Любители на Котки Тема 96

• 35 196
  • 734
  •   2
Отговори
# 120
  • София
DreamComeTrue,
Честит рожден ден на Лъки!!! Heart Eyes

Да ви е жив, здрав и много да ви радва. Hug
И пускай повече снимчици. Wink

golden_dust, приеми съболезнованията ми. Praynig
Изживяла съм почти същото. Не беше лекарска грешка, а на малоумно решение на мъжа ми. Cry

Danyella, не се сърди на момичетата. Писала си в момент на екстремно напрежение. И не всичко е ясно. Peace
Това, което според мен ги е подразнило е, че си писала какво ще правиш с Аморе като забременееш. Тези неща се коментират с партньора, преди да вземеш коте. Peace
Два пъти съм писала какво се прави при разстройство. Сега ще потърся рецептата и ще пиша.

Ето я рецептата:

За разстройството и срещу дехидратация той ми даде следната рецепта:
В 1 литър вода се сваряват 2 супени лъжици ориз, като омекне се изважда, а във водата като изстине се разбива 1 белтък на "кокоше яйце", добавя се 1 ампула 5 мл. витамин Ц и по 1 малка кафяна лъжичка захар и сол. Разбърква се и се дава. Ако не иска - с лъжичка или спринцовка.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 21:40 от MayyaI

# 121
Това е хранително чревно разстройство. Вет каза, че няма някакви фатални проблеми. С котето всичко е ок.
Мислех си и се надявах да е точно това! Браво на Аморето, нищо му няма newsm44

# 122
Циндил - Пиндил Да. Днес вет каза,че няма нищо притеснително и че е от млякото. Аморе няма температура и е много добре. Яде по 1/4 специален пастет за изчистване и затягане и вода. Забрани ми да му давам каквото и да било друго. До утре ще е кукуряче.
Дори и да забременея не ми се разделя с него. Ако се наложи ще го оставя при майка ми за известно време и после ще си го взема, защото нали трябва да не се занимавам с почистването на тоалетната, а няма кой друг. ММ хич не го слагам в сметките. Това е причината. А за сега Аморето е ок. Днес повече спи,но сигурно му е от инжекциите Simple Smile

# 123
  • София
Скрит текст:
DreamComeTrue,
Честит рожден ден на Лъки!!! Heart Eyes

Да ви е жив, здрав и много да ви радва. Hug
И пускай повече снимчици. Wink

golden_dust, приеми съболезнованията ми. Praynig
Изживяла съм почти същото. Не беше лекарска грешка, а на малоумно решение на мъжа ми. Cry

Danyella, не се сърди на момичетата. Писала си в момент на екстремно напрежение. И не всичко е ясно. Peace
Това, което според мен ги е подразнило е, че си писала какво ще правиш с Аморе като забременееш. Тези неща се коментират с партньора, преди да вземеш коте. Peace
Два пъти съм писала какво се прави при разстройство. Сега ще потърся рецептата и ще пиша.

Ето я рецептата:

За разстройството и срещу дехидратация той ми даде следната рецепта:
В 1 литър вода се сваряват 2 супени лъжици ориз, като омекне се изважда, а във водата като изстине се разбива 1 белтък на "кокоше яйце", добавя се 1 ампула 5 мл. витамин Ц и по 1 малка кафяна лъжичка захар и сол. Разбърква се и се дава. Ако не иска - с лъжичка или спринцовка.

Е, то какво да не се сърдя?!...то не беше критика, нападки, чудесии....та накрая чета, че съм била дала 500лв за котето, та "обич" и "грижа" в кавички, та "горкото дано си има късмет" ,та какви ли не още глупости. Открит човек съм и това, което ти пиша открито в темата го пиша само за теб, а не за да получавам аплодисментите на другите, как съм те нападнала и да ги чакам и те да те сдъвчат като чакали, както се получи с мен и въпросните. Днес като прочетох всичко изписано по моя "тъп" адрес се почувствах като на първа станица в жълтата преса.
Преписвам си рецептата и ти благодаря наистина!

Няма за какво.
Имаше критики, ама и към мен е имало когато на шега написах, че бия моята. Цял форум знае моята фраза "бой, бой, бой и после строг тъмничен затвор". Отначало се хващаха, после, стана шега. Wink

И понеже днес е 40-я ден от раздялата ми с Маци-Златина, ще ви пусна една снимка от септември миналата година, когато тръгвах на море.

# 124
Майа, аз нали се фръцнах и спрях да пиша, та съм пропуснала какво се е случило. За мен е истинска изненада. Нямам думи. Съжалявам.  Confused

# 125
Тук всички сме събрани поради една причина - любовта ни към животните , и тъй като не понасяме някое животинче да страда заради човешка небрежност или незнание, понякога сме по-остри в коментарите . Не го приемай толкова навътре , ние мислим за доброто на Аморето всички . А тоалетната му вероятно можеш да я чистиш с ръкавици и маска ако някой ден се наложи и няма кой .

# 126
  • София
Майа, аз нали се фръцнах и спрях да пиша, та съм пропуснала какво се е случило. За мен е истинска изненада. Нямам думи. Съжалявам.  Confused

Благодаря! Heart Eyes

# 127
Първата си бременност изкарах след дворната котка, по-скоро тя я изкара върху мен.
Освен хапче за обезпаразитяване и фактът, че зимата спеше в предверието на къщата, си беше чист уличник. Такива змии ловеше това коте.

# 128
MayyaI много сладка муцунчица е.
Съжалявам  много!  Sad

# 129
  • София
MayyaI много сладка муцунчица е.
Съжалявам  много!  Sad

Както написах и преди аз си я обичам по същия начин.
Благодаря. Hug

# 130
Тук всички сме събрани поради една причина - любовта ни към животните , и тъй като не понасяме някое животинче да страда заради човешка небрежност или незнание, понякога сме по-остри в коментарите . Не го приемай толкова навътре , ние мислим за доброто на Аморето всички . А тоалетната му вероятно можеш да я чистиш с ръкавици и маска ако някой ден се наложи и няма кой .
Съгласна съм за критиките, но да не ми се приписват и изопачават думите. Все пак от мухата слон да стане не е нужно.
Знам, че сте загрижени за Аморето, защото бях притеснена за него та си излях чувствата тук, за това и вас ви притесних. А за Амотето вече може да сме спокойни. Всичко с него е наред.
Гледам го като писано яйце Simple Smile
Бъдете спокойни и вие Simple Smile

# 131
Нищо не се изопачава, котето си го купила, сама каза, за точно каква сума не е важно, но не е 20 лв.. Сама каза, че как си щяла да го махаш, като си забременеела. Това дали ще го дадеш на майка ти, или ще го хвърлиш, никой тук няма кристална топка да знае, ти казваш МАХАМ. Сама си противоречиш,, хем така хем иначе, сега и обиди и как за моя пост точно се захапа.

# 132
Липсва ни Маци-Златинка и всички душички, които вече не са с нас. Дано да са на по-хубаво място Cry

# 133
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Даниела, радвам се, че си завела Аморето на чичо доктор и най-вече се радвам, че не е нещо страховито и сладкишът ще се оправи. Grinning Peace

И не се сърди, но почти ежедневно се сблъскваме с някой случай на безумно незнание и абсолютно безотговорно и безхаберно отношение към животинките, та затова се правят и по-остри изказвания.
В крайна сметка е важно, че ни послуша и заведе сладкия пухчо на лекар. Сложил му е две инжекции, значи все пак нямаше да мине без лечение. След 8 дни сте на контролен преглед - добре. Но това с ваксината ...  Thinking Каква ваксина иска да му сложи? Дали не е още малък за ваксина, и дали след 8 дни ще е достатъчно здрав за ваксиниране? Като отидете разпитвай много! Хич не обичат да ги разпитват, но това си е твоето коте, твоето бебче и си в правото си да разпитваш за абсолютно всичко. Аз през годините не съм си ваксинирала котараците, но те бяха само апартаментни, без никакви излизания навън и без досег с други животни излизащи навън. Томас, който гледам в момента не е мой и има всички ваксини защото, макар да не излиза навън, е отрасъл с кучета. Живи и здрави, пак ще го съберат със "сестра му" Тара - джак ръсел териерка. Същото е и с котката на дъщеря ми - Ханибал (канибалчето  Mr. Green), която живее с кучката Лиска. Няма как да няма ваксини в тези варианти.  Peace

Стискам палци на мъника  Heart Eyes Hug и се научи да слагаш снимки, че е много пухен и сладък, да му се радваме тука. Hug Peace

Майче  Hug Hug

# 134
  • София
addicted2U

profi_1

Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт