Добра вечер!
Едва сега успях да седна и да прочета

Мони Браво!!!
Смърфи - ние никога не сме правили нещо с амонячна сода. Курабиите, които мама нарича "войнишки" ги правим по тази рецепта http://www.supichka.com/2011/12/blog-post_13.html
У дома много се тачат.
За рибките - в Бг съм гледала много лежерно гупи - вода направо от чешмата
обаче те си се размножаваха, че доста трудно намирах на кого да раздавам - в един момент аквариума стана малък... Тук преди да ни продадат рибките искаха аквариума да е готов и да занесем вода от него за анализ....Правим уж всичко както трябва, но живеят само неонките и сомчетата - взехме гупи, но не оцеляха, въпреки, че уж могат да живеят заедно...Луда работа. Ние решихме и направихме разширяване на бизнеса...стана лудница, с малкия ходя и по отворени дни в училища, че до 31.10 трябва да сме си избрали училище за догодина...Имаме разминавания...Уж се подготвя за изпит в селективно училище, но настоява да е в кварталното с приятелите си....
Кучо като го взехме беше 1,5кг, а сега е вече 6кг - и с него се занимавам...Вчера ходихме до Шотландия - последната част от пътуването беше кошмарно - днес /там където ходихме/ има квалификации за олимпиадата по конен спорт, че и кралицата е там....такъв трафик...., а ние смятахме, че ще ни остане време да посетим роднината в Лох Нес...обаче остава за следващ път. Поне свършихме работата за която бяхме тръгнали.
Мисля, че вече нещата се канализираха и ще си имам моето свободно време...
Спокойна вечер ви желая

Нещо не можем да се разберем с нея, а книжката с инструкциите никой не я знае къде е. Съответно в нета не мога да намеря упътване за точния модел и си карам само на една програма по мое усмотрение, а понякога даже и тя дава грешка. Ох 
Аз се чудех къде остана, а то какво било
, но си ми невидим , но постоянен треньор, да знаеш
/ не изпитвам нужда. Обаче майка има една печка, на която от много миене всички надписи са заличени и търсих в нета manual /сиреч наръчник/ за въпросната печка/марка+сериен номер, който е изписан отзад/ и открих - пробвай - чичко гугъл ще ти преведе без значение езика.