Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тук съм!
Започва новата учебна година. Моите петокласничка и шестокласничка са готови и развълнувани. Да е успешна за всички ученици, родители и учители!

Смърфи, гледай бързо да се оправяш!
Вио, как можа да гледаш миялната тол
коз време, без да я ползваш!? Станахте ли приятелки вече?
Ма ко, и вие утре ученици, а? Успех!
 Приеха новия закон за образование и бъдещето на помощните училища е неясно, щели да ги преобразуват, бля бля, нямам вяра на тъпите им закони, никаква. Каквото-такова. Стискайте палци да не ни закрият училището!

Люска, къде се губиш2
Марчето сериозно залипсва и тя, дано е добре!

Спокойна вечер, дами!

# 436
Деборана - аз по принцип си ям доволно количество ябълки, че и без това са от малкото разрешени плодове. Ама ги ям точно с кората и семките, оставям само дръжката.  Peace Hug

Валенце - дано не ви закрият училището! Praynig Тези хора акъл имат ли? #2gunfire Как не приеха един път завинаги читав закон за образованието и да се приключи. То се мине, не мине някой друг месец и пак промени, пак чудеса. Подлудиха хората... ooooh!

Честит първи учебен ден на учениците утре! И на учителите! Да е ползотворна и успешна новата учебна година!

# 437
Добра вечер   bouquet
Deborana в този случай не ти върши работа малката!
Смърфи трябва да увеличиш пикниците, за да не реагира организма така!!!! Бързо оздравяване   bouquet
Вале четох... поредната тъпотия...незрящи и с увреден слух да си имат училища и да не ги "интегрират", а да "интегрират" в "нормални" училища децата с умствена изостаналост..... Трябва да си голям капацитет, за да вземеш такова решение...... Искренно се надявам да си разберат навреме грешката!!!
Дами, Стади, Джейми   bouquet  bouquet  bouquet
Спокойни сънища на всички ученици и мами преди старта утре   bouquet

# 438
  • София
Лейди, въобще не се и надявам. Ама грам. Простотията ходи по хората и най-вече по политиците. Сори, ама това е положението.
Не си го слагам на сърце, тамън се закрепих откъм нерви, айде нЕма нужда пак да изпадам в дупка. Ще видим какво ще стане и тогава ще се тревожа.

# 439
  • при късмета
Вале, четох те във фейса. Не знам какво да ти кажа, не са добре тези хора. Дано ви устройват промените.
Смърфи, оправя се
Deborana, сега се зачетох, че търсиш печка. Ако си от София отиди в РУМ Кремиковци. Имат голямо разнообразие (поне имаха до преди 2-3 години). Аз от там си взех нашата. И понеже търсех голяма, все като ми харесаше някоя се оказваше 50см. ширина. Даже до тогава си мислех, че стандарта за всичката бяла техника е 60, а се оказа, че стандарта е 2 размера 50 и 60см. За ширина говорим. Аз търсех комбинирана газ и ток с възможно най-широката фурна и от обикаляне по всякакви вериги накрая там намерих.
Вио, Калинче  Hug

На всички и малки и големи, тръгващи на училище спорна, ползотворна и забавна учебна година!

Ста ди, на теб успех на новото място
Дами, ти отдавна не си писала, имахте си някакви проблеми, дано са минали и спокойно да започнеш годината

Писе и ти не си се мяркала да кажеш какво стана с докторите
Тити, пиши и ти, отдавна те няма. Как са децата?

Люска, Марче, изобщо всички липсващи, хайде завръщайте се! Дойде септември, влизаме в нормален ритъм и да пием кафе тук сутрин.

# 440
Ха, как го каза само - "кафето сутрин"! Ами бирата вечер, питам аз? М? Идвайте, отчитайте се, и да си влизаме в нормален режим, че нещо много я изоставихме темичката  Naughty
Вале, много съжалявам. Четох те и аз във Фейса, и още тогава като те прочетох мигах на парцали  Shocked Тия хора грам акъл нямат, категорично! Егати неадекватната шайка дето ни управлява значи!
Смърфче, а бе и на мен не ми трябват много програми, ама има. И ми е интересно. Ето сега съм я пуснала на програма "Био", любопитно ми е какво точно е "биото". И струва ли си. И още - бих искала да знам колко вода и ток ми харчи, че на този етап ми е важно. И как да я пълня, по много ли, по малко ли, че е от големите и някой път не се напълва.....Ей такива нещица. А пък собствениците и те знаят колкото мен - те са абсолютни шматки нередовни, тъй че им е простено  hahaha Пък и са я ползвали много малко - направиха си ремонта и се изнесоха за Норвегия, ей на това му викам аз луда работа. Както и да е де, ще свикнем с една друга, даже подозирам, че ще се залюбим силно, ама да видим  hahaha
Деборана, благодаря ти, мила, ама някак си не върви да звънна и да кажа "А бе имам тук една съдомиялна, ама не знам на коя програма да я пускам, ще ми помогнете ли?"  hahaha

# 441
Вио дай модела на машината и ще намерим нещо за нея  hahaha Те това е дето аз открих без да знам модела
11 програми за миене:

1   Деликатно миене е предназначена за миене незабавно след като съдовете са използвани, както и за измиване на деликатни съдове.
 2   Програма за стъкло е специална програма предназначена за миене на стъклени съдове.           3    Интензивно миене ще се справи със силно замърсени съдове и засъхналите остатъци от храна по тях.
 4   Супер програма с предварително измиване с топла вода е предназначена за отстраняване на засъхнали остатъци от храна и много силно замърсени съдове.
 5   Био програма  на 55°C е предназначена за миене на нормално замърсени съдове.
 6   Еко програма на 50 °C е предназначена за миене на умерено замърсени съдове веднага след като са използвани.
  7  Бърза интензивна програма работи интензивно, за да измие съдовете с 30% по-бързо от обикновените интензивни програми.
 8  Бърза програма завършва без изсушаване, позволявайки Ви да използвате съдовете по-рано.
 9  Накисване предотвратява засъхването на остатъците от храна върху съдовете, когато те няма да се измиват веднага след използване.
10    Изплакване и сушене е програма за освежаване на съдове които не са били използвани известно време.
11    Програма Хигиена има допълнително студено изплакване преди горещото изплакване на 70°C , за да дезинфекцира перфектно съдовете.

# 442
Привет! От събота сутринта съм бясна. Тръгнах да излизам с колата, отключих, седнах и...потънах до глезените във вода. Такъв порой беше, но ако имахме нормална канализация, едва ли щях да отводнявам три дена колата. Днес я водих на сервиз, трета вечер ще е с духалката на отворени прозорци, дано някой не си я хареса.
Искам да поздравя учениците с утрешния пъври учебен ден и да им пожелая успехи. На нашите учителки също!

# 443
  • при късмета
Ха, как го каза само - "кафето сутрин"! Ами бирата вечер, питам аз? М? 
Упс  Embarassed поправям се

Леле Мушкатова, какъв е бил този потоп, че да ви се наводни колата  Shocked

# 444
Мушкат, напълно те разбирам - и тук такъв порой се изля, не съм виждала толкова дъжд от години  Shocked Дано да няма сериозни поражения, пък и след толкова духане, таковата.......  hahaha (Нали не се обиждаш?)
Ма ко, наздраве  Wink
Лейдибърд, ти направо ми скри шапката! Ако ти кажа от колко време ровя в нета, и никъде не намерих така систематизирана информация  ooooh! Сега остава да си разгадая по картинките на програматора коя картинка на какво отговаря, и съм пушка. Щото чукча читател, ама те картинки нарисували хората, ко да прайш  hahaha

# 445
Добро утро мацки  bouquet.Честит първи учебен ден на всички Ви които имате ученици,да им върви по вода и да имат много успех в училище.

# 446
Честит 15 септември на всички ученици и учители!!!  bouquet
Добро утро момичета,прочетох ви снощи късно,обаче толкова уморена бях ,че едвам стоях.
Ама кой ми е виновен като се захванах да свърша сто неща.Свеки даде патладжани един чувал и аз бях решила да правя салата с чушки и патладжан та купихме с мъжо 15 кг чушки и ги изчистих,той ги изпече ,аз във фурната патладжана и така .Вечерта реших ,че има време до като се стъмни и нарязах  дозата ,направих маринатата и се напълни в бурканите.Той ги завари та чак до 21ч седнахме да вечеряме.Сутринта и колата направи проблем-копчето за газта  нещо се развали и вместо на газ на бензин беше ,та рано тичахме по майстори да я видят.Оказаха се разместени кабели и се разминахме с малко. ooooh! От 13ч до 21 се мотахме с чушките и вечерта от умора не можах  да спя ,тая сутрин рано ,рано станахме.
А за лекарите мина всичко  успешно и там обаче отиде един ден чакане,но сега поне вече съм спокойна.
Надявам се от днес вече да съм редовна в темата.
И да се похваля-вчера групата ни където плета получи награда.Ето и снимки от награждаването.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.400350523508307.107374 … 218952&type=3
За дъжда ,който валя беше си страшно,добре че не ми се налагаше да излизаме та в къщи само слушах как вали.Обаче двора беше на другия ден в локви,но като гледах новините ми беше жал .
Сега ви пожелавам един спокоен ден изпълнен с много емоции! Hug

# 447
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
При нас лудницата е пълна. Големият тръгна вчера на училище и моето шофиране напред назад и ставането рано започнаха с пълна сила. Другата седмица почва и малкото и довечера имам да надписвам пособия и да планирам как точно ще успея да ги взимам в дните в които свършват по едно и също време  ooooh! Супер крива и изнервена съм и почнах да си пия по едно валерианче всяка сутрин..
Вио, за миялната - еко програмите са с по малко вода и по ниска температура. За тенджери и тави не стават според мен. По принцип е добре да я пълниш цялата за да ти е по икономично. Като цяло разхода за вода би трябвало да ти намалее, защото хабят много по малко вода, отколкото изтича, докато миеш на ръка. Нямам идея колко ток харчат, но не е много. Аз без миялна не мога да живея Simple Smile
Успешна учебна година на всички деца и учители в темата!

# 448
Добро утро и честит празник на всички   bouquet
Мони, благодаря  Hug Ще го имам предвид, като я ползвам тая пуста съдомиялна  Crazy

# 449
  • Великобритания
Честит 15-ти септември момичета .. аз нямам ученик все още , но ми е едно такова сантиментално .. ехх хубаво си беше едно време на училище , ама вече няма ..сега само грижи , тревоги и ейй такива работи Simple Smile
ние бяхме болни всичките , и тати и аз и бебето , ние го изкарахме по лесно , ама Ния го изкара доста тежко ..от сополки не можеше да спи , да яде ..а бе грипа не е за бебета ..
при нас вали супер дъжд, някъв Хенри чак от тропиците е дошъл тук да вилнее .. пуу два дена не е спряло
усмихвайте се дами и до по-късно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт