МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 268
  • 786
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви, много!
Не познавам работата на доктора, но тъй като при мен има един рисков фактор и ще полудея вече от притеснение, записах първия възможен свободен час (без претенции кой ще е АГ) за деня, в който се прибирам в Бургас (на командировка съм сега).
Та така... Ще следя темата с интерес и удоволствие.

# 256
От мен също положително мнение за д-р Ирмов.Бях при него на профилактичен преглед-спокоен,обяснява,не претупва.
Ice queen,честито!

# 257
Ice queen, честито и от мен! Аз също съм доволна от д-р Ирмов. Няколко пъти съм ходила при него - спокоен, доста време ми отделяше, обясняваше подробно. 

# 258
Аз искам да питам вече раждалите мами дали освен 2та безплатни прегледа за бебчетата има има такива и за мамите ?

# 259
Здравейте, момичета, вчера моята кръстница, която е пациентка на д-р Минчев ми каза, че от 15 той отивал в Бургасмед и вече там щял да работи. Моля, ако имате някаква информация да я споделите.

# 260
До Ниана,

Освен двата прегледа за бебчето се полагат и за майката -сваляне на конци и един безплатен преглед до месец след раждането. Прегледите са в Дева Мария.

# 261
Благодаря за отговора  Peace
Явно съм изтървала срока от 1 месец но нищо здраве да е  Grinning

# 262
Някой знае ли, защо се плащат 200 лв за обезболяващи при раждане и това включва ли епидурална упойка или тя допълнително се плаща.  Всъщност какво покрива тази здравна каса като си плащаш всичко? Мерси

# 263
Някой знае ли, защо се плащат 200 лв за обезболяващи при раждане и това включва ли епидурална упойка или тя допълнително се плаща.  Всъщност какво покрива тази здравна каса като си плащаш всичко? Мерси
200 лв е Епидуралната упойка , може да си я заявиш предварително или да си поискаш по време на раждането ,ако не е мн напреднал процеса.
Ако раждаш без такава в системите добавят бусколизин,той не се заплаща. Но и необезболява кой знае колко  Peace

# 264
Здравейте, момичета!

Ще споделите ли мнение за д-р Валентин Ирмов? Доколкото разбрах от съвсем скоро е в "Дева Мария".

п.с. И да се похваля с  EFP   Blush

Аз си водя ЖК при него, много съм доволна. Отделя ми достатъчно време, обяснителен е, което на мен ми допада. Лека бременност ти желая  bouquet

# 265
Някой знае ли, защо се плащат 200 лв за обезболяващи при раждане и това включва ли епидурална упойка или тя допълнително се плаща.  Всъщност какво покрива тази здравна каса като си плащаш всичко? Мерси
200 лв е Епидуралната упойка , може да си я заявиш предварително или да си поискаш по време на раждането ,ако не е мн напреднал процеса.
Ако раждаш без такава в системите добавят бусколизин,той не се заплаща. Но и необезболява кой знае колко  Peace
А в пакета на раждане не влиза ли упойката и като съм по здр каса, защо трябва да плащаме за упойка? Тя не се ли прилага при необходимост?

# 266
А в пакета на раждане не влиза ли упойката и като съм по здр каса, защо трябва да плащаме за упойка? Тя не се ли прилага при необходимост?
Това е частна болница, в нея не само упойката, но и раждането се заплаща - нормалното е 350лв. В държавните болници май е безплатно. 

# 267
  • град-държава
Епидуралната упойка мисля, че се заплаща и в държавна болница.

# 268

В пакета влиза бусколина .
Епидурала е пожелание и е 200 лв. и отделно се плаща,анестизиолога седи при теб и постоянно наблюдава,мери кръвно и ако се нала пуска още дози. Във всички болници ,къдео се предлага такава анестезия се заплаща.

# 269
Здравейте,
извинявам се отсега ако не тук ми е мястото. Накратко ме интересува знае ли някой от вас дали в Дева Мария правят цветна снимка на тръбите и ориентировъчна цена. Просто от няколко месеца съм си навила на пръста, че искам да направя такава за мое успокоение или пък не.
Пак се извинявам, но никъде не можах да намеря подобна информация.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт