Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ма ко, ще видя какво мога да направя за Шефа  Wink Преди време пак раздаваха от тия стикита и бяхме насъбрали десетина, обаче децата ги попиляха. Ще видя в свекърва ми какво е останало, и без друго имам ходене натам, и ако има оцелели, ще ти ги изпратя. Голяма мания са, децата преди бяха луднали по тях  ooooh!
Лейдибърд, днес е Вяра, Надежда и Любов. Обаче сега погледнах, ние май сме в грешка - в нета пише, че въпросният празник се чества на 17 септември  newsm78 Люс, ако сме объркали, извинявай! Утре пак ще ти честитим, а пък ти пак ще черпиш, няма как  Party

# 466
Привет! Днес по-късно заминаваме за Панама, така че мога да изчезна за някой друг ден. Не знам ще имам ли нет и какъв ще бъде.
Иначе вчера бях на контролен преглед. Нещата вървят добре, даже лекарката искаше да спирам лекарството, но говорих със свекърва ми и това лечение е за поне една година. Така или иначе съм на минималната доза и ще го продължа до следващия контролен преглед след 4 месеца.

Люси, правилно ти е казала Писето. На сам човек мислите са много по-страшни. Каквито и да са нещата, ние сме тук!

И едно наздраве от мен! Жива и здрава да си!

Вио - съдомиялната от най-големите ли е? Пускай я поне като е 2/3 пълна. Ще харчи някакъв ток, ама няма да е нещо фрапантно. Особено ако я пускаш един път на два дни, след като за един не можеш да я напълниш.  Peace

Отивам да дооправям багажа. За 4 дни напълних един куфар, ама има още неща... ooooh!

# 467
  • при късмета
Днес празнуват Людмила и Людмил
http://calendar.dir.bg/inner.php?eid=10466
Вяра, Надежда и Любов е утре, имен ден има и София
Вио, тези стикита са нова серия. Има една подводница-кутия и всяко е нарисувано и си има място и име  ooooh! Предишните са от стара серия. Сегашните сигурно и Ванко ще ги събира, така, че прецени. Благодаря ти иначе, ако със старите не играе и ги откриеш шефа ще им се радва и на тях. Много играе с фигури и като открие нови е голяма радост.
Мислех, че ще можеш и да ги купуваш отделно, както стикерите в Блиа, ама не, само със сметката

Смърфи, лек път и хубаво да си изкарате

# 468
Ма ко,и аз пазарувам в Лидъл,на нас Стикита не ни трябват,че Светли всичко слага в устата и ни е страх да му ги даваме,че са много дребни.Вече имам едно мисля, че до началото на другият   месеца ще мога да му събера 5-6 и да ти ги изпратя както ти е удобно на теб по пощата или с Еконт,че доставката е по-евтина.А иначе стикитата са 24 и ще ги дават до 15.10.

# 469
  • Великобритания

айде момичета , грабвайте по чашка докато има и да почва приказката .. аз съм се загледала в сериала по бтв , а ММ прави крилца .. така че ще облизвам пръсти после Simple Smile Simple Smile
Лейди разгледах ги и си харесах едни червени Хънтърки , но не смея да поръчам , без да пробвам .. ще обикалям магазините около нас и ще продължавам да пробвам наред хихиих  Shocked

# 470
  • при късмета
Светли, благодаря ти  Hug Много са дребни наистина. Ще ти пиша на лични

# 471
Хайде да ви почерпя с баничките,станаха добре.
Скрит текст:

Ма ко имаш едно от мен,оня ден едно ми дадоха.Ще знам като пазаря да ги събирам.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 21:30 от pisenxeto

# 472
  • при късмета
Писе, и на теб благодаря!  Hug Ще ти пратя пак адреса
Баницата е станала много хубаво. Да нацелуваш месечковците, много са сладки

# 473
  • София
Люска, честит празник! Жива и здрава да си!

Чета ви и ви се радвама, обаче още не мога да вляза в час с новата учебна година. Тия дни ще пиша по-дълго.

# 474
Ма ко, не знаех, че сега има нова версия на въпросните стикита. Какво ли не измислят значи  ooooh! Нищо де, ако пазаруваме в Лидл, ще те имам предвид. А от старите ако намеря нещо останало - ваше е, само да ги изнамеря  ooooh!
Смърфи, весело изкарване в Панама  Hug
Мими, страхотни коктейли, мерси  Hug
Писе, баницата изглежда чудесно   chef
Оф нещо форумът се държи странно и ме дразни. Пак ли го обновяват, профилактика ли му правят, не знам, ама дано да е за малко  Naughty

# 475
  • при късмета
Вио, при мен единствената промяна е, че като отида на някаква опция отговори или логото на сайта, или бутона "отговори" например, ми излиза малко прозорче с описание на функцията. Няма друга промяна.

Вчера станах в 7.30ч. и в 23 вече заспивах и си легнах. Днес станах в 7.00 и така се очертава за уч. година  ooooh! шъумръ, не мога да ставам рано. Тази година аз ще го водя, защото мъжа ми ще закъснява за работа. И да доведат дете по-рано от указания час, ни обясниха, че няма на кого да се остави.
Никога не съм ставала толкова рано, дори за работа ставах в 8. Не, че не закъснявах, ама и шефа беше готин и знаеше, че ще свърша всичко планувано и новопоявило се, без значение в колко ще отида.
Ако започна да пиша несвързано, да знаете, че спя и пиша  hahaha

# 476
Оо, ние чинно си ставаме в 7, понякога дори и по - рано  ooooh! Аз съответно лягам след 12 вечерта, след като вкарам в ред къщата и след като всички останали са заспали отдавна. Но пък на обед лягам с Дея да дремна поне един час, иначе не се издържа на това темпо  Crazy

# 477
Добра вечер   bouquet
Лус да си много здрава и обичана   bouquet  Hug Praynig Липсваш  Heart Eyes
Писе баничките са станали супер - пускай рецептата! Да поспре дъжда и ще снимам кучо из двора!
Смърфи весело изкарване!
Мими от моя опит мога да кажа само - не си вземай черни! Всяка пръска кал си личи отвратително! Имаш опция да ги върнеш, ако не ти станат  Peace От този сайт съм много доволна за качество/цена.
Ма ко ставането е до тренинг  hahaha От както се помня/от ученичка, че мнооого пътувах/ ставам в 5.00.... а така ми се спи...Обаче на зор продължавам и до днес - обичам сутрин да съм сама, да няма никой покрай мен докато се мотам из банята и после с кеф да си пия кафето - сутрин посмъртно не мога да бързам.... Шефа вече е голям и не му харесва детската градина  Joy Браво на него, че бързо се настрои!
Вале какво се чува за вашето училище?  Hug
Светли радвай се без стикета сега  Joy че е до скоро! Моя скоро ще навърши 11г. и все чете по опаковките за какво има да се праща код - тук не съм попадала на такива стикери, но за сметка на това с/у 3 кода ти изпращат нещо си - последно имаме лъжица с неговото име  hahaha сега събираме за купичка за хранене  hahaha
Вио добре, че ме подсети за утре   bouquet че и най-добрата ми приятелка/кума има утре рожден ден! Смело работи с миялната - преди години, когато навлизаха автоматичните перални що разговори дали пере добре, дали харчи ток, вода....да ама сега никой не си представя домакинството без нея!!! Аз както не ползвам миялна, така и дълги години не ползвах пералнята/не от съображение за икономичност, а от липса на материал  Joy / - бях сама, а и повечето ми дрехи и сега пера на ръка...та в пералнята чаках да се съберат чаршафи и хавлии  Joy да, обаче като се появи детето  hahaha Та всичко е до размера на домакинството - ако нямаш пералня и миялна - цял ден ще си ти във водата и няма да е по-икономично....
Да се изфукам и аз - ябълковия крамбъл стана чудесен - за първи път правя! Докато го правех и си мислех за Марче.... точно по нейния вкус - бързо, лесно, вкусно + мнооого масло  Joy
Марче където и да си дано си здрава и щастлива   bouquet
Спокойна нощ  Heart Eyes

# 478
Добро утро  bouquetОф Лейди,за сега се радвам,че не разбира от такива работи,но и нашето време ще дойде. ooooh!Сега го интересуват зрънчовци с играчки Simple SmileЛек ден Ви желая и много усмивки.

# 479
  • София
Добро утро и от мен!

Аз ставам в 6:15... Гофрети са готови!

Общи условия

Активация на акаунт