Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
Добро утро?
Да почерпя

Днес освен, че имам имен ден, с мъжа ми правим 10 години заедно

# 481
Първо честит имен ден на Ма ко,а се оказва ,че имате двоен празник!!!  bouquet
Много здраве,късмет и любов ви желая!
Калинка снощи пробвах да публикувам рецептата и в скрит текст-не става ,дава др линк и не излиза нищо.На снимката я има като линк.
Излизам след малко,тук напича слънце и не съм ходила доста време на пазара да се поразходя.После ще видя да сготвя и това ще е .
Честит празник на всички именници и софиянци.

# 482
Добро утро!
Ма ко, честит ти двоен празник! Да сте живи и здрави цялото семейство  Hug  bouquet
Лейдибърд, много си права  Peace Аз затова, след цял един месец умуване, най - накрая се реших да ползвам съдомоялната. Е родих се, не съм предполагала какво улеснение ще ми бъде  ooooh!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 09:17 от vio

# 483
  • Germany
Мако, честит празник! Много здраве, щастие и хармония!   bouquet

# 484
  • Великобритания
Ма ко - честит двоен празник , още много по 10 годинки да сте си заедно и да се подкрепяте

и също и честит имен ден ..
Лейди - определено няма да са черни , че и както се спъвам постоянно , не е за мен черното ..нещо ярко искам да е
едни банички мернах тук , ама с моята диета не бива - само в неделя ,но тогава пък наблягам на сладости и пица ..
а бе все солено ми се яде напоследък ..що ли  newsm78

# 485
Мими, да не се похвалиш скоро?  preggo Айде, тъкмо след мен и Кокона20 май е нямало бременелка в групата, време ни е  Wink

# 486
  • София
Ма ко, честит ти двоен празник! Да сте живи, здрави, щастливи!!!

И мие днес сме купили албума за стикита и 2 стикита са ни дали. Почва голямо събиране. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мими, да не се похвалиш скоро?  preggo Айде, тъкмо след мен и Кокона20 май е нямало бременелка в групата, време ни е  Wink

Имаше  Wink ... Тити

# 487
Е не, голям съм заплес  doh Верно че Тити беше след нас, ама...старост - нерадост, забравям вече, мда......

# 488
  • Великобритания
Vio аааа не така , чакай малко , бебче още няма 9 месеца .. като стане поне на 2 годинки ,
ММ е навит , ама аз се дърпам ..трудно ми е , признавам си ..съвсем сама си я гледам , няма баби , лели , каки .. пфуу поне за 1 час няма  на кой да я оставя .. а като стане на 2,  я пускам на градина и тогава ще действаме по въпроса ( всичко това е само план де .. мишките си правели плановете - котаците ги разваляли хихихи ) та и моята работа да не стана същата  Shocked

# 489
Ма ко да сте живи и здрави и много щастие да има в домът ви.

# 490
Ма ко - честит ти двоен празник! Да си жива и здрава, а заедно да сте много щастливи!
П.с. Не мога да кача картинка, че пиша от телефона. В хотела имам нет, така че ще ви наглеждам.

# 491
  • при късмета
Благодаря ви  Hug
Ходихме с шефа на откриването на новия музей в бившата баня, с историята на София. Довечера ще има заря и 3D светлинно шоу, него няма да ходим да гледаме. Днес е безплатно и очаквах да е голяма тълпа. Не, че нямаше хора, но на входа и по етажите има охрана, вътре е широко, на 2 етажа са експозициите и не е чак толкова пренаселено. На входа охраната пускаше с предимство децата и съответно възрастния с тях. Добре го бяха организирали. Интересно е особено колесницата и залата с превозните средства от преди 100 години. Има трамвай, в който има монитор и показват улицАТА (явно тогава е била единствена) на София, кога са се появили първите колело(експонат е), трамвай и тролей в София. Има и един мерцедес от 1905г. на Фердинант, купен "за нуждите на държавата". А колесницата е невероятна.

Смърфи, радвам се, че имаш нет, пописвай
Люска, май пак ние ще събираме разни работи  hahaha Подводницата имате ли? Продават я пак там

# 492
  • София
Да, купихме подводницата. Ако имаме повторения - ще ти ги дам.

# 493
# 494
Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт