обяснява, отделя внимание, не претупва пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт