Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • при късмета
Ние се прибрахме. На тази възраст им е дълга програмата на откриването, едва издържаха децата.
Видя си стаята (той беше с мен и на родителската, още тогава я видя) и си взехме учебниците.
За сега и на двамата ни харесва учителката. Значително по-малко деца ще са отколкото в градината. И двете ги отчитам като плюс.
Сега е дал зор за някакви стикита, та тръгваме към Лидл, че му ги обещах за първия учебен ден.
Мими, оправяйте се
Мони, далеч ли са децата едно от друго?
Дано ви е минал добре първия учебен ден  Hug

# 451
  • Germany

Мони, далеч ли са децата едно от друго?

10 км., около 20мин с колата. Малкото си е в нашия град, а големият в Хайделберг. Утре ще отиде баща му, а от другата седмица ще пробваме на нещо като занималня, която имат точно в сряда. Страх ме е да го оставя да чака там, защото училището му е в центъра и лудницата е голяма...

# 452
Момичета, Нова съм и не знам какъв ви е тук редът и дано не пренебрегвам някого,

Вио - не смятам, че е неудобно да питаш, питала съм, мен са питали и пр., светът е взаимосвързан. Надявах се да знаят, т.к. имат опит с посещения в различни домове с различни машини, а и самите машини имат принципи и алгоритми.
Валенце,
Господ сили да ти дава да се справяш, а  браво за това, че си пооправила нервите. С разпределението на дечицата се занимават не професионалисти, а администратори и това е проблемът.
Смърфи,
Вади масло от чаено дърво ако не помогнат ябълките. Ако не знаеш как се взима да ти кажа. Има тук и един супер горчив китайски чай ( едно листо е за цял чайник) и успявам да пийна така като ме затапят болки и хреми и пр.
Ма ко и Лейди, Мерси много за съветите, имам няколко дни още и трябва да купувам.

На всички - лека вечер, че отивам да правя кьопоолу Simple Smile

# 453
Вио - не смятам, че е неудобно да питаш, питала съм, мен са питали и пр., светът е взаимосвързан. Надявах се да знаят, т.к. имат опит с посещения в различни домове с различни машини, а и самите машини имат принципи и алгоритми.
така като ме затапят болки и хреми и пр.
Деборана, още веднъж ти благодаря, мила   bouquet Ще се помъча още малко сама, и после ако се наложи ще звъня да питам. Ама от вчера насам, откакто Лейдибърд ми "снесе" така систематизирана информацията, имам значително просветление   bowuu Ми индианец, ко да прайш. Свикнало да мие на ръка, пък сега ей на - има съдомиялна, налага се да я ползва. Съдба  Whistling  hahaha
Ай наздраве!

# 454
Наздраве!
Мен сутринта мама-та не ме допусна....
Да ви е честит първия учебен ден   bouquet
Ма ко първолаци ли сте?
Писенце  Heart Eyes Браво за наградата!!!
Деборана   bouquet какво пренебрегване бе жена?!? Тук сме за да се забавляваме и да си помагаме! Нацупени "кифли" нЕма  Joy
Хортензия  Hug и при нас вали, но постоянно, бавно и напоително  Joy Вече съм с гумените ботуши....
Светли  wavey
Мими  дават дъжда да поспре за събота и неделя  Joy
Мони  Hug ще се напаснат нещата! При нас началните и средните училища са с половин час разлика в започването и свършването - точно, за да се избегнат тези проблеми, а и ако децата учат в квартала - големите да прибират малките.
Вио за разхода на съдомиялната ориентировъчно 
Скрит текст:
- peжим Интeнзивeн 70 гpaдyca, 70-80 минyти, 1.5 - 1.7 ĸилoвaтa, 18-20 литpa вoдa
- peжим Cтaндapтeн 65 гpaдyca, 85-90 минyти, 1.1 - 1.3 ĸилoвaтa, 15-17 литpa вoдa
- peжим Биo 50 гpaдyca, 160-170 минyти, 0.75 - 0.8 ĸилoвaтa, 12-13 литpa вoдa
- peжим Cĸopocтeн 60 гpaдyca, 25-30 минyти, 0.7 - 0.8 ĸилoвaтa, 7-8 литpa вoдa
Аз тъкмо понагласих нещата с организацията и....от футболния клуб на малкия се обадиха /ние тази седмица не ходихме на мача/, че в неделя нашия отбор е паднал 13:0  hahaha и за да не изпаднем в Б групата на селската лига  Joy увеличават тренировките  ooooh! та сега всеки вторник сме на тренировка 18,30-19,30 часа. Направо започва да ми се проваля режима - малкия си ляга в 20,30  Joy
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 455
Лейдибърд, Убичам Тъ, ша знайш  hahaha Сега остава да намеря тоз скоростен режим кой е, и съм пушка.
П.П. Био - то не ми харесва как мие - за втори път пробвах вчера, не става, тц!  Naughty
П.П. 2 - Питам мм току - що "Един киловат много ли е?" (от далеч го подготвям  Joy ), и той ми отговаря: "1000 вата"  #2gunfire Инженер бе, инженер!

# 456
  • при късмета
Добро утро!
Люси, честит имен ден! Да си жива и здрава, много обичана и спокойствие и лежерни дни ти пожелавам  Hug

Калинче, в предучилищна е шефа, не е в 1 клас. Ама мястото ни е ново
Да дръпне отбора напред ви пожелавам

Оставих шефа, заедно с багажа (като от преселение  hahaha) и пак ми е притеснено  ooooh! От ялсата за трети път сме за първи ден някъде. Първо яслата, после нова градина за 1ва група, сега ново място за последната. Догодина същото с първи клас  ooooh!
Някои имат тези притеснение само за яслата и си решават проблема чек до училище, ама ние не сме от тях.
Още повече, че си е вкъщи от 30 май и сега ми е търсене.
Само до обяд ще е и какво ще успявам да свърша за 3 часа не знам. Ще се организираме някак за 1 година.

Хубав ден прекрасни  Hug

# 457
Добро утро и от мен!
Люска, честит празник, да ти е живо името!   bouquet
Ма ко, да свикнете бързо и двамата  Hug
Днес 3 приятелки изявиха желание да дойдат на гости да се видим, и след малко ги чакам на кафе. После имам малко излизане с Дея, а готвенето ще го оставя за следобед. Мисля едни тиквички с ориз да спретна, че Ванко от 10 дни само ориз си поръчва, ама все не мога да измисля как да му го направя  ooooh!
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 458
  • Великобритания
Здравейте дами .. аз като едно зомби се наливам с кафе и се надявам да се разсъня ..
заспивам си като пич към 11 , и се събуждам към 4 .. и така си откарвам до 6 като се събуди бебето да яде .. това вече почти седмица и ще ме докара до няква истерия скоро време .. усещам как агресията започва да ме завзема  #2gunfire
 добре че ММ е на работа почти постоянно , че иначе щеше да го обира той
Лейди - какви гумени ботушки носиш .. аз пробах вече повече от 20 модела - а бе нещо на краката ми не е наред сигурно , но нито едни не са ми удобни - все нещо на петата отзад не ми пасва ..
Ма ко харесва ли му на шефа
аз отивам да готвя на дребчо че след малко ще стане и ще иска пюренцето си Simple Smile

# 459
Добър ден   bouquet
Ма ко ще навикнеш на организацията - и аз имам малко време докато кратун е на училище... На Шефа харесва ли му в училището? Какъв ден е днес и кой има имен ден?
Вио  hahaha Имам приятелка, на която м е електроинДжинер - трябвало да сложи нов полилей...така объркал кабелите, та тя си извика електротехник  hahaha Дет се вика - всеки си разбира от занаята...та и ти - питай някой от енергото  Joy
Мими гумените ботуши си купувам от M&M direct, Hunter са, но винаги слагам качествени стелки. Не съм слагала без стелки и не знам дали са удобни без тях.  Аз вървя много и постоянно с тях - живея на село  Joy Предполагам за градски условия не си струва инвестицията... Ти си знаеш.
Аз оправих къщата, наготвих пилешка супа и мариновах скара, вече съм на кафето преди ад хукна за малкия и от там да го водя на уроци по китара...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 460
  • София
Благодаря момичета!

Ако не сте вие, нямаше и да се сетя за именния си ден. Wink

Честито на всички ученици! Леко да ви е ученето!

Извинявам се, че не пиша... не мога, не ми се споделя... Добре, че е училището, че почти от 1 месец не съм излизала на вън...

Хубав ден на всички! Щом имам имен ден, сега ще пийна нещичко... сама, че нямам компания...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 15:46 от luss

# 461
  • Germany
Люси, честит имен ден! Бъди здрава и всички около теб!   bouquet

# 462
Люси-Честит имен ден,здраве и пак здраве ще ти пожелая!!!  bouquet Hug
Горе главата и идвай при нас,поне малко да ти олекне,колкото е човек сам по-зле  става като остане сам с мислите си.
Как са днес учениците?Доволни или не.
Калинка хайде покажи го това чудо дето за месец е качил толкова кг. Laughing
А за мача стягайте се ,не може да падате без гол. Wink
Аз не знам дали съм се похвалила ама Тонка си има две котенца и вече шетат ,опасни маймунки са станали.Днес правят месец,хм и май имам повод  да черпя и аз? newsm78
След малко като станат баничките,харесах си тези дни една рецепта от нета-с готови кори е ,но има и мая вътре,та да видим какво ще стане. Thinking
Оставям ви сега,да не ядем изгорели банички. hahaha

# 463
Момичета здравейте.Вио споко бе мила,ще се разберете със съдомиялната,няма да и се даваш,нали е затова да мие вместо теб.Хубав ден на всички Ви  Hug

# 464
  • при късмета
Привет!
Шефа днес е много доволен от училището. Има си познато дете в класа и с него е на един чин. Играха и след училище малко. Каза, че много занимания правили и било малко времето за игра. Изобщо не отчита факта, че са там само 3 часа и половина, като се и хранят в това време.
Каза, че му харесва повече от градината. Дано продължава така.
Пак ходихме до лидл за пусти стикита, че ме умори  ooooh!
Имам молба, който пазарува в лидл и не му трябват да казва. Дават се безплатно на всеки 15лв. сметка по едно.
Аз почти не пазарувам там и много малко техни продукти ползвам, че ми е много далеч. Ама вчера ходих, поне си взех спални комплекти, а днес луковици. Не знам къде ще ги садя, какво ще ги правя и дали ще тръгнат догодина, но едни бели цветенца много ми харесаха, а са в комплект с луковици за зюмбюли, лалета и нарциси. Всички бели.
Люска, наздраве  Hug Петьо радва ли се, че пак е на училище или си иска ваканцията?

Общи условия

Активация на акаунт