МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 046
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета  Hug Има ли мами раждали при д-р Хубчев? И кого бихте препоръчали между него и д-р Минчев /старши/?

При д-р Хубчев не съм раждала, раждала съм при д-р Минчев. Раждането ми беше нормално, имах доверие на лекаря, избрах си го да ми води раждането тогава и бях спокойна. За секцио не знам как е д-р Минчев, но за д-р Хубчев съм чувала от приятелки, че операциите им са извършени перфектно от него.

# 91
Здравейте, момичета,
Кой лекар бихте ми препоръчали за хистероскопия- д-р Минчев или д-р Татарова?

# 92
Здравейте, момичета,
Кой лекар бихте ми препоръчали за хистероскопия- д-р Минчев или д-р Татарова?
И за двамата мога да кажа само хубави неща. Който и да избереш ще си в добри ръце  Hug

# 93
Момичета, остава ми малко до термина, а все още се колебая за епидуралната упойка, в случай че раждането тръгне нормално разбира се. Има ли мами, от пишещите тук, които са раждали с епидурална упойка? Какво ще ме посъветвате?  newsm78

# 94
Здравейте и от мен! Присъединявам се към gerry_g1 , защото октомври наближава и аз се чудя за упойката  Thinking

# 95
Здравейте, аз съм раждала с епидурална упойка. Много съм доволна. Нямах никакви проблеми и оплаквания.

# 96
Аз съм раждала с епидурална упойка и ако трябва да раждам отново пак бих избрала този вид анестезия. Имаше момичета в предродилна зала, които в началото не искаха упойка, после се превиваха от болка, искаха да им слагат, но беше късно. При мен също нямаше странични действия от упойката.

# 97
  • By the sea
Аз съм раждала с епидурална упойка и ако трябва да раждам отново пак бих избрала този вид анестезия.
Абсолютно! Peace Също никакви странични действия. Не се страхувайте, нищо не се усеща. Д-р Игнатов ми я поставя Mr. Green Heart Eyes

# 98
И двата пъти раждах в Девата нормално.
Първият път без никакви уппойки ,а вторият с епидурална.
Мн съм доволна,че я избрах ,бях леко скептично настроена ,но да с нея изпитах раждане без болка  Peace
Като уточня ,че първото ми раждане беше бързо и леко,това беше още повече.

# 99
Niana, за коя дата си? Ако се засечем да се запознаем.

# 100
Тоест упойката не е забавила процеса на раждане? Не ме притеснява поставянето, а това дали няма да възпрепятства самото раждане. Иначе Poli не разбрах кого  попита, но аз да си кажа че съм за 28ми октомври Simple Smile

# 101
Момичета, някоя знае ли как стои въпроса с разсроченото плащане на раждането. Видях, че има такава опция и ми стана интересно за колко месеца, по колко лева и т.т. Благодаря ви предварително.

# 102
Здравейте, момичета. Наистина ли не се усеща болка с епидуралната упойка? Съвсем в началото на бременността съм, но много ме е страх от самото раждане и затова искам секцио, но сега се замислям и за нормално с епидурална.
Искам да попитам нещо - аз ще искам придружител с мен. Виждам, че цената е 150лв, но задължителна ли е и индивидуалната стая, която е 1000лв?

# 103
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Наистина ли не се усеща болка с епидуралната упойка? Съвсем в началото на бременността съм, но много ме е страх от самото раждане и затова искам секцио, но сега се замислям и за нормално с епидурална.
Искам да попитам нещо - аз ще искам придружител с мен. Виждам, че цената е 150лв, но задължителна ли е и индивидуалната стая, която е 1000лв?

Ако не държиш да си сама в стаята, заедно с придружителя - не е задължителна.

# 104

Ако не държиш да си сама в стаята, заедно с придружителя - не е задължителна.

Аз не държа, но на останалите майки няма ли да им е некомфортно, още повече, че ще е мъж? По колко човека са в стая? Някоя от вас била ли е с придружител/съпруг/ ?

Общи условия

Активация на акаунт