златна си. И аз така си го представях, но понеже тъпата ми глава не може да роди начина да се направи нещо, трябва да го видя. Тези са лесни и ще ги пробвам.

Трябваше да си направиш една снимка с мен и мм - поглеждаш я винаги щом решиш че си дебела, и хоп - всякакви такива мисли ти се изпаряват от главата. Анти-дебела-съм-терапия. Хм. От това може и пари да се изкарат даже, как не сме се сетили с мм

Ще потърся в щатите, като ходим другия път.
Това лято си помъкнах 2 тави от Бг
Моята баба правеше войнишките курабии със сода, така ги прави и мама - другата партида пробвай със содата. На външен вид са прекрасни
За вкуса - незнам - никога не съм и яла нещо направено с амонячна сода, но пък се заинтригувах - ще се пробва!
Напълнях последните години и не мога да сваля...Годинките си казват думата. Само незнам как ще се спогаждам с малкия - той в пубертет, а аз в критическа
Те и техните манджи не се приготвят в тави, нещо да поизпържат и все в тигани и тенджери.

Тук колкото пъти съм поръчвала салата - все е 3 доматчета черита и половин листо от маруля
пък гарнитурата към месото е или картофи, или царевица - иначе поливат месото обилно със сос - абе добре че има пици и китайско
иначе ще сме само на домашно приготвена храна. 
аз се връщам да си легна. Ще ме умори това рано ставане.
Вита баница с точени кори скоро няма да направя и тя ми е с готови и си я правя на "пурички" или наложена.
Препоръчани теми