МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 102 776
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Еха, ново попълнение, браво дано да е добър специалист   bouquet

# 77
Честито и от мен за новото попълнение.  gerry_g1, добър специалист е, поне според думите на моя позната от София. Бъдещите мами от Бургас, които отидат при нея,  ще споделят мнение от първо лице.

# 78
  • Бургас
Браво на екипа извършил операцията! http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/9055

# 79
Момичета отнавна не ми е оставало време за форума. Живи и здрави да са новородените бебчета  Hug Честито за новото попълнение и за успешно извършената операция от проф. Владимиров   bouquet
Някой знае ли как става смяната на педиатър?

# 80
  • Пловдив
Момичета отнавна не ми е оставало време за форума. Живи и здрави да са новородените бебчета  Hug Честито за новото попълнение и за успешно извършената операция от проф. Владимиров   bouquet

Със заявление, което се взима от Здравната каса, попълва се и се носи при новоизбрания лекар.

# 81
Здравейте, имам колебание за лекар, при който да се запиша на женска консултация в "Света София". Основно се двоумя между д-р Татарова и д-р Ирмов. Бременността ми се води рискова, тъй като детето е заченато инвитро. Ще съм много благодарна да споделите мнение и впечатление, тъй като не съм посещавала никой от лекарите понастоящем преглеждащи в болницата.
Благодаря предварително за отговорите!

# 82
Здравей  Grinning
Аз също съм бременна след ин витро и то с близнаци. От 2 месеца се следя при Татарова след препоръка от близка акушерка която също работи в Девата. Много съм доволна и смятам тя да ми прави секциото. За другия лекар нищо нв мога да кажа но и за него съм чувала доста добри отзиви.
Късмет в избора и леко бременеене ти желая 😉

# 83

Със заявление, което се взима от Здравната каса, попълва се и се носи при новоизбрания лекар.

Благодаря ти, Горгона  Hug

# 84
Имам едно питане към мамите , които са раждали със секцио...
Имам определена дата за след 2 седмица и док ме посъветва да направя последния изследвания и консултациите с кардиолог и анестезиолог в един ден. Притеснява ме факта дали ще мога да свърша всичко в един ден. Трябва да пусна ПКК и още някакви изследвания , после да вляза при кардиолога, да ми направи ЕКГ и с готовите кръвни изследвания и изследванията от кардиолога да отида при анестезиолога ! При вас така ли беше ? Татарова не ми каза нищо такова , аз сама го прочетох в сайта на болницата...

# 85
Аз не ги правих в един ден. Не е и нужно. След като минеш кардиолог и имаш ПКК, си записваш час за анестезиолог.

# 86
При мен се пада да ги правя 2 дни преди секциото и затова се притеснявам... А прегледа при анестезиолог в какво се състои? И съответно ако може да ми кажете каква е цената на прегледите?

# 87
Запази си часове предварително щом знаеш кои дни ще си правиш консултациите. На мендоктора, при който си следих бременоста, ми даде направления и не съм плащала нищо.

# 88
Аз също не съм заплащала нищо. Не съм посещавала анестезиолога и кардиолога в един ден. Прегледа при анестезиолога се състоя в "попълване на въпросник"  Laughing задава въпроси, боледували ли сте от това, от онова, били ли сте под пълна упойка, общо взето само въпроси  Crossing Arms На мен дори не ми погледна останалите изследвания, нямало нужда. Обясни ми за видовете упойки, каза си личното мнение за всяка от тях и така  Rolling Eyes

# 89
Привет, момичета  Hug Има ли мами раждали при д-р Хубчев? И кого бихте препоръчали между него и д-р Минчев /старши/?

Общи условия

Активация на акаунт